|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Manzel mi tvrdi, ze kdyz se milujeme, ze ho neobepinam, ze nic neciti. Pritom je nadprumerne vyvinuty. Tento problem mame asi neco kolem 2 let.
Drive bylo vsechno v poradku. Nevim jak se to stalo... Snazim se trenovat vtahovani(cviky na posileni panev. dna), ale asi to moc nepomaha. Je fakt, ze i me se zda ze jsem trochu volnejsi nez driv... Ale ze bych byla az tak volna aby nic necitil se mi nezda. Kazdopadne me to moc trapi a z tohoto vyplyva i nase nynejsi manzelska krize...
Byla jsem u lekare a po prohlidce rekl, ze "to" mam v norme. Tak co dal? Jak to mam resit??
Není tady
hm.. lekar povedal, ze to mas v norme... len sa opytam, a vyriesilo to vyjadrenie vas problem? ja myslim ze nie. nepises nic o priatelovej citolivosti pri inych praktikach, povedzme pri orale alebo pripadne anale... hm? napis daco viac, mozno sa dopracujeme k nejakemu zaveru... vies problem nemusi byt iba v tebe.
Není tady
Mně se to nějak nezdá.
A to jsi po porodu nebo kdy to vzniklo?
Píšeš, že je nadprůměrně vybavený....asi to bude znít blbě, nemyslím to zle, ale třeba tě prostě "vytahal" a teď možná už nemá takovou erekci jako dřív a proto mu to tak připadá 
Není tady
Slyšela jsem, že je to občas problém holek po porodu...
Každopádně, že by to měl být důvod k manželské krizi
to se mi zdá jako blbost 
)Není tady
Su polohy, pri ktorych urcite citi (tie s nohamy viac u seba) ... takze dovod na manz. krizu to urcite nieje. Mal som partnerku, co ju mala ako "postarsku kabelu" a da sa dojst ku kompromisu bez straty pozitku na oboch stranach. Skor by som to (v pripade neochoty skusat najst "tu pravu cestu") videl na hladanie dovodu aby s tebou nemusel spat ...
Ale ak na to mas ... mozes si ju dat operativne zmensit ... ak ti teda on za to stoji ...
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi - ty jsi spal s pošťačkou ? 
Není tady
pafli napsal(a):
no ja nevim, pri masturbaci, nebo kdyz mu to delam pusou, tak to jde, ale ve mne se proste nemuze udelat... Pritom urcite problem s pritazlivosti nemame.
Naozaj si trufas hovorit aj za neho?
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Feuria napsal(a):
Oxi - ty jsi spal s pošťačkou ?
hmmm 
Pomáhal jí poslat telegram 

pafli napsal(a):
Manzel mi tvrdi, ze kdyz se milujeme, ze ho neobepinam, ze nic neciti. Pritom je nadprumerne vyvinuty. Tento problem mame asi neco kolem 2 let.
Drive bylo vsechno v poradku. Nevim jak se to stalo... Snazim se trenovat vtahovani(cviky na posileni panev. dna), ale asi to moc nepomaha. Je fakt, ze i me se zda ze jsem trochu volnejsi nez driv... Ale ze bych byla az tak volna aby nic necitil se mi nezda. Kazdopadne me to moc trapi a z tohoto vyplyva i nase nynejsi manzelska krize...
Byla jsem u lekare a po prohlidce rekl, ze "to" mam v norme. Tak co dal? Jak to mam resit??
Orientálne tance sú squellé na panvové dno
- a aj na prežívanie, city, pocity, fyzické aj iné...
Odporúčam z vlastnej skúsenosti.
Není tady
Oxi napsal(a):
Su polohy, pri ktorych urcite citi (tie s nohamy viac u seba) ... takze dovod na manz. krizu to urcite nieje. Mal som partnerku, co ju mala ako "postarsku kabelu" a da sa dojst ku kompromisu bez straty pozitku na oboch stranach. Skor by som to (v pripade neochoty skusat najst "tu pravu cestu") videl na hladanie dovodu aby s tebou nemusel spat ...
Ale ak na to mas ... mozes si ju dat operativne zmensit ... ak ti teda on za to stoji ...
Presne tak, v poloze, kdyz mas nohy u sebe, preci neni fyzicky mozne, aby se o tebe netrel...tak je chlap i do deseti vterin 
Není tady
LeeLoo: Jo to mohu potvrdit 
Není tady
janica napsal(a):
Píšeš, že je nadprůměrně vybavený....asi to bude znít blbě, nemyslím to zle, ale třeba tě prostě "vytahal" a teď možná už nemá takovou erekci jako dřív a proto mu to tak připadá
Zajímalo by mě,jestli to jde,aby chlap ženskou vytahal-podle mě je to blbost,ale nevím...je to opravdu možné,aby žena,která souloží příliš často,byla"vytahaná",měla to tam dole povolenější apod.?Myslím,že na to má vliv pouze porod,ale častý sex?????
Není tady
Já si myslím, že jo.Třeba po*nčky si to nechávají operativně upravovat, aby ji měly pevnější, nevytahanou.V tom článku bylo napsáno podle nejnovějších trendů, což jsem nepochopila.Jaké jsou v téhle oblasti trendy?Jinak podle mě časem se vagína mění, ale aby to balo tak, že partner nic necítí, navíc když je nadprůměrně vyvinutý, to nevím.
Není tady
ano, je to mozne, samozrejme len do urcitej miery, ale mechanicka namaha posvy zanecha po case stopy... zena je tam proste o nieco malo vacsia, taktiez je to bezne po detoch.
Není tady
Hm, pokud to není v tom, že přítele už to s tebou prostě nebaví ... Když s přítelem souložíme třebe odpoledne a pak ještě večer, tak jsem před tím večerním číslem tak stažená (taky nadměrněji vybavený), že si večer dělá legraci, že souloží šestnáctku.
Není tady
Taky se připojuji k Pafli, ovšem z druhé strany.....zdá se mi poslední dobou, že je partnerka "dole" více volná. Což samozřejmě prodlužuje dobu našeho milování, ale někdy až na cca 20 minut (myslím samotný akt). Někdy se mi zdá, že ke konci už jen čeká na mě, až taky budu a už ji to spíše nuddí
už necítím takové dráždění jak předtím. Zdá se mi, že se to objevilo po narození našeho dítěte. Takže se ptám, myslíte si, že těsnost pochvy může ovlivnit porod? Přítelkyně je prvorodička.
Nevíte co s tím dělat, jak to řešit? Mockrát děkuji.....
Není tady
olafio - a jak dlouho má přítelkyně po porordu?, říká se totiž že právě porod může pochvu trochu roztáhnout a uvolnit, ale vzhledem k její vysoké elastičnosti se po čase opět stáhne. třeba to chce jen dát tomu trochu času.
Není tady
Po porudu je už 9 měsíců.
Není tady
tak to nevím, možná když bys měl pocit že se to nelepší tak zkusit zajít pro radu k odborníkovi - respektive se přítelkyni svěř ať se zkusí zeptat svého gynekologa
Není tady
Blue dělá si z nás blázny, podívej se na Psychologickou
Není tady