|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
prsoím,nemáte někdo zkušenost s odstraňěním nepříjemného zápachu v lednici? nebyli jsme týden doma a nešla elektřina,takže po našem příjezdu hrůza.smrad v ledničce a nejde nijak odstranit,prosím poraďte
Není tady
Při něčem podobném jsem to zkusila nějakým italským prostředkem na čištění ledniček. Původní zápach zmizel, ale sám prostředek mi moc nevoněl a ještě dlouho přetrvával. Pak jsem to vymyla vodou, do které jsem přidala trocha šťávy z citronu. Vyvětrala a dál to řešila hromádkou prášku do pečiva nebo jedlé sody i těch prodávaných krabiček pohlcující pachy.
Není tady
ahoj. Já když mám zápach v lednici, tak používám obyčejný citron. Rozříznu ho na půl a nechám ho tam, vždy to pomohlo, 
Není tady
Já taky používám citrón. Fakt pomáhá. Ještě jsem někde četla, že je fajn dát do ledničky misku s kočkolitem - samozřejmě nepoužitým 
Není tady
Už se to tady vloni řešilo, mrkni do archivu.
Není tady
Lednicku cistim Domestosem, je to zaroven dezinfekce a odstrani i zapach.
Není tady

Když byly záplavy,tak nám elektiřna nešla přes týden.Nejenže smrděla lednice,ale i celý byt,,Mě osobně pomohla voda s octem-hodně octa..Lednici pořádně vymyla a nechala den ještě otevřenou..Zápach zmizel....
Není tady
umýt octovou vodou. A taky dávám do lednice sáček od kávy - ten prý pohlcuje pachy.
Není tady
mně se osvědčila strčit do ledničku jedlou sodu nasypanou na talířek
Není tady