29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, ptám se za kamarádku, je teprve na začátku těhotenství, ale má moc ráda kefír, pije ho (už i před otěhotněním) skoro každý den. A napadlo ji, jestli je to v těhotenství správně (kvůli bakteriím které obsahuje). Je to taková hloupá otázka, ale já ji na to nebyla schopna odpovědět, tak se nezlobte .
Není tady
Madelain, kefír je určitě velice dobrý a pokud jí nedělá problémy se zažíváním (někoho pěkně prožene ), tak bych se pití kefíru určitě nebránila
a bakterie, které jsou v něm obsaženy, jsou pro tělo velmi zdravé
Není tady
Myslím,že to pro ní může být jedině přínosem.
Už proto,že některé těhulky trpí na mykózy a veškeré zakysané výrobky jí můžou pomoci tomu zabránit.
Není tady
Madelain, prave naopak, kefir je velmi vhodny. Jednak pomuze s vyprazdnovanim (tehule maji casto zacpu) a jednak stejne mnozstvi kefiru obsahuje 3x vice vapniku nez obycejne mleko a lepe se vstrebava.
Není tady
A jestli se můžu zeptat i já. Snažíme se taky o mimi. Koupila jsem si kontryhelový čajík, udělám si ho večer, do rána nechám vyluhovat a beru si ho sebou do práce. Studený. Neměl by se spíš pít teplý? Někde jsem to zaslechla..
Není tady
Madelain:
1. kefír je úplně skvělej!!!!
Je zdroj nejen "dobrých" bakterií, vápníku, ale i vitamínu B 12 a kyseliny listové, tolik potřebné
2. kontryhel teplý, jako všechny bylinky. Dělej si ho do termosky nebo termohrnku, dělám to úplně stejně.
Není tady