|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojda vsem, dnesk ne ma tata vylil varici caj na bricho moc to nebolela, ale odloupla se mi vrchni vrstva kuze a mam tam cerveny a tri bile fleky celkem to ustava asi diky masticce s panthenolem, ale bojim se ze mi to tam zustane, myslite ze to zmizne?
Není tady
Ahoj! Maž si to měsíčkovou indulonou! Měsíček podporuje regeneraci pokožky a má protizánětlivý účinky, dermatolog tohle doporučil ditěti kamarádky mý mámy po opaření.................. údajně to opravdu zabýrá............... ale maž si to pořád a dokud se ti to úplně nezahojí a nezmizne ti jizva!
Není tady

jasně, že ti to zmizne
tělo není z papíru, udělaly se ti tam prostě puchýřky, ale to po čase zmizí... oprava, za krátko.. 
Není tady
ne puchýřky ne bylo to celé červené oak to zčásti vybledlo na puvodni barvu kuze ale z casti ne a sloupla se my vrchni pokozka!!! asi tri flicky tam mam jak se mi sloupla!!! a tak resim jestli to zmizi nebo ne....
Není tady
coze tam bude jizva neee ze ne???
Není tady
no nevím jak moc jsi opařená, ale opařeniny se hojí poměrně dobře.................. maž si to tou měsíčkovou indulonou, ta je právě dobrá na to, aby se ti to zcela zahojilo (bez jizvy)
Není tady
no mam to hnusny ne velky zadny puchyre jen odloupla pokozka a takovy divny cerveno hnedy lip to popsat asi neumim
Není tady
No a nebylo by lepší zajet k doktorovi? Sice vypadá, že to není až tak vážné, ale pro jistotu?
Není tady
no uz sem byla dala mi framykoyn nebo jak se to pise a prej potirat hermankem a zalepit tak uvidime
Není tady

to bude dobré, já sem jednu dobu dělal brigádu v pizzerii a když sem vytahoval pizzu tak sem nedával pozor a spálil se o tu rozžhavenou troubu, no a asi po .. heh no .... roce mi to zmizelo..... ale opařenin od vařící vody už sem měl jako máku, pač sem se učil kuchařem číšníkem a ty mi zmizele po velmi krátké době.
, tekže se ničeho neboj, ja ? 
Není tady
NO TAK OK DOKTORKA MI DALA OBKLADY OBVAZY A MASTICKY TAK SI TO PECLIVE MAZU NO
Není tady
ahojky ally,
smím se zeptat, jak se to stalo, že ti táta vylil vařící čaj na břicho?
Upravil(a) Ra (23. 4. 2007 12:02)
Není tady
ja stala za nim se dvama hrnicka plnymy a on telefonoval nevedel ze za nim stojim zvedl se u zdrcl do me omylem
Není tady
jo, tak to byla ale smůla 
držím palce, ať se to pěkně zhojí, pozor v létě na sluníčko 

Není tady
njn me to cekem sve pac mam na brichu rok cerstvou jizvu od slepaka a ted jesste tohle bojim se abych se klUKUM NEZNECHUTILA TO BY ME CELKEM HOOOOODNE MRZELO
Není tady

no podívej se, pokud by si tam měla jizvu a fleky, a klukům by ses znechutila(což pochybuji - to leda ve snu) pokud si jinak šikovná, tak to určitě na to nemá vliv, a pokud by opravdu teda mělo, tak já osobně bych si tam nechal udělat nějakou kérku, a nikdo nic nepozná, ale tak to už je opravdu v nejhorším případě.....
ale můj osobní názor je, že se ti to zahojí a klukům se budeš na sto procent líbit, hned bych ti řekl jestli by ses líbila mě ale fotku tu nemáš a kvůli mě mi ju určitě nepošleš
to bych byl opravdu najivka

Není tady
ahojky ally,
taky si myslím, že se nemusíš bát už proto, že mladá pleť velmi dobře regeneruje (jenom pozor na sluníčko, které tuto novou pleť může velmi snadno a rychle poškodit) a také proto, že kluk, který by tě nechtěl kvůli jizvičce po slepáku či popálenině, by byl těžko oporou v životě, kde člověka může potkat mnoho větších nesnází. Takový kluk nedokáže mít skutečně rád. 
Co ty na to? 
Není tady
mozna mas pravdu ale stejne je to divny....
Není tady

ona je ještě mladá, ona to spíš bere jako nějakou tu první lásku, nějakého šikovného borečka, s kterým by prožívala takovou tu telenovelu
že jo ? ally ?
Není tady
allyane, dneska sem si v lékárně koupila mastičku desinfekční a je i na popáleniny. jenom je žlutá. jmenuje se betadine. tak se na to zkus zeptat v lékárně
Není tady
zkusim me uz se to loupe......
Není tady
Není tady
Ally jednu popáleninu fakt neřeš. Jedna moje známá byla před lety na operaci v raději nejmenované nemocnici - byla na sále, tělo desinfikované a někdo nějak o sebe škrtl nastróji, odlítla jiskra a známá začla hořet. Má hodně popálená celá záda a zadek. Je to příšerný, ale i přesto si našla báječnýho chlapa
Není tady
tak to ma stesto no pekne blba nemocnice basi bych i zazalovala
Není tady
Žalobě proběhla a od té doby (a už je to hodně dlouhá) pořád probíhá pokud vím. Žádné vyrovnání, žádná kompenzace nic....
Není tady