6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jak to máte třeba s pokutama nebo dluhy? Platí si je kadý sám nebo mu "pomůete"? Ten můj toho má nějak moc a já nevím jetsli ho v tom nechat vykoupat nebo mu pomoct..
Není tady
Kamchinka napsal(a):
ahoj Holky, právě podobný problém řeím také. S přítelem spolu ijeme rok a půl. Má vyí plat ne já, ale jídlo, drogerii a vse platim ja... protoze pritel zrovna ted dava penize na svůj konicek(jezdi zavody s Kolosy), a pak penze na motor, a pak na tohle a na opravu auta osobniho, na leasing sveho auta... A zbytek platim ja, ano v zime platil hory, v lete platil dovču(v čechach,abyste si nemyslely:)..
Chci zkusit mesic si psat co jsme koupila pro nas oba/jidlo, drogerku/, a pak to vydelim dvema a proste mi bude prispivat na tohle a se zbytkem se budem muset pak dohodnout, kdyz bude treba neco koupit.
Kdyz reknu, ze bych rada koupila novou postel, rekne, ze to az pozdeji... ze ted neni dost penez, ze se musi koupit strecha, ale ty penize do strechy nedava, dava je zase do auta na zavody:(
HOlky, miluju ho a vim, ze on me, vim, ze bude skvelej tata nekdy....ale tohle me vytaci... ze proste neumi hospodarit, a ze vse je v pohode, nic neresi... neusetri...
O domacich pracech atd se radeji zminovat nebudu... Ty zastavam v 100% míře jen já.
K.
Kamchinko, mám samozřejmě jen kusé informace, ale zatím vím o tvém partnerovi jen to, e 1. se nechá tak trochu ivit, 2. neumí hospodařit s penězi 3. věci neřeí 4. neplní, co řekne (střecha jo a pak zase střecha ne) a 5. nepodílí se na domácích pracích neboli nechá se opečovávat a není mu to blbý. Moná z něj jednou opravdu bude skvělej táta, ale zatím mi není jasný, co na to v tuhle chvíli ukazuje.
Není tady
Kubula napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
ahoj Holky, právě podobný problém řeím také. S přítelem spolu ijeme rok a půl. Má vyí plat ne já, ale jídlo, drogerii a vse platim ja... protoze pritel zrovna ted dava penize na svůj konicek(jezdi zavody s Kolosy), a pak penze na motor, a pak na tohle a na opravu auta osobniho, na leasing sveho auta... A zbytek platim ja, ano v zime platil hory, v lete platil dovču(v čechach,abyste si nemyslely:)..
Chci zkusit mesic si psat co jsme koupila pro nas oba/jidlo, drogerku/, a pak to vydelim dvema a proste mi bude prispivat na tohle a se zbytkem se budem muset pak dohodnout, kdyz bude treba neco koupit.
Kdyz reknu, ze bych rada koupila novou postel, rekne, ze to az pozdeji... ze ted neni dost penez, ze se musi koupit strecha, ale ty penize do strechy nedava, dava je zase do auta na zavody:(
HOlky, miluju ho a vim, ze on me, vim, ze bude skvelej tata nekdy....ale tohle me vytaci... ze proste neumi hospodarit, a ze vse je v pohode, nic neresi... neusetri...
O domacich pracech atd se radeji zminovat nebudu... Ty zastavam v 100% míře jen já.
K.Kamchinko, mám samozřejmě jen kusé informace, ale zatím vím o tvém partnerovi jen to, e 1. se nechá tak trochu ivit, 2. neumí hospodařit s penězi 3. věci neřeí 4. neplní, co řekne (střecha jo a pak zase střecha ne) a 5. nepodílí se na domácích pracích neboli nechá se opečovávat a není mu to blbý. Moná z něj jednou opravdu bude skvělej táta, ale zatím mi není jasný, co na to v tuhle chvíli ukazuje.
Skvelej táta, ktorý ukáe synom ako zotroči enu a ako sa celý ivot chova nezodpovedne s pocitom, e vak niekto moje problémy za mňa vyriei...
Není tady
...
Upravil(a) Kamchinka (20. 2. 2010 13:30)
Není tady
Kamchinka napsal(a):
No jo, ale co mám dělat, .... miluju ho, ráda bych s tím něco udelala, jen nevím jak na to nejakou nenasilnou metodou.
Boe, je ti třináct? "Kdy já to tak straně miluju, dejte mi pokoj se zodpovědným partnerem, tohle je lááááska nebeskááááá... " No tak si ji uij. (Boe, tohle zní jako by to psala Pandora, a to jsem do ní vdycky ryla, e nemá kouska soucitu... ) Ráda bys s tím něco udělala? Jakoe ráda bys ho nějak předělala? Doporučuju začít jednoduchým pokusem, který má moná větí anci, e vyjde: Kup si akvarijní rybičku a zkus z ní tak nějak nenásilně udělat dostihového koně. Hodně těstí, třeba se to fakt povede.
Není tady
Kubulo, fakt výstiné
Krátký, ale přesný soud.
Není tady
Pikola napsal(a):
Jak to máte třeba s pokutama nebo dluhy? Platí si je kadý sám nebo mu "pomůete"? Ten můj toho má nějak moc a já nevím jetsli ho v tom nechat vykoupat nebo mu pomoct..
Jak co... V manelství jsem o tom nepřemýlela, bylo to automatické, co je moje, to je tvoje, prostě oba na jedné lodi. Kdy jsme se chtěli k sobě jetě před rozvodem s BM vrátit, hodně jsem přemýlela, protoe BM mě (a pořád má) dluhy: neměla jsem chu pomáhat mu splácet peníze, které si půjčil, aby si mohl uívat se svou přítelkyní...i kdy popravdě jsem měla celkem vymyleno, jak z těch jeho dluhů vybruslit...teď u nemám chu tyhle věci za něj řeit a ani nemusím... mě u teď taky dluí výivné na dítě....
Není tady
Kubula napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
No jo, ale co mám dělat, .... miluju ho, ráda bych s tím něco udelala, jen nevím jak na to nejakou nenasilnou metodou.
Boe, je ti třináct? "Kdy já to tak straně miluju, dejte mi pokoj se zodpovědným partnerem, tohle je lááááska nebeskááááá... " No tak si ji uij. (Boe, tohle zní jako by to psala Pandora, a to jsem do ní vdycky ryla, e nemá kouska soucitu... ) Ráda bys s tím něco udělala? Jakoe ráda bys ho nějak předělala? Doporučuju začít jednoduchým pokusem, který má moná větí anci, e vyjde: Kup si akvarijní rybičku a zkus z ní tak nějak nenásilně udělat dostihového koně. Hodně těstí, třeba se to fakt povede.
Děkuju za rady.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
Kubula napsal(a):
Kamchinka napsal(a):
Děkuju za rady.
Za málo. Promiň, jestli to znělo drsně
Není tady
Ahoj holky,
jak je to u nás s rodinnými financemi?To se pobavíte: manel -na rozdíl od jiných -doma dělá stojku celkem dobrovolně, ono mu nic jiného nezbývá. Jsem doma s dvouletým synem a máme jetě sedmiletého kluka, tak si nemůeme vyskakovat.Tedy my- jako já a děti. Manel jezdí na melouchy, jsme domluvení, e co vydělá navíc je pro jeho potřebu- jezdí na motorce, iví ji atd. To jsem schopná přeít-a má koníčka a financuje si ho sám, ale co mě opravdu vytáčí: kdy nemá na to co si právě zamane, vesele si vyřídí spotřebitelský úvěr- nejlépe pořádně úročený. Mě se samozřejmě neptá, on má příjem a dnes mu půjčí kdekdo, ovem za jakou cenu, to nechce vidět.Několikrát jsem se mu snaila vysvětlit,e tohle není právě nejlepí cesta, ale nechce nic slyet: mě to prý můe být jedno, já to neplatím/ jetě e má melouchy/. Vůbec nebere, e místo ivení peněních ústavů, by se mohla mít líp celá rodina. A to nevíte, můe se mu něco stát a kdo zaplatí jeho dluhy??? A tak mám taková stádia: snaím se to řeit, kdy vidím e je to k ničemu, dělám mrtvého brouka, pak se zas vzteknu a pořád dokola.Vidím v jeho chování i prostředí v kterém vyrostl, jeho matka kdy neměla,půjčila si a hotovo-vzory táhnou.Tak co byste mi poradili?e je sobec to vím, asi jako větina chlapů. P
Není tady
Pecino, taky bych ráda věděla, jak naučit chlapa alespoň trochu myslet na zadní kolečka. Rozumná domluva je k ničemu, jako kdy hrách na stěnu hází, "mrtvý brouk" u vůbec k ničemu nevede. Jetě jsem nezkouela násilí (ale nevím, nevím...nemám takovou sílu )
Není tady
Kamčinko, tak to s dítětem nepospíchej, za pár měsíců či let Tě zamilovanost přejde a uvidí, e s ním ít ani nechce.
Není tady
Pecino, a on si pan manel nenechá rozumně vysvětlit, e kdy si na spotřebitelský úvěr půjčí dvacet tisíc, zaplatí i s úroky řádově 30-40tisíc???
Úroky jsou trest za to, e někdo chce něco hned a okamitě, nedovede se uskrovnit a nebo si na určitou věc vlastními silami naetřit.
Teď nemám na mysli hypotéku na řeení bytové stiuace, to je něco zcela jiného. Zrovna tak nemůu odsuzovat rodinu, která je závislá na dojídění a klekne jim auto, či rodinu, které dejme tomu v zimě odejde kotel. Brát půjčky na zajitění bydlení či na přeití určité situace - ano, to beru. To můe potkat kadého z nás.
Ovem nepochopím člověka, který si nabírá půčky na nadstandard (plazmová televize, hi-fi vě) ani by se ohlíel na to, nakolik zatěuje potřeby vlastní rodiny. Takovej chlap je fanfarón baron, který se chce vytahovat tím, jak má vechno v pai a pokud mono tak, aby čuměli vichni jeho kamarádi a známí, nač on se v ivotě zmůe. To, e v případě nemoci či úrazu nebude schopen vydělávat a prokale kalhoty, nad tím neuvauje podle hesla: ádný zdravý člověk přece neonemocní, ádný mladý člověk přece nezestárne a ádný ivý člověk přece nezemře. Pokud si ten neastník při tom, jak je schopen rozhazovat neuzavře zároveň ivotní či úrazovou pojistku, která by jemu a jeho rodině v případě maléru kryla záda, potě Pánbůh.
Nechci Tě strait, ale pokud je pan manel navíc motorkář, do ivotní nebo úrazové pojistky bych ho jako manelka vlastnoručně natlačila Nehoda, kterou jsem před časem
viděla na dálnici, kdy byla dálnice zacpaná, do pruhu od Prahy přiletěl pro zraněného motorkáře vrtulník, stáli jsme dvě hodiny a kdy jsme projíděli okolo místa nehody, u svodidel leela zdemolovaná suprmotorka a vedle ní prázdná přilba mě teda optimismem nenaplnila.
Kadý motorkář - pokud nejezdí s fichtlem po dvorku - si na silnici podává ruku se smrtí. Frajerů, kteří si mysleli, e zrovna jim se nic stát nemůe, jsou jednak plné Kladruby, druhak plné hřbitovy.
Není tady
Ahoj Kiaro, můj manel si nenechá vysvětlit nic, protoe nechce!! Vychovávala je sama matka- tři děti, tak to ví bylo to z ruky do huby. A teď si to vynahrazuje. Kecy typu, kdy jsem byl malý, nic jsem neměl, musel jsem jen makat atd. jsou podle něj vysvětlením, e si musí uít, nejlépe hned a na dluh. Jemu nevadí úroky má co chce!!! Taky jsem mu řekla e místo vydělávání peněz na půjčky, by mohl být více s námi, to ho ani nenapadlo, myslí si jak je pracovitý, jiní se válí o víkendu na gauči a on dře- ale jen sám na sebe. Bydlíme ve státním bytě, který se snad bude prodávat, to jsem zvědavá, kde mu půjčí, mě na MD asi ne.No zabít málo.
Pojitěný je, aspoň trochu- to je má práce- podle něj zbytečnost. Ale kdy si čtu příspěvky jiných, nebo se rozhlédnu po okolí a kamarádkách,můe být hůř!!!Dík za vlídné slovo Pecina
Není tady
eva4444 napsal(a):
Kamčinko, tak to s dítětem nepospíchej, za pár měsíců či let Tě zamilovanost přejde a uvidí, e s ním ít ani nechce.
Já vím, e zamilovanost ale prejde u vsech paru - nejsem naivka.
Není tady
Pecina napsal(a):
Ahoj Kiaro, můj manel si nenechá vysvětlit nic, protoe nechce!! Vychovávala je sama matka- tři děti, tak to ví bylo to z ruky do huby. A teď si to vynahrazuje. Kecy typu, kdy jsem byl malý, nic jsem neměl, musel jsem jen makat atd. jsou podle něj vysvětlením, e si musí uít, nejlépe hned a na dluh. Jemu nevadí úroky má co chce!!! Taky jsem mu řekla e místo vydělávání peněz na půjčky, by mohl být více s námi, to ho ani nenapadlo, myslí si jak je pracovitý, jiní se válí o víkendu na gauči a on dře- ale jen sám na sebe. Bydlíme ve státním bytě, který se snad bude prodávat, to jsem zvědavá, kde mu půjčí, mě na MD asi ne.No zabít málo.
Pojitěný je, aspoň trochu- to je má práce- podle něj zbytečnost. Ale kdy si čtu příspěvky jiných, nebo se rozhlédnu po okolí a kamarádkách,můe být hůř!!!Dík za vlídné slovo Pecina
Dalí takovej chlap. Můj BM teď nemá peníze, na účtu je v mínusu, zruil si ivotní pojitění, které platil 5 let. Z toho musel vrátit příspěvky, které dostával od státu a něco mu strhli za to zruení... Za týden stihl z toho utratit téměř polovinu... no vlastně celé, proe byl na účtu v mínusu. A teď u je tam zas....
Není tady
Ahoj Alixo,
ten můj kdyby mohl,taky by spoření zruil,ale to si nedovolí,zuřila bych-vyřízení úvěru je jednoduí,dokud se o dluhu
nedozvím!!Stejně má na spoření pár kaček a děti jsou pojitěné na mě-má smůlu.Vím,e mi tady nikdo
nepomůe,musím s tím bojovat sama,ale člověku se uleví,kdy si můe někde
postěovat-a chápou ho!!Na tohle je Babinet skvělý!!
měj se krásně.Pecina
Není tady
Pecino, aspoň e tady je to pojitění, kdyby dolo na nejhorí
Mám známé - motorkáře, dva z nich se vybourali. Jednomu nedala přednost enská na křiovatce a napálila to do něj, take se nic-moc nestalo, akorát motorka byla totál zruená. Ovem druhý to odnesl hůř - následkem havárky skončil v plném invalidním důchodu. Teď si vem, co tříměsíční pobyt v nemocnici a následný invalidní důchod znamená pro ivitele rodiny, který by byl navíc zatíen úvěry
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Pecina napsal(a):
Pojitěný je, aspoň trochu- to je má práce- podle něj zbytečnost. Ale kdy si čtu příspěvky jiných, nebo se rozhlédnu po okolí a kamarádkách,můe být hůř!!!Dík za vlídné slovo PecinaDalí takovej chlap. Můj BM teď nemá peníze, na účtu je v mínusu, zruil si ivotní pojitění, které platil 5 let. Z toho musel vrátit příspěvky, které dostával od státu a něco mu strhli za to zruení... Za týden stihl z toho utratit téměř polovinu... no vlastně celé, proe byl na účtu v mínusu. A teď u je tam zas....
Včera to bylo týden, co BM ty peníze přily, u to utratil vechno. Zůstalo mu na účtu pár korun. Zase je na účtech v mínusu. 5 let spořil a má z toho .... u mi to můe být sice jedno, ale tak nějak pořád očkem sleduju, kam se to otec mýho dítěte řítí... on neví, e já vím... alespoň mi z toho zaplatil výivné na syna.
Kiaro:
BM dnes syna na té své motorce svezl, věnoval mu hodinu a třičtvrtě svého drahoceného času. A mě chtěl svézt taky...
Není tady
AlixoZS, já jsem stará poserka období motorkářské éry je daleko za mnou, take ve svém pokročilém věku u bych si za motorkáře nesedla. Nechci nikoho strait, ale pravověrný motorkář, co mě poprvé touil svézt, měl doivotní rouby v noze od takové mení havárky ovem to bylo více ne před dvaceti lety. Pocit, e si hraju na mladici, objímám silného mue na silném stroji, zatímco se řidič prokličkovává na vytuněném Harleyi neskutečnou rychlostí mezi tupci na dálnici mě u v mém věku ani trochu netankuje. Navíc vobstaroní baba jako já, přilepená strachy k sedadlu jako vosa na bonbón a obmotaná rukama jak chobotnice okolo řidiče není pro pravého motorkáře to, čím by si chtěl vyzdobit renomé
Není tady
Kiara napsal(a):
AlixoZS, já jsem stará poserka období motorkářské éry je daleko za mnou, take ve svém pokročilém věku u bych si za motorkáře nesedla. Nechci nikoho strait, ale pravověrný motorkář, co mě poprvé touil svézt, měl doivotní rouby v noze od takové mení havárky ovem to bylo více ne před dvaceti lety. Pocit, e si hraju na mladici, objímám silného mue na silném stroji, zatímco se řidič prokličkovává na vytuněném Harleyi neskutečnou rychlostí mezi tupci na dálnici mě u v mém věku ani trochu netankuje. Navíc vobstaroní baba jako já, přilepená strachy k sedadlu jako vosa na bonbón a obmotaná rukama jak chobotnice okolo řidiče není pro pravého motorkáře to, čím by si chtěl vyzdobit renomé
Kiaro, já se vdycky těím na tvoje příspěvky, jsi super
BM dobře ví, e já motorky nesnáím, jsou mi po*né, nikdy jsem se na motorce nesvezla a ani po tom netouím. A se svým BM u vůbec ne. Moná kdyby pozval nějakou mladou kočku na projíďku, byla by nadená... Ale mě? Jóóó, ledae by teda touil po mým objetí . e by se mu zastesklo po "domově"?
Není tady
Ahoj Kiaro, jen taková technická - zrovna Harleye prý nějakou závratnou rychlostí nejezdí , i kdy to jsou manelova slova, já to nevím určitě. Ale jinak jsi mi připomněla, jak jsem kdysi před 20 lety s manelem jezdívala na motorce (byl rád, e má dvěstěpadesátku) a on se straně vztekal (ale jeho vztekání je pouhý "zaatý" povzdech, tak jsem to samozřejmě vydrela) , e jsem pořád "klopila" opačně ne on - prostě jak se motorka naklonila doprava, já (se smyslem pro rovnováhu) jsem se klonila doleva . Dodnes to dává jako historku mezi známými , jak jsem mu kazila jízdu. Jinak taky u dnes preferuji auta. Bojím se...
A k tématu vlákna - no, znám chlapa, který má vechno spočítané do detailů. Ale znám o hodně víc muů, kteří se chovají tak, jak tu holky popisuji - lehkováně, rozhazovačně, bez pojitění... Asi je to nějak v nich nebo co, nevím... Tam jsou asi moné jen dvě cesty, buď ho zkusit argumenty přesvědčit, aby se choval zodpovědně, nebo ho opustit.
Není tady
Tak holky, jen k tématu chlap a hospodaření s penězi: já nevím čím to je, ale jsou chlapi, kteří si prostě nespočítají kolik co stojí, a kolik si můou dovolit zaplatit, jakou půjčku vzít a jaké dluhy udělat. Vím to, protoe mám takového tátu. Kdy přiel o práci, začal "podnikat". Za 8 let jeho dluhy nabyly takové výe, e maminka nespala strachy kdy jim přijdou sebrat střechu nad hlavou (zadluil i dům, jinak řádově stovky tisíc na desítkách "drobných" úvěrů). My jsme se s tím jako rodina vyrovnali, nebudu tady popislovat co vechno nás to stálo, ale táta si nikdy nepřiznal do jak velkých problému nás vlastně dostal. Moná e chlapi někdy nechtějí vidět realitu, pořád doufají v nějaký zázrak, e "nějak se to udělá", a odtud potom plynou ty půjčky, úvěry a hypotéky.
Není tady
Ozývám se opět po delí době s informací, jak u nás dopadly nae debaty... pro připomenutí : s partnerem jsme si dobře rozuměli v mnoha věcech, ale neshodli jsme se na fin.hospodaření. Vzala jsem ho k sobě do bytu, kdy on chtěl, kdy se rozváděl a neměl kam jít, moc jsem mu v té době pomohla. Přitom jsem neměla potřebu s někým hned bydlet (znali jsme se 2 měsíce) a kvůli penězům u vůbec ne. Nabízela jsem e v sousedství je volný byt, co odmítl s tím, e nepotřebuje mezipřistání. Take jsem mu vyhověla a on se mi odměnil tím, e se mnou v mém bytě hospodařit nebude, částku, kterou přispívá, si určil sám a nechce se o tom víc bavit. Já to ale cítím jako podraz, kdy moji důvěru oplatil nedůvěrou a řekl, e BM dával peníze 20 let a u to dělat nebude, nebo odeel s holou... Já jsem nepotřebovala s nikým bydlet, měla jsem klid, soukromí, ale měla jsem ho ráda, tak jsem ustoupila a pro něho to udělala. Podotýkám, e nepotřebuji společný účet ani dávat vechny peníze dohromady, ale vadí mi, e jsme k tomu, jak budeme hospodařit, nedospěli SPOLEČNOU DOHODOU. Kdy on zavedl model, který vyhovuje jemu, bez ohledu na to, jak se cítím, jak mě to poniuje. Pro něho to je prostě výhodné a nic na tom nemíní měnit. Kdy jsem se ho ptala, jak to bude třeba po Novém roce, kdy bude ve o mnoho draí a dále v budoucnu, odvětil, e víc mi nedá, jen tuto částku (8.000 z celkových 21, ostatní si nechává pro svoji potřebu). Naříká, jaká má vydání, e musí mít něco pro sebe atd., ale přitom má jen auto a jinak nic, zatímco já mám mnohem víc věcí, do kterých je potřeba investovat (byt, auto, zahradu, gará...). On mi ale vyčítá i to, e prý platil dvoje brýle (chtěla jsem, aby měl sluivé, jeho staré byly hrozné), zuby (JEHO zuby ..., které jsem chtěla, aby si dal do pořádku stejně jako jeho maminka se ho pořád ptala, kdy u si dá udělat nové zuby, e se diví, e mu vůbec dám pusu). Opakuji, e nikoho nechci obrat o peníze, ani aby dával vechny atd., ale jen mi lo vdy o to, abychom se dohodli a aby ho zajímalo, zda mi to takto vyhovuje atd. Před 2 měsíci si koupil motorku za několik desítek tisíc a teď kňučí, e nemá nic na účtě... On je ale se mnou spokojený, problém mám prý já, on ádný nemá. Přitom by stačilo, kdyby řekl "To ví, e kdy se ve zdraí, budu ti muset dávat víc, vdy tě mám rád, chci s tebou být a chci, aby i ty jsi byla spokojená, ne jen já." Mně jde toti o to, e z takového jednání bych cítila, e mu na mně záleí, e mě má rád. No... dohoda s ním není moná, tak jsem navrhovala, e bychom ve potřebovali říct před někým nestranným, třeba v man. poradně. On řekl, e nikam nepůjde, problém nemá, nikdo cizí mu přece nemůe radit a on ví, co dělá. Situace se vyvinula tak, e ne by se dohodl, od problému utíká jako zbabělec. Sehnal si pronájem (6.500 prázdná garsonka). Odstěhuje se, a pak prý se mnou do poradny půjde. Já zase říkám, e jsme měli jít do poradny dřív, ne se odstěhuje, pak u nebude důvod. Kdy spolu nebudeme bydlet, není co řeit. On ale chce mě, ádnou jinou a myslí si, e se třeba dohodneme a zase se sem vrátí. Myslím, e u já ale nebudu chtít. Času na dohodu měl dost a stěhovat se sem tam... to snad ne... druhým pro blázny. Je mu zcela jedno, jak mi tím ubliuje, jak mě přivede do řečí a lidé se budou bavit na můj účet. Jeho tu neznají, je z jiného města, ale já zde jsem od narození. Lituji, e jsem ho sem vzala, vím, byla jsem naivní, ale já jsem mu prostě věřila. Poradíte mi, co byste dělaly na mém místě, co si o tom myslítě?
Není tady
Tak ho nechej odejít ,a si to vyzkouí sám. On si vlastně nedal anci v klidu zpracovat jeden vztah a el do druhého s celou parádou.Třeba si potřebuje moc věcí ujasnit a chce být sám.
Pokud vá vztah vydrí, tak ho to posílí a pokud klesne na bod mrazu, tak s novým bytem pomýlí i na rozchod.
V kadém případě získá. Buďto zralejího partnera, bohatího o zkuenost, kterou ty u má ( singl bydlení), nebo po rozchodu anci vybrat si partnera lepího, důvěryhodného. Sama si vlastně řeení navrhuje - lituje, es ho k sobě vzala.
Na to , co řeknou lidi se vybodni, a si kadý zamete před vlastním prahem. Oni tvoje účty neplatí. Kdo chce druhého pokodit a ublíit, vdy si něco najde.
Takhle ten ,kdo ti ubliuje, jsi ty sama
Není tady