Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 4. 2007 10:58

madelain
♥♥♥----

Ach jo :(

Musím si trošku postěžovat, abych to ze sebe dostala, doufám, že to moc nevadí. Bereme si s přítelem neziúvěr od jedné radši nejmenované stavební spořitelny. Je to na byt, který kupujeme od "známých". Každý si půjčujeme půlku. První problém byl ten, že nám všechno krásně vyšlo, nepotřebujeme ručitele - ale za týden už volali, že se změnila pravidla, a že buďto ručitele nebo doplatit určitou částku. Tá částka měla být 30 tis., ale protože se nějaký technik "přepsal" tak prý to vychází na 80 tis., tak to mě omejvali poprvý. Nenechali jsme si to líbit, takže že mu to dají na opravu, ale ouha, technik měl 14 dní dovolenou, takže k jinému, ten to naštěstí udělal hned. Takže se čekalo..prodávající již dost nervozní..I když si bereme půjčku na 1 byt, každému zvlášť nám vyhotovuje veškeré věci jiná úvěrářka. Fajn konečně došli podklady. Dvě hodiny jsem vše pročítala, pár věcí se mi nezdálo, ale řekla jsem si, přece oni musí vědět, jak to mám být!! Naštěstí mám docela fajn poradkyni, takže jsem se ji pro jistotu zeptala..a na co jsme nenarazili.. příteli napsali větší úroky než mají být, větší částku za zpracování. Mě napsali, že má být byt pojištěn na 700 tis. příteli na 900 tis. (jeden byt!). Takže kdybych se neozvala, tak prostě vyhazujeme peníze luftem. A ve vrcholu nám obou neposlali další papíry které jsou nutné. Takže zase čekáme, prodávající nás bombardují SMS a já už jsem na prášky... moc se všem omlouvám za délku ale potřebovala jsem to ze sebe vysypat.

Není tady

#2 24. 4. 2007 11:21

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: Ach jo :(

zcela tě chápu, takhle jsem jednou složila zálohu a než sjem dostala úvěr tak jsem si musela vyřídit půjčku od šéfa páč bych o částku přišla a úvěr by byl na ho.....

Mája

Není tady

#3 24. 4. 2007 12:16

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Re: Ach jo :(

Číst, číst, číst. Veškeré smlouvy a obzvlášť to malým písmem. Dožadovat se dokumentů, na které jsou v textu odkazy. Už mockrát se mi to vyplatilo. A rozhodně se nespoléhat, že "oni to přece musí vědět".

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí