27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
lvice napsal(a):
Jé Fe, směju se, kdy vidím, jak mlátí přítele utěrkou po hlavě
.
Tuhle jsem na přítele nastavila pastičku a hezky se do ní chytil: Ráno sedl ke stolu a čekal, a snídaně přiběhne na stůl
....... tak jsem si k němu přisedla a tak jsme tak seděli a mlčeli
. Po chvilence znervozněl, kouknul na mě a zeptal se, zda bude snídaně. Opáčila jsem mu, e nevím, e záleí na tom, co nám udělá
. Pochopil.......
. Zvedl se a el udělat čaj a kafe, já la udělat zbytek. Take tak ......
jako u nás doma ... ale mám smůlu, e já jsem u nás dvou ta hladovějí
(miláek ráno nesnídá
Není tady
Ja tiez rano nesnidam, ale ranajky do postele som svojej BBM robil cely spolocny zivot kazdy vikend (alebo ked sme boli doma)
Upravil(a) Oxi (20. 4. 2007 10:30)
Není tady
Mě by 8000,- taky stačilo ... já nedostávám nic
Není tady
8000 v mojom pripade je polovica najmu, takze jest by mohol leda vzduch
Není tady
Oxi napsal(a):
Ty jo, Oxi, ty bydlí na hradě a má ho celý k dispozici?
Oxi napsal(a):
Oxi - tak to by mě jetě z výplaty 2000,- zůstaly na papů! ...
Mrkačku (podle platů) typuji na mimo praskou
Není tady
Ono se určit- "vypočítat", kolik by měl přesně dávat (co projí, propije, amortizace pračky, sporáku, atd, atd), není tak těké. Já si to tak představuji, pokud půjdu s kamarádkou bydlet do podnájmu - tak jedeme přesně na půl. Pokud dám dítě na tábor, tak a mi taky přesně spočítaj stravu+ bydlení na přísluný počet dní + naftu na autobus a na zmrzlinu.... To je samozřejmé!!!!
Ale od partnera, se kterým máme takový vztah, e spolu ijeme, předpokádám úplně jiný přístup. Někdo z holek o tom psal.(o tom jak se skutečný střihoun chová) Já bych očekávala stoprocentní nasazení, s kterým bych do toho la také. Absolutně zavrhuji jakoukoliv spekulaci. U jen ta skutečnost, e člověk, který mne má rád (tvrdí e mě má rád),bude spekulovat, tuto skutečnost jednoznačně vyvrací.
Pokud, mrkačko, bydlíte na bázi -pronajímatel- nájemce, tak O.K.. Oboustraně se vymezí prostor, doba nájmu, měsíční taxa na vechno - a je ve v naprostém pořádku. Pokud spolu ijete na bázi jiné, nerozumím, nechápu, a pak- přijala-li jsi tuto formu, ačkoliv se ti moc nelíbí - tak je také ve v pořádku.
To můj názor.
Upravil(a) Wiki (20. 4. 2007 10:39)
Není tady
majkafa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Nene, ratal som to aj s plynom, elektrikou a vodou ... byvam v malo mezonetacku na Zizkove
Není tady
Feuria napsal(a):
Oxi - tak to by mě jetě z výplaty 2000,- zůstaly na papů! ...
Tebe by som dal specialnu zlavu aby si si mohla kupovat sexi saticky
Není tady
Oxi napsal(a):
majkafa napsal(a):
Oxi napsal(a):
Nene, ratal som to aj s plynom, elektrikou a vodou ... byvam v malo mezonetacku na Zizkove
Ja to mám aj s netom, pevnou linkou, prostě se vím za 5 800,- ve 3+1. Jetě by tomu pánovi zbylo i něco na jídlo.
*
Upravil(a) Feuria (20. 4. 2007 10:50)
Není tady
Není tady
majkafa: no jo, ale problém je v tom, e náklady na bydlení se v jednotlivých regionech podstatně lií, nehledě na to, e náklady na bydlení v Praze jsou přímo příerné. Moje matka bydlí v 1+1, 43m2, starej barák a platí inkaso se vím vudy 3.100,- a to je nájem, elektřina, plyn a pevka. Nic víc. Já - kdybych zůstala bydlet ve svém bytě v Praze a nepřestěhovala se na venkov, tak v současné době platím odhadem inkaso 8-9 tisíc (drustevní 3+1, nájem, elektřina, kabelovka). Záleí holt na tom, kde kdo bydlí, protoe náklady se fakt dost podstatně odliují právě podle místa bydlitě.
Není tady
lvice napsal(a):
Jé Fe, směju se, kdy vidím, jak mlátí přítele utěrkou po hlavě
.
Tuhle jsem na přítele nastavila pastičku a hezky se do ní chytil: Ráno sedl ke stolu a čekal, a snídaně přiběhne na stůl
....... tak jsem si k němu přisedla a tak jsme tak seděli a mlčeli
. Po chvilence znervozněl, kouknul na mě a zeptal se, zda bude snídaně. Opáčila jsem mu, e nevím, e záleí na tom, co nám udělá
. Pochopil.......
. Zvedl se a el udělat čaj a kafe, já la udělat zbytek. Take tak ......
Ja bych kolikrat rad udelal snidani do postele, ale s malym ve veku 3 roky za zadkem to jaxi nejde :-(((
Ale jinak tenhle postup dobrej snad to doklaplo tam, kde melo.
Upravil(a) Blackie (20. 4. 2007 11:02)
Blackie? Nechapem preco by to neslo ... malu som mal za zadkom stale a aj tak som ich robil ... ono nesmies za ne cakat sex, ked je tam lietajuce dieta, ale ranajky sa zvladnut daju v pohode
Není tady
Blackie - pro tebe termín snídaně do postele znamená sex po ránu????
Není tady
Janico napsal(a):
Lvice nezáviď. To se neshoduje s tvou ivotní filosofií .
Ale jdi ty, ty bylo myleno s nadsázkou .
lvice napsal(a):
Janico napsal(a):
Lvice nezáviď. To se neshoduje s tvou ivotní filosofií .
Ale jdi ty, ty bylo myleno s nadsázkou
.
No vdy to moje taky
Není tady
Jdu na papu, vem přeji také Dobrou chu .
Kiara napsal(a):
majkafa: no jo, ale problém je v tom, e náklady na bydlení se v jednotlivých regionech podstatně lií, nehledě na to, e náklady na bydlení v Praze jsou přímo příerné. Moje matka bydlí v 1+1, 43m2, starej barák a platí inkaso se vím vudy 3.100,- a to je nájem, elektřina, plyn a pevka. Nic víc. Já - kdybych zůstala bydlet ve svém bytě v Praze a nepřestěhovala se na venkov, tak v současné době platím odhadem inkaso 8-9 tisíc (drustevní 3+1, nájem, elektřina, kabelovka). Záleí holt na tom, kde kdo bydlí, protoe náklady se fakt dost podstatně odliují právě podle místa bydlitě.
Kiara, já to vím. My se s oxim jen tak pičkujeme, ví? Moje dcera bydlí v Praze a vím, jak to tam chodí. My se s oxim známe blí
, on ví, kde bydlím a já vím, kde bydlí on.
Upravil(a) majkafa (20. 4. 2007 11:40)
presne tak. Majkafa
Není tady
Wiki napsal(a):
Ono se určit- "vypočítat", kolik by měl přesně dávat (co projí, propije, amortizace pračky, sporáku, atd, atd), není tak těké. Já si to tak představuji, pokud půjdu s kamarádkou bydlet do podnájmu - tak jedeme přesně na půl. Pokud dám dítě na tábor, tak a mi taky přesně spočítaj stravu+ bydlení na přísluný počet dní + naftu na autobus a na zmrzlinu.... To je samozřejmé!!!!
Ale od partnera, se kterým máme takový vztah, e spolu ijeme, předpokádám úplně jiný přístup. Někdo z holek o tom psal.(o tom jak se skutečný střihoun chová) Já bych očekávala stoprocentní nasazení, s kterým bych do toho la také. Absolutně zavrhuji jakoukoliv spekulaci. U jen ta skutečnost, e člověk, který mne má rád (tvrdí e mě má rád),bude spekulovat, tuto skutečnost jednoznačně vyvrací.
Pokud, mrkačko, bydlíte na bázi -pronajímatel- nájemce, tak O.K.. Oboustraně se vymezí prostor, doba nájmu, měsíční taxa na vechno - a je ve v naprostém pořádku. Pokud spolu ijete na bázi jiné, nerozumím, nechápu, a pak- přijala-li jsi tuto formu, ačkoliv se ti moc nelíbí - tak je také ve v pořádku.
To můj názor.
Ja som kedysi mala tvoj názor, ale ako hovoria bratia Česi "splakala jsem nad výdělkem"... liapala som pekne v tridsiatke s igelitkami nazad k rodičom, po tom, čo som do vzahu obrazne aj celkom doslova dos "vrazila". U si dávam pozor . Mono to nie je ideálne, ale nemám chu angaova sa niekde devä rokov a potom začína zasa od nuly
.
Upravil(a) Selima (20. 4. 2007 14:27)
Není tady
To já ti Selimo rozumím. A velmi dobře. (u mi není 20 ).A dávám ti za pravdu. V ádném případě jsem tím příspěvkem nechtěla naznačit, e koncem partnerství končí také můj ekonomický ivot.
Upravil(a) Wiki (20. 4. 2007 14:00)
Není tady
Na četné dotazy musím tedy jetě doplnit, jak to funguje v ostatních věcech... partner mi dle svých moností pomáhá, umyje nádobí, vyluxuje, opraví, co je třeba, dojede na nákup... ádný jiný problém nemáme. Můu se na něho prostě spolehnout. O to víc mě mrzí, e důvěra je pryč... já jsem ho s důvěrou vzala domů kdy on chtěl (ne proto, e bych byla zoufalec a musela s někým ít, byla jsem celkem spokojená, ale věřila jsem, e partnera jetě najdu), já bych takto nespěchala, přesto, e ho mám opravdu a upřímně ráda, připadalo to brzy nejen mně, ale i mému okolí. Věřila jsem mu ale, tak jsem to riskla, o jeho lásce jsem nepochybovala a nechci pochybovat ani nyní. Vdy se ke mně choval hezky, a jsem si říkala, jaký jsem nala poklad a jaké mám těstí. Tato záleitost se mně ale opravdu velice dotkla, tak jsem to měla i s bývalým manelem, e mi odměřoval, kolik uznal za vhodné, a nenapadlo mě, e to budu muset jetě někdy řeit. Touila jsem po lásce a za hrob, takové, kdy jeden bude pro druhého vím, doslova jedno tělo - jedna due (asi jsem naivní, e... v mém věku!). Jo, a bydlí u nás půl roku, známe se od srpna 2006. ... a jetě musím poděkovat za vechny milé a poučné odpovědi, poznala jsem, e naprostá větina je stejného názoru jako já. Díky za pochopení...
Není tady
Nechcete se tu vyjádřit, jakou částku byste povaovali (y) za přiměřenou ve vaí konkrétní situaci, aby vám případný či hypotetický partner přispíval a proč zrovna tolik?
Já bych po svém případném partnerovi chtěla okolo 6000, podle toho, jestli by se stravoval výhradně doma a jakej by to byl jedlík.
2000 jako spoluúčast na bydlení včetně drogérky, oprav a tak. (Mám 3 děti, take by nás bydlelo 5, ty náklady se 10.000 blíí - mám velkej barák) Kdyby se některé z dětí odstěhovalo, počítala bych s větí poměrnou částkou na jednoho.
Dalí částka okolo 2 - 2,5 tisíce na jídlo
Zbytek - na to, e by přiel do hotovýho komplet vybavenýho bytu včetně počítače, internetu ap.
Není tady