Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 20. 4. 2007 10:26

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Společné hospodaření partnerů

lvice napsal(a):

Jé Fe, směju se, když vidím, jak mlátíš přítele utěrkou po hlavě lol.

Tuhle jsem na přítele nastavila pastičku a hezky se do ní chytil big_smile: Ráno sedl ke stolu a čekal, až snídaně přiběhne na stůl big_smile....... tak jsem si k němu přisedla a tak jsme tak seděli a mlčeli lol. Po chvilence znervozněl, kouknul na mě a zeptal se, zda bude snídaně. Opáčila jsem mu, že nevím, že záleží na tom, co nám udělá lol. Pochopil....... smile. Zvedl se a šel udělat čaj a kafe, já šla udělat zbytek. Takže tak ...... big_smile

tummenupp jako u nás doma ... ale mám smůlu, že já jsem u nás dvou ta hladovější big_smile (milášek ráno nesnídá vissla

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#77 20. 4. 2007 10:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ja tiez rano nesnidam, ale ranajky do postele som svojej BBM robil cely spolocny zivot kazdy vikend (alebo ked sme boli doma)

Upravil(a) Oxi (20. 4. 2007 10:30)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#78 20. 4. 2007 10:30

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mě by 8000,- taky stačilo ... vissla já nedostávám nic grater

Není tady

#79 20. 4. 2007 10:30

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

8000 v mojom pripade je polovica najmu, takze jest by mohol leda vzduch big_smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#80 20. 4. 2007 10:32

majkafa
Host

Oxi napsal(a):

8000 v mojom pripade je polovica najmu, takze jest by mohol leda vzduch big_smile

Ty jo, Oxi, ty bydlíš na hradě a máš ho celý k dispozici? lol

#81 20. 4. 2007 10:35

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Oxi - tak to by mě ještě z výplaty 2000,- zůstaly na papů! ...

Mrkačku (podle platů) typuji na mimo pražskou big_smile

Není tady

#82 20. 4. 2007 10:37

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ono se určit- "vypočítat", kolik by měl přesně dávat (co projí, propije, amortizace pračky, sporáku, atd, atd), není tak těžké. Já si to tak představuji, pokud půjdu s kamarádkou bydlet do podnájmu - tak jedeme přesně na půl. Pokud dám dítě na tábor, tak ať mi taky přesně spočítaj stravu+ bydlení na příslušný počet dní + naftu na autobus a na zmrzlinu.... To je samozřejmé!!!!

Ale od partnera, se kterým máme takový vztah, že spolu žijeme, předpokádám úplně jiný přístup. Někdo z holek o tom psal.(o tom jak se skutečný střihoun chová)  Já bych očekávala stoprocentní nasazení, s kterým bych do toho šla také. Absolutně zavrhuji jakoukoliv spekulaci. Už jen ta skutečnost, že člověk, který mne má rád (tvrdí že mě má rád),bude spekulovat, tuto skutečnost jednoznačně vyvrací.

Pokud, mrkačko,  bydlíte na bázi -pronajímatel- nájemce, tak O.K.. Oboustraně se vymezí  prostor, doba nájmu, měsíční taxa na všechno - a je vše v naprostém pořádku. Pokud spolu žijete na bázi jiné, nerozumím, nechápu, a pak- přijala-li jsi tuto formu, ačkoliv se ti moc nelíbí - tak je také vše v pořádku.
Toť můj názor.smile

Upravil(a) Wiki (20. 4. 2007 10:39)

Není tady

#83 20. 4. 2007 10:38

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Oxi napsal(a):

Nene, ratal som to aj s plynom, elektrikou a vodou ... byvam v malo mezonetacku na Zizkove wink

Není tady

#84 20. 4. 2007 10:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Feuria napsal(a):

Oxi - tak to by mě ještě z výplaty 2000,- zůstaly na papů! ...

Tebe by som dal specialnu zlavu wink aby si si mohla kupovat sexi saticky big_smile

Není tady

#85 20. 4. 2007 10:40

majkafa
Host

Oxi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Oxi napsal(a):

Nene, ratal som to aj s plynom, elektrikou a vodou ... byvam v malo mezonetacku na Zizkove wink

Ja to mám aj s netom, pevnou linkou, prostě se vším za 5 800,- ve 3+1. big_smile Ještě by tomu pánovi zbylo i něco na jídlo. big_smile

#86 20. 4. 2007 10:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

*

Upravil(a) Feuria (20. 4. 2007 10:50)

Není tady

#87 20. 4. 2007 10:58

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

lol

Není tady

#88 20. 4. 2007 10:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

majkafa: no jo, ale problém je v tom, že náklady na bydlení se v jednotlivých regionech podstatně liší, nehledě na to, že náklady na bydlení v Praze jsou přímo příšerné. Moje matka bydlí v 1+1, 43m2, starej barák a platí inkaso se vším všudy 3.100,- a to je nájem, elektřina, plyn a pevka. Nic víc. Já - kdybych zůstala bydlet ve svém bytě v Praze a nepřestěhovala se na venkov, tak v současné době platím odhadem inkaso 8-9 tisíc (družstevní 3+1, nájem, elektřina, kabelovka). Záleží holt na tom, kde kdo bydlí, protože náklady se fakt dost podstatně odlišují právě podle místa bydliště.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#89 20. 4. 2007 11:01

Blackie
Host

lvice napsal(a):

Jé Fe, směju se, když vidím, jak mlátíš přítele utěrkou po hlavě lol.

Tuhle jsem na přítele nastavila pastičku a hezky se do ní chytil big_smile: Ráno sedl ke stolu a čekal, až snídaně přiběhne na stůl big_smile....... tak jsem si k němu přisedla a tak jsme tak seděli a mlčeli lol. Po chvilence znervozněl, kouknul na mě a zeptal se, zda bude snídaně. Opáčila jsem mu, že nevím, že záleží na tom, co nám udělá lol. Pochopil....... smile. Zvedl se a šel udělat čaj a kafe, já šla udělat zbytek. Takže tak ...... big_smile

Ja bych kolikrat rad udelal snidani do postele, ale s malym ve veku 3 roky za zadkem to jaxi nejde :-(((

Ale jinak tenhle postup dobrej tummenupp snad to doklaplo tam, kde melo.

Upravil(a) Blackie (20. 4. 2007 11:02)

#90 20. 4. 2007 11:07

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Blackie? Nechapem preco by to neslo ... malu som mal za zadkom stale a aj tak som ich robil ... ono nesmies za ne cakat sex, ked je tam lietajuce dieta, ale ranajky sa zvladnut daju v pohode wink

Není tady

#91 20. 4. 2007 11:14

janica
♥♥♥♥♥♥-

Blackie - pro tebe termín snídaně do postele znamená sex po ránu???? lol

Není tady

#92 20. 4. 2007 11:33

Nick3594
Host

Janico napsal(a):

Lvice nezáviď. To se neshoduje s tvou životní filosofií .

Ale jdi ty, ty bylo myšleno s nadsázkou big_smile.

#93 20. 4. 2007 11:34

janica
♥♥♥♥♥♥-

lvice napsal(a):

Janico napsal(a):

Lvice nezáviď. To se neshoduje s tvou životní filosofií .

Ale jdi ty, ty bylo myšleno s nadsázkou big_smile.

No vždyť to moje taky big_smilebig_smile

Není tady

#94 20. 4. 2007 11:35

Nick3594
Host

Jdu na papu, všem přeji také Dobrou chuť smile.

#95 20. 4. 2007 11:39

majkafa
Host

Kiara napsal(a):

majkafa: no jo, ale problém je v tom, že náklady na bydlení se v jednotlivých regionech podstatně liší, nehledě na to, že náklady na bydlení v Praze jsou přímo příšerné. Moje matka bydlí v 1+1, 43m2, starej barák a platí inkaso se vším všudy 3.100,- a to je nájem, elektřina, plyn a pevka. Nic víc. Já - kdybych zůstala bydlet ve svém bytě v Praze a nepřestěhovala se na venkov, tak v současné době platím odhadem inkaso 8-9 tisíc (družstevní 3+1, nájem, elektřina, kabelovka). Záleží holt na tom, kde kdo bydlí, protože náklady se fakt dost podstatně odlišují právě podle místa bydliště.

Kiara, já to vím. My se s oxim jen tak špičkujeme, víš? big_smile Moje dcera bydlí v Praze a vím, jak to tam chodí. My se s oxim známe blíž lol , on ví, kde bydlím a já vím, kde bydlí on. wink

Upravil(a) majkafa (20. 4. 2007 11:40)

#96 20. 4. 2007 11:58

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

presne tak. Majkafa pussa

Není tady

#97 20. 4. 2007 12:46

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Wiki napsal(a):

Ono se určit- "vypočítat", kolik by měl přesně dávat (co projí, propije, amortizace pračky, sporáku, atd, atd), není tak těžké. Já si to tak představuji, pokud půjdu s kamarádkou bydlet do podnájmu - tak jedeme přesně na půl. Pokud dám dítě na tábor, tak ať mi taky přesně spočítaj stravu+ bydlení na příslušný počet dní + naftu na autobus a na zmrzlinu.... To je samozřejmé!!!!

Ale od partnera, se kterým máme takový vztah, že spolu žijeme, předpokádám úplně jiný přístup. Někdo z holek o tom psal.(o tom jak se skutečný střihoun chová)  Já bych očekávala stoprocentní nasazení, s kterým bych do toho šla také. Absolutně zavrhuji jakoukoliv spekulaci. Už jen ta skutečnost, že člověk, který mne má rád (tvrdí že mě má rád),bude spekulovat, tuto skutečnost jednoznačně vyvrací.

Pokud, mrkačko,  bydlíte na bázi -pronajímatel- nájemce, tak O.K.. Oboustraně se vymezí  prostor, doba nájmu, měsíční taxa na všechno - a je vše v naprostém pořádku. Pokud spolu žijete na bázi jiné, nerozumím, nechápu, a pak- přijala-li jsi tuto formu, ačkoliv se ti moc nelíbí - tak je také vše v pořádku.
Toť můj názor.smile

Ja som kedysi mala tvoj názor, ale ako hovoria bratia Česi "splakala jsem nad výdělkem"... Šliapala som pekne v tridsiatke s igelitkami nazad k rodičom, po tom, čo som do vzťahu obrazne aj celkom doslova dosť "vrazila". Už si dávam pozor grater . Možno to nie je ideálne, ale nemám chuť angažovať sa niekde deväť rokov a potom začínať zasa od nuly dumbom .

Upravil(a) Selima (20. 4. 2007 14:27)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#98 20. 4. 2007 13:59

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

To já ti Selimo rozumím. A velmi dobře. (už mi není 20 big_smile ).A dávám ti za pravdu. V žádném případě jsem tím příspěvkem nechtěla naznačit, že koncem partnerství končí také můj ekonomický život.

Upravil(a) Wiki (20. 4. 2007 14:00)

Není tady

#99 20. 4. 2007 18:35

mrkacka1
♥------

Na četné dotazy musím  tedy ještě doplnit, jak to funguje v ostatních věcech... partner mi dle svých možností pomáhá, umyje nádobí, vyluxuje, opraví, co je třeba, dojede na nákup... žádný jiný problém nemáme. Můžu se na něho prostě spolehnout. O to víc mě mrzí, že důvěra je pryč... já jsem ho s důvěrou vzala domů kdy on chtěl (ne proto, že bych byla zoufalec a musela s někým žít, byla jsem celkem spokojená, ale věřila jsem, že partnera ještě najdu), já bych takto nespěchala, přesto, že ho mám opravdu a upřímně ráda, připadalo to brzy nejen mně, ale i mému okolí. Věřila jsem mu ale, tak jsem to riskla, o jeho lásce jsem nepochybovala a nechci pochybovat ani nyní. Vždy se ke mně choval hezky, až jsem si říkala, jaký jsem našla poklad a jaké mám štěstí. Tato záležitost se mně ale opravdu velice dotkla, tak jsem to měla i s bývalým manželem, že mi odměřoval, kolik uznal za vhodné, a nenapadlo mě, že to budu muset ještě někdy řešit. Toužila jsem po lásce až za hrob, takové, kdy jeden bude pro druhého vším, doslova jedno tělo - jedna duše (asi jsem naivní, že... v mém věku!). Jo, a bydlí u nás půl roku, známe se od srpna 2006. ... a ještě musím poděkovat za všechny milé a poučné odpovědi, poznala jsem, že naprostá většina je stejného názoru jako já. Díky za pochopení...

Není tady

#100 20. 4. 2007 18:38

zenetka
♥♥♥----

Nechcete se tu vyjádřit, jakou částku byste považovali (y) za přiměřenou ve vaší konkrétní situaci, aby vám případný či hypotetický partner přispíval a proč zrovna tolik?
Já bych po svém případném partnerovi chtěla okolo 6000, podle toho, jestli by se stravoval výhradně doma a jakej by to byl jedlík.
2000 jako spoluúčast na bydlení včetně drogérky, oprav a tak. (Mám 3 děti, takže by nás bydlelo 5, ty náklady se 10.000 blíží - mám velkej barák) Kdyby se některé z dětí odstěhovalo, počítala bych s větší poměrnou částkou na jednoho.
Další částka okolo 2 - 2,5 tisíce na jídlo
Zbytek - na to, že by přišel do hotovýho komplet vybavenýho bytu včetně počítače, internetu ap.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí