1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahojky.
Já vlastně nemám ádný sexuální problém, jen by mě zajímalo, jestli vai partneři zvládají svůj orgasmus při sexu více ne jednou. Ten můj toti jen vyjímečně, tak abych věděla, co komu můu závidět
Není tady
V podstatě s odstupem cca 0,5 hodiny zvládne dva, ale já u o víc ani nestojím. To u jsme tak "hotová", e usnu jak palek
Není tady
Ty se má To já jsem naopak po orgasmu taková nabitá, jetě bych byla vzhůru, ale přítel jako klasický prototyp mue je úplně hotový..
Ale na to u jsem si zvykla. To já se třeba někdy ani neudělám, i kdy se přítel snaí dlouho vydret. Kdy vidím, e se musí ovládat, tak ho slovně a fyzicky podporuju, aby si to uil. Ale e někdy nemám orgasmus, mi ani moc nevadí, protoe i tak se mi sex líbí a uívám si, e mu dělám dobře. Teda, já se nějak rozpovídala
Není tady
Zavidiet mozes ... presne tak ako mozes zavidiet niekomu vela prachov .... kazdy muz je iny, kazdy organizmus je iny, jeden sa urobi raz a koniec ... niekto moze celu noc ....
Nemyslim ze by som bol vynimka ale mozem (aspon zatial) viac nez raz .... a neberiem to akoze 3 min zasun a koniec ... ale kazdy clovek to ma inak ...
Není tady
Oxi, ty u niesi v Peci?
Upravil(a) majkafa (18. 4. 2007 20:33)
Nie, som v praci
Není tady
Z výe svých nemnoha zkueností...
Ten mladí mohl 6x za den (od rána do večera, noc nepočítám), bylo mu 22. e bych to nějak oceňovala... to ani ne... Ale vdycky v rámci jednoho "čísla" jednou.
Ten starí jednou za 24 hodin.
A ten nejstarí (38) i dvakrát za jedno "číslo". Take... případ od případu.
Závidět je co leda v případě, e nejsi spokojená. Jinak proti gustu...
Není tady
no u nas je to vacsinou len jedno (moje) cislo, ale viac kvoli frajerke ako kvoli mne. pravda je, ze kym ja raz, ona sa spravi 3-4x (pri pol. styku, pri orale je to vacsinou 1:1-2 a vzajomny oral je u nas v totalne jasnej prevahe) a to jej uplne bohate staci... teda pri beznom milovani, su samozrejme noci, ktore premilujeme cele, od vecera do rana sex... no a vtedy sa dokazem ja spravit tak 3-5x, teda za celu noc. dalsia pravda je, ze ma potom 2 dni bolia gule, ale stoji to za to. a zavidiet? nie, nezavid. ak vas to oboch uspokojuje tak, ako to je (a sama pises ze nemas problem), potom je to presne tak ako to ma byt. ...alebo snad tuzis niekomu nieco zavidiet? to by bolo asi divne, aspon pre mna.
...ale ak chces, aby dokazal pokracovat, skus mu vhodne pomoct - u mna funguje, ak mi tak 5 minut po ejakulacii frajerka vezme penis do pusy a hra sa s nim, to ma proste znova nabije a fungujem dalej.
Není tady
tak mému příteli je 32..a můe pořád..klidně i 3x za sebou..jendou jsme se milovali 7x za den a to u ho večer bolely kulky:D..je to zlatíčko..podle mě není tak důleitá kvantita jako kvalita (i kdy není nad občasnou rychlovku)
Není tady
No mám zkuenost e přítel můe tak 3x po sobě,asi s odstupem čtvrt hodiny.Víckrát jsme to nezkoueli, nebo jo, ale s větím časovým odstupem.Ale taky dávám přednost spí kvalitě. No kdy přijede po týdnu domů, tak hoi musím krotit.
Není tady
Můj přítel je jednou a dost..... asi dvakrát se stalo, e to bylo dvakrát, ale to jsme mezitím asi na půl hoďky usnuli, take se to ani nedá tak brát. V podstatě jsem neměla nikdy nikoho, kdo by to praktikoval víckrát po sobě
Není tady
Tak pokud můe přispět i chlap... tak já to mám zhruba tak, e za večer jsem schopen tak 3x někdy vyjímečně tak 4x, ale je to tak rozmezí pár hodin... nepočítám rekordy, ale za den mám rekord asi 6x, ale to u je o sebezapření
ale taky je mi 23
no, ale jsem zastáncem toho, e je lepí kvalita ne kvantita samozřejmě a v prvé řadě je mým úkolem uspokojit partnerku
Není tady
Princezna 111 můe závidět mě
Není tady
Jak to myslí Vaku jako má závidět tvé partnerce e má právě TEBE nebo tobě e má tak skvělý sexuální ivot
Není tady
Průměr 2x po sobě - Max 6x za noc / to ale jen o víkendech / - kdo má pak v týdnu ráno vstávat - e
Není tady
666salome napsal(a):
Jak to myslí Vaku
jako má závidět tvé partnerce e má právě TEBE nebo tobě e má tak skvělý sexuální ivot
bohuel ani jedno ale jen, e to zvládám
Není tady
U jsem stará větev, něco u jsem zaila a mám tedy porovnání - musím říct, e je to opravdu individuální, ale větina zvládá 2 za sebou s mení prodlevou a o víc u se ani nepokouí, protoe nemá potřebu
Není tady