|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Doporučuju ke shlédnutí, už dlouho se mi tak nic nelíbilo....
Není tady
Za shlednutí stojí i první snímek režiséra - Amores perros - Láska je
.
Není tady
A dotřetice od téhož režiséra Iňárritu - Babel. všechny tři jsou výborný. Btw. v podobném duchu se nese i film Traffic, byť od jiných autorů - viděl jste to někdo? Je to parádní a Benicio del Toro je tam naprosto hvězdný!
Není tady
Viděla jsem to,mám stejný názor jako ty.Taky jeho filmy můžu 
Není tady
21 gramů je suprový film! Taky doporučuji 
Není tady
Tak jsem si doplnila predstavu o Babel a Amores Peros, a teda klobouk dolu.....tak jeste ten Traffic musím sehnat....máte jeste nejake podobne tipy?
Není tady
21gramov... to je ale starý film, tak 3 roky.
pamätám si, že celý film som absolutne nechápala, o čo ide. tie súvislosti sú až na konci a viem, že to vo mne nechalo silný dojem.
ako to bolo s tými 21 gramami? ako zistili že človek je po smrti ľahší o21 gramov, čiže je to váha duše. nepamätám si to už
Není tady
libi se mi take mexicka jizda tohle vsechno co se tu psalo sou uuuuplne super filmy:)))Snaj nej co jsem kdy videla!
Není tady