6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, už jsem docela zoufala, že se mi nedaří najít ten správný make-up. Mám hrozně mastnou pleť, takže ať na sebe naplácám snad cokoli, tak se za chvíli lesknu jak prasátko. Potřebovala bych i make-up docela krycí, neboť po vysazení antikoncepce se začíná pomalu vracet akné. Teď používám Infallible, zkoušela jsem i ten nový od Vichy a pořád nic, za hodinu se lesknu znovu . Poradíte? díky
Není tady
Ten Infallible je dost suchý, mám pocit že tohle jen make-upem nevyřešíš, napřed budeš asi muset vyřešit to mastění pleti, jestli používáš vhodný podkladový krém který by tomu zabránil, a nepomáhá, tak budeš muset na kožní...
Není tady
Podkladový moc nepoužívám. Dříve jsem měla velké problémy s akne, spravila to antikoncepce, jenže teď ji už od ledna neberu, protože chceme miminko a akne se začíná znovu projevovat. Pleť se mi právě začala znovu dost mastit. Kolikrát si třeba navečer otřu čelo a to je děs úplně ze mě ten make-up stejká. Myslíš, že by to podklad. třeba vyřešil. Jinak používám peelingy, pleťovky všechno na mastnou pleť, krémům se radši vyhýbám. Docela mě to štve se každou druhou hodinu pudrovat.
Není tady
Já bych ten podkladový zkusila, zejména určený přímo na mastnou nebo aknózní pleť z lékárny nebo gel, ale jsou k dostání i v drogerii a zároveň zklidňují. Taky myslím že kožní lékař-ka by ti nějaký vhodný doporučil-a, nebo v lékárně.
Není tady
Možná bych zkusila ještě od Mary Kay krém na T-zónu. Kdysi jsem ho používala ( mám mastné čelo a nos) a byl velice dobrý. Vydržel zhruba 6-8 hodin.
Není tady
Lesklé čelo a nos si pod make-up potírám gelem s bílým ichtyamolem - krásně to pomáhá proti maštění. Stojí asi 50 Kč, takže myslím, že když to zkusíš, tak nebudeš litovat. Seženeš ho v lékarně.
Není tady
Ja jsem vyzkousela kde co z obchodu, lekarny, avon, oriflame, ale bez vetsiho ucinku. Tak jsem zasla na kozni a je to skoro 100% - nevzhledny vridek se me udela max. jednou za cas a plet se masti o hooodne min. Dala mi pripravky na cely den .Rano pouzivam krem, na nej aknecolor, pudr na mastnou plet RIMMEL - je fakt super, dost zabranuje masteni, lepsi jsem nemela (cca 120kc), po praci plet pretru kosmetickym lihem a vecer po odliceni a umyti vodou natru gel na noc. Zajdi za kozni, to je nejlepsi co muzes udelat, jinak budes myslim si utracet penez a vysledek temer zadnej.
Není tady
Dobrá kosmetika na mastnou pleť je Gerards. Mam vyzkoušeno na mé super mastné pleti, opravdu funguje. Z make-up na mastnou pleť mohu doporučit Dermacol Q10 24 hod. Estée Lauder Double Wear a Helena Rubinstein Color Clone (krásně lehoučký).
Není tady
mám skvělé zkušenosti s make-upem clinique na mastnou pleť nepovolená reklama- stejně jako i s jejich ostatními přípravky
Upravil(a) Ronja (30. 11. 2010 9:40)
Není tady
alexiska napsal(a):
mám skvělé zkušenosti s make-upem clinique na mastnou pleť nepovolená reklama - stejně jako i s jejich ostatními přípravky
Alexisko,
všechny Vaše příspěvky jsou reklamou na nějakou webovou prodejnu, konkrétní produkt, často jedné značky. Děláte někomu z nich PR?
Diskuzní fóra jsou od toho, aby se na nich diskutovalo a odpovídalo na to, co Babinetky skutečně zajímá.
Děkuji za změnu
Veronika
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) cernovlaska (29. 11. 2010 1:47)
Není tady
cernovlaska napsal(a):
To, že recept funguje, si ověřili moji známí, jejich známí a známých známí...
a dědek řepu, dědka babka, babku vnučka ... jaká škoda že ti tuhle reklamu vymažou
Není tady
Bety napsal(a):
cernovlaska napsal(a):
To, že recept funguje, si ověřili moji známí, jejich známí a známých známí...
a dědek řepu, dědka babka, babku vnučka ... jaká škoda že ti tuhle reklamu vymažou
Záleží na každým, jak si to přebere. Pro mně je důležitější, že ti, co se s akné a mastnou pletí trápí, že jim to pomůže. Hlupák vždy zůstane hlupákem.
Není tady
Zkuste si nechat poradit od zkušeného dermatologa vyzkoušeno a max. spokojenost nebo odmašťovací ubrousky od SEPHORY. ani vám to nesetře makeup
Upravil(a) andr (5. 5. 2011 15:04)
Není tady
Já mám pleť smíšenou se sklonem k akné a s rozšířenými póry. Vyzkoušela jsem nejrůznější makeupy - Avon, Dior, Lancome, H. Rubinstein, E. Lauder, ale nikdy jsem nebyla spokojená. Nejvíce mi vyhovuje AcneCover, je dobře krycí, nezalézá do pórů a nezvýrazňuje je, nezpůsobuje akné - naopak je pomáhá vyhojit. Přes den se občas musím přepudrovat, nefunguje tak, že bych se vůbec neleskla, zvlášť je-li horko. Ale je to ten nejlepší makeup na můj typ pleti, který jsem našla. Chtěla jsem něco drahého a značkového, ale nakonec mi pomohl tenhle levný. Vyzkoušela jsem všechny čtyři odstíny, které se dělají, nepřijde mi mezi nimi velký barevný rozdíl.
Není tady
Ahoj, pokud je to možné, tak je podle mě nejlepší Make-up vůbec nepoužívat, ale je-li to nutné, tak si zjistit podrobně obsahující složky. Nebo já používám tekutý pudr, přesně nevím název a ten zmatňuje.
Není tady
Z vlastní zkušenosti vím, že mastná pleť může být hodně dehydrovaná. Protože v ní chybí voda, brání se tím, že se mastí. Je lepší nedostatky na pleti radši řešit než je překrývat make-upem. Používám kvalitní kosmetiku a nemusím si kupovat drahé make-upy. VVV
Není tady
Mně se osvědčilo používat kosmetiku pro problematickou pleť od Dermacolu a to Acnecover make-up a pudr. Zkus to a uvidíš. Přeji mnoho zdaru :-)
Není tady
Já už nevím co to mastná pleť je, hodně jsem s tím bojovala ale co mi pomohlo a můžu jen doporučit je Aknea mycí pěna… od té doby co si pleť poctivě čistím každý den tímhle problémem vůbec netrpím
Není tady
Mě se nejvíce osvědči BB krém/make up od ACNE CONTROL značky Mincer, je to speciální make up na mastnou pleť, cenově kolem 200 kč.
Není tady
Na mastnou pleť určitě nedoporučuji hutné tekuté makeupy, ale spíš třeba minerální pudrový makeup. Měla jsem od MK odstín beige, ale našla jsem ještě lepší od Bellapierre, vydrží déle v zimě Ivory a na léto Cinnamon
Není tady
edulka napsal(a):
Na mastnou pleť určitě nedoporučuji hutné tekuté makeupy, ale spíš třeba minerální pudrový makeup. Měla jsem od MK odstín beige, ale našla jsem ještě lepší od Bellapierre, vydrží déle v zimě Ivory a na léto Cinnamon
Pudrové jsou opravdu skvělé. Mk znám, ale tu druhou značku ne. Kde jsi na ni přišla?
Není tady
mishalka napsal(a):
edulka napsal(a):
Pudrové jsou opravdu skvělé. Mk znám, ale tu druhou značku ne. Kde jsi na ni přišla?
s Bellapierre jsem také moc spokojená, narazila jsem na něj na jednom blogu. Beru si odstín Cinnamon.
Není tady
Mně velmi pomáhá tento výrobek https://www.bioderma-cz.com/mastna-pokozka
Není tady