6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Od ledna mám tinnitus. Docela mi trvalo smířit se s tím, že je to na celý život a že může být jen hůř, ale nakonec mi milý lidi co se s tím potýkají moc pomohli. Ale ted se do toho přidala hyperakuze. Prý je to doprovodný jev toho tinnitu,ale já to mám hrozný. Vadí mi totiž hlavně mluva lidí, co mají vyšší hlas. Když moje 2 roky staré dětátko promluví,tak mě to zabolí, rozhodí se mi tep,začne bušit srdce a jsem nervozní. Vůbec nevím, jak se tím žít. S tinnitem se asi žít dá,i když je to někdy peklo,ale tohle? Máte někdo něco podobného? Pomozte mi překonat tu beznaděj. Děkuji.
Není tady
Pěkný den chomáčku..... Tento příspěvek byl nepovolenou reklamou, která je zde zakázána!
SLUNÍČKO
chomáček napsal(a):
Od ledna mám tinnitus. Docela mi trvalo smířit se s tím, že je to na celý život a že může být jen hůř, ale nakonec mi milý lidi co se s tím potýkají moc pomohli. Ale ted se do toho přidala hyperakuze. Prý je to doprovodný jev toho tinnitu,ale já to mám hrozný. Vadí mi totiž hlavně mluva lidí, co mají vyšší hlas. Když moje 2 roky staré dětátko promluví,tak mě to zabolí, rozhodí se mi tep,začne bušit srdce a jsem nervozní. Vůbec nevím, jak se tím žít. S tinnitem se asi žít dá,i když je to někdy peklo,ale tohle? Máte někdo něco podobného? Pomozte mi překonat tu beznaděj. Děkuji.
Upravil(a) maharata (22. 4. 2007 15:24)
Není tady
Chomáčku, tinnitus mám cca 4 roky. Přecitlivělost na zvuk mám strašný. Jsem jak pes. Chce se mně výt, když slyším dětský křik, vysoké štěkání ratlíků, houkání sanitek atd. Ale nepotěším tě. Nejen, že nevím co s tím, ale nyní se mi objevila další přecitlivělost a to na dunivé zvuky. Bouchání dveřmi od sousedů, zvuk nakopnutého míče z hřiště pod mými okny atd. Mám z toho úzkosti, už skoro nemůžu existovat. Zkouším relaxační techniky, vsugerovat si, že je mi tento zvuk příjemný, ale nic nezabírá. Tak ještě vyzkouším psychoterapii a pak se příp. půjdu "udat" na psychiatrii. )) Tak pevné nervy a kdyby jsi našla způsob, jak toto nevnímat, budu ráda, když se o to se mnou podělíš.
Není tady
Olympie, na ORL chodím pravidelně už několik let a nic takového mně dr. nediagnostikovala. Ač je to milá a sympatická ženská, stejně si říkám, že zkusím někoho jiného. Nezdá se mně, že by se nějak přetrhla. Je zároveň i homeopatička, tak mi většinou radí jen přírodní léčbu. Nejsem úplně proti, ale nějaké pozitivní změny to stejně nepřináší..
Není tady
Přesně to mám v úmyslu. V září na to skočím! Díky!
Není tady
Určitě dám! Díky za podporu!!!
Není tady