Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 24. 4. 2007 9:11

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava

Vzťah na diaľku

Ahojte, ako dlho ste vydržali mať vzťah na diaľku? Po akom dlhom čase ste sa rozhodli to zmeniť? Ako ste to vyriešili?

Ak chceš nájsť poklad, musíš na tenký ľad. rodna

Není tady

#2 24. 4. 2007 9:15

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vzťah na diaľku

po půl roce...rozešli jsme se...hoch byl sice o nas(měl tu rodiče) ale jezdil "dom 1x za mesic...když sme byli spolu snažil se víc a byl tu tak 3x,4x do měsíce na víkend...jinak byl z Prahy..a holt se to nedalo..to je daleko

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#3 24. 4. 2007 9:32

x256987
Host

Po odeznění první zamilovanosti, kdy jsme se vídali obden, jsem dva roky měla víkendový vztah na "dálku" mezi Královým Polem a Žabovřeskami lol lol lol

Poté jsem příteli víceméně dala nůž na krk, ne jako utlimátum, ale vnitřně jsem byla rozhodnutá, že spolu buď začneme bydlet, nebo to pro mě nemá dál cenu. Naštěstí mu to došlo...

#4 24. 4. 2007 9:38

Emma
♥♥♥♥♥--

Judit, takže sa on presťahoval k tebe?
misha88, to mi je ľúto.

Není tady

#5 24. 4. 2007 9:49

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

To naštěstí neznám a obdivuju všechny kterým to vydrželo tummenupp

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#6 24. 4. 2007 9:51

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Půl roku, pak si "tam" našel jinou" ,ale nějak mi to zapomněl říct.dumbom
A jednou si nějak zapomněl mobil doma....a potvrdila jsem si to, co mi říkala intuice sad

Já už bych do vztahu na dálku nešla. Ztráta času. Neříkám, že pro každého,ale pro mne.
Už dopředu to vidím jako problém, tudíž by to ani jinak nemohlo dopadnout. No jo,ale tu zkušenost si z hlavy nevymažu.

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#7 24. 4. 2007 9:59

71maja
♥♥♥----

Mě vztah na dálku vydržel rok a čtvrt - já myslela, že je to zvládnutelné - oba jsme měli náročnou práci - a vídali se jen o víkendech a byli spokojeni. Jenže on ač tvrdil, že mě má rád - tak si našel ženu ze stejné vesničky a vysvětlil mi, že je pro něho časově náročné dojíždět. Takže se přikláním k Santale a tvrdím, že už bych do vtahu na dálku nešla. Ale i tak věřím, že někdo tu vzdálenost zvládnout může. Hodně štěstí.

Není tady

#8 24. 4. 2007 10:08

Emma
♥♥♥♥♥--

Holky, ne.erte mně! lol
Ja som zamilovaná, šťastná, že som konečne našla človeka, z ktorého mám pocit, že mi rozumie a dopĺňa to, čo bolo doteraz nezaplnené..
Sme 100km od seba, cez týždeň je to ťažké, ale keď sme spolu, je to neuveriteľne pokojné a prirodzené.... myslím, že za ním by som utekala aj na kraj sveta!

Upravil(a) Emma (24. 4. 2007 11:21)

Není tady

#9 24. 4. 2007 10:14

x256987
Host

Emmo, já jsem do té doby bydlela v podnájmu, on v mamahotelu lol  Našli jsme si byt a v létě oslavíme páté výročí  godlike

Nelituju toho, že jsem s ním zůstala, ale zpětně si říkám, že jsem měla projevovat své přání po společném bydlení daleko rázněji a dřív než po třech letech vztahu...

#10 24. 4. 2007 10:50

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj emma, no to je skvelé pussa

pre mňa to tiež nie je. tým že sme spolu boli tak málo sme mali minimum spoločných zážitkov, nemali sme spolu témy na debatu, chýbal ten fyzický kontakt.... a tak to končilo. potrebujem mať človeka pri sebe. mať sa s  kým potúliť, potešiť, posmutniť, prežívať vzťah.... nie sa raz za týždeň naprogramovať-že TERAZ a potom zase nič.
ale pestuj si to! ty sa asi tiež bojíš, lebo vieme ako skončil jeden takýto tvoj vzťah.

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#11 24. 4. 2007 10:50

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Emma napsal(a):

Holky, se.erte mně! lol
Ja som zamilovaná, šťastná, že som konečne našla človeka, z ktorého mám pocit, že mi rozumie a dopĺňa to, čo bolo doteraz nezaplnené..
Sme 100km od seba, cez týždeň je to ťažké, ale keď sme spolu, je to neuveriteľne pokojné a prirodzené.... myslím, že za ním by som utekala aj na kraj sveta!

Co vám brání být spolu ? Proč nejdeš za ním ? On za tebou ? Napiš víc... Jasně, že se nedá nic zobecnit smile

Znám pár, kdy on pracuje na ropný plošině - má smlouvu na rok a oba vědí, že po těch 12 měsících to končí. Oba vědí, že potřebují peníze, proto tu praci vzal.
Společný cíl a vidina konce. Nevím..Snad jim to vyjde.

Upravil(a) Santala (24. 4. 2007 10:52)

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#12 24. 4. 2007 10:52

janica
♥♥♥♥♥♥-

Judito big_smile
Jsem na tom úplně stejně. Víkendový vztah a dělí nás vzdálenost 1,2 km.......dumbom Trvalo to tak 3 roky a pak jsem taky musela dávat nože na krk dumbom

Není tady

#13 24. 4. 2007 10:55

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

1.2 km? big_smile

Není tady

#14 24. 4. 2007 10:57

janica
♥♥♥♥♥♥-

Ano přesně 1200 metrů lol

Není tady

#15 24. 4. 2007 11:01

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Ono záleží taky na těch dvou
Můžou bydlet v paneláku v bytech pod sebou a budou si cizejší než ti z " ropné plošiny" a těm to třeba vydrží dalších 50let wink

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#16 24. 4. 2007 11:04

janica
♥♥♥♥♥♥-

Hlavně vztah na dálku podle mě není víkendový vztah.
Já si vztah na dálku představuju tak, že se ti dva nevidí třeba půl roku a jen si píšou a volají.

Není tady

#17 24. 4. 2007 11:07

madabouttraviata
♥♥♥♥---
Místo: Praha

8 let trval vztah - já v Praze a přítel v Seville a pak v Buenos Aires...no nakonec jsme se oba shodli na tom, že ani jeden se za druhým nechce stěhovat a přátelsky jsme se rozešli - také kvůli tomu, že nám to paradoxně lépe šlo na dálku než dohromady...Ale jsem za to všechno strašně vděčná osudu, protože to byla vážně skvělá doba a určitě největší láska mého života a dodnes jsme nejlepší přátelé...
Obecně je to hodně o toleranci a ochotě z obou stran...když to chybí, tak to nevydrží ani týden. Trochu problém jsou vždycky kulturní rozdíly - člověk si myslí, že láska všechno překoná, ale když jste si každý hrál na jiném písečku, tak je to poznat stále... No a taky náš vztah byl otevřený: tedy když nejsme oba ve stejném městě, tak si jedem po svém - a oba jsme toto pravidlo plně respektovali a nebylo nám vnitřně proti srsti...jinak by ten rozchod taky přišel mnohem dříve...

I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills. The Equator runs across these highlands, a hundred miles to the north, and the farm lay at an altitude of over six thousand feet. In the day-time you felt that you had got high up; near to the sun, but the early mornings and evenings were limpid and restful, and the nights were cold.

Není tady

#18 24. 4. 2007 11:21

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

janica napsal(a):

Ano přesně 1200 metrů lol

no tak to je ku*va vzdialenosť lol

Není tady

#19 24. 4. 2007 11:30

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tolerance ve vztahu je jedna z nejdůležitějších věcí. Měla jsem manžela, ale jaksi jsme ke konci taky žili něco, jako víkendový vztah a později ani to ne.
Dnes mám partnera s opačným problémem. Pracovní dny trávíme spolu, ale víkendy patří jeho dětem a rodičům na druhém konci republiky. respektuju to, zatím to funguje, ale nepopírám, že i to je občas náročné na hlavu.

Není tady

#20 24. 4. 2007 12:10

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Jeden 1500 km (ne metrů jako někdo big_smile ) něco přes rok. Nevydržel on, nechtělo se mu nic měnit na svém dosavadním pohodlném životě.
Přísahala jsem si, že ten příští bude maximálně z toho Králova Pole. No, přibližuju se, je to 1200 km. Zatím 15 měsíců a pracujeme na přiblížení se (změna práce).

Není tady

#21 24. 4. 2007 12:42

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Záleží na vztahu ... největší vzdálenost může být právě mezi těmi dvěmi. Nemyslím tím v km !

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#22 24. 4. 2007 13:30

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Vzdalenost 5 000 km, delka vztahu 2,5 roku, videli jsme se tak jednou za 3 mesice, on prijel ke mne nebo ja k nemu na 2-3 tydny. A ty 2-3 tudny bylo vzdy intenzivni a uzasne. Jinak nam pomahaly telefony, emaily, posta. Po tech 2,5 letech jsme se rozhodli vybudovat hnizdo v jednom miste, uz nas to preletavani nebavilo, chteli jsme byt spolu naporad. Tak ja jsem se prestehovala k nemu. Vydrzelo nam to spolu 6 mesicu a dnes kazdy kracime svou vlastni cestou.

Není tady

#23 24. 4. 2007 13:39

Ouška
♥------

Mám vztah na víkendy. Vzdálenost mezi námi jen asi 90 km. Trvá to zatím rok a dva měsíce. Občas přijde "duševní krizovka" ale zvládnout se to dá. V dojíždění o víkendech se střídáme. Dohodli jsme se, že počkáme až jeho syn udělá maturitu a moje dcera dokončí první třídu, pak se rozhodneme kam se přestěhujeme. Vše záleží na lidech. Pokud se někdo chce najít někoho jiného, nebo podvádět, je jedno jestli jste od sebe půl světa nebo ve stejném měste.

Není tady

#24 24. 4. 2007 13:51

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Ja myslim, ze se to da... Kdyz se chce...
Pritel byl pul roku v Londýně, videli jsme se jen jednou, kdyz jsem ja za nim jela a pul roku predtim delal dost narocnou praci, kdy jezdil domu jen v nedeli - to byla celkem krize!
Ale vydrzeli jsme to a nakonec se rozesli az dva roky nato, z uplne jinych duvodu...

cool

Není tady

#25 24. 4. 2007 13:58

Emma
♥♥♥♥♥--

Santala, ja som mamička s dieťaťom. Mám veľmi dobrú prácu vo výbornom kolektíve. Toto je ešte len mladunký vzťah, ale dosť intenzívny na duševnú blízkosť. Takže sa zdá, že má budúcnosť. Otázka je, kto sa vlastne vzdá svojho zázemia. Mne maminka dosť pomáha s dcérkou, vyberá mi ju zo školy, učí sa s ňou, tým pádom sa nemusím ponáhľať z práce domov a byť vystresovaná všetko sama stíhať... Vlastný byt zatiaľ nemám (kvôli predošlému manželovi). Chcem si ho kúpiť budúci rok. Ale neviem, či by som v tom meste našla takú prácu, akú mám teraz. Smola je ešte v tom, že som úzko zameraná, myslím profesne. On práve zmenil prácu, má vlastný 4 izbový byt, ešte nezariadený.
O toto mi vlastne asi ani tak nejde. Čo si naozaj neviem predstaviť je, že ak by sme sa jeden alebo druhý presťahovali kvôli sebe, tak by to potom pre nás oboch bol veľký životný krok, keďže je tam dieťa. Čo myslíte? Jednoducho, už by nešlo len o fazuľky... lol
A ako Adriana správne podotka, už jedno veľké sklamanie mám za sebou. A nebolo to sklamaním len mojím, ale aj moja dcérka veľmi trpela. Preto sa asi teraz tak bojím... grater

Upravil(a) Emma (24. 4. 2007 14:37)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí