18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem, kteří navtěvují tyto stránky. Je mi přes 40 a nemám ádného koníčka a nějaký zájem, který by vylnil čas po rozvodu, pomohl mi tuto dobu překonat a bavil by mě. Poraďte eny, které ste v podobné situaci.
Není tady
Ahoj pokud se ti nikdo neozve.tak si najeď na stránky www.help24.cz jsou tam lidi s podobným osudem i depresemy a někteří hledají kamarády
Není tady
Chod do spolecnosti, tam nejlepe zapomenes na sva trapeni. Bez treba jen tak do posilovny, na bazen,... Je tam spousta lidi a treba i muzu, se kterymi si muzes zaflirtovat - jen tak nezavazne. Hlavne nebyt doma!!!
Není tady
Je mi přes čtyřicet a koníčky jsem si nala jetě před rozchodem s muem. Dělám pár věcí, co mě baví a hned se cítím líp. My velký holky známe jen pracovat a dělat pro rodinu, co potřebuje. Neumíme koukat na sebe, dávno jsme zapomněly, jaké to je, mít radost z obyčejných věcí, zasmát se samy sobě, udělat si z něčeho legraci. Potom nám odejdou děti, krachne vztah a my se zbytečně rozkoukáváme po světě, nevíme, kam se vrtnout, čeho se chytit. Překonáváme samy sebe, kdy se nám naskytne monost něco hezkého si uít, přesvědčujeme se, zda to máme či nemáme udělat, rozebíráme, co bylo a bojíme se podívat někam dopředu, co asi bude. Je nám smutno, protoe si uvědomujeme, e ivot straně utíká a my si ho uprostřed povinností nechaly protéct mezi prsty. Koukáme se na ostatní, jsou v partě, v párech, baví se, a my si připadáme samy a k ničemu. A kdy u se nám vyskytne někdo v okolí, nedokáeme si při nejlepí vůli říct...dám mu najevo, e by to mohlo být docela fajn, jen tak se blí poznat a pak se uvidí, protoe si nevěříme a bojíme se, e se ztrapníme. Na to, aby člověk neseděl jen doma, nevnucoval se příbuzným s nevítanýma návtěvama a udělal pro sebe něco uitečného, není ádná kola. Jen ivotní realita. Kadý má v okolí nějaké monosti sportu, kultury, vzdělání, organizace, kluby...Lidí, co ijou sami, je hodně a není proto třeba ¨lámat nad sebou hůl a vidět vechno černě. Zase bude líp. Záleí to ale na nás. Jak k tomu přistoupíme, abychom si svoji situaci nezhorili, ale naopak zlepili. Je to v Tvých rukách. V ničích jiných pomoc nehledej. A uvědom si, e to, co vyzařuje ze sebe, vidí ostatní lidi. Pokud jsi smířená s tím, e jsi sama a nic u Tě nečeká, bude to tak. Ale pokud si řekne...dokáu to, něco pro sebe udělám, budu se zabývat tímhle, protoe mě to baví...na těch cestách a výpravách jinam, ne do smutnění, najde nejen sama sebe, ale i plno lidí, co si Tě vimnou a budou Tě mít rádi. Věř mi. U to mám za sebou a funguje to. Cesta ivotních změn, co někam vedou, je sice dlouhá, ale vyplatí se vydat se na ní. Drím Ti palce.
Není tady