Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 17. 4. 2007 15:20

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Vedle na diskusi "řešit-neřešit" jsem narazila na téma, které stojí za to rozvinout.
Bavili jsme se o tom, jak ve svém životě potkáváme lidi, kteří nás mají něco naučit a nebo my máme něco naučit je. A že někdy je to vztah na pár týdnů a někdy na celý život.
Chtěla bych  vyprávět roztomilou epizodu, jak jsme si s manžou byli zřejmě souzeni. Na starém Babinetu jsme to už kdysi psala, tak se omlouvám, ale stojí to za to.

Jsem z Liberce, ale studovala jsem gympl ve Frýdlantu v Čechách. Manža je z Mělníka.
S kamarádkou, která bydlí asi 4 km od Frýdlantu ve vesničce Krásný Les (zdravím!!!!) byla hasičská zábava, letos je to právě 21 let.

Místní kluci už byli rozebraní, ale to nevadilo, trsaly jsme samy baby, říkaly jsem si parta Žízeň. Za hospodou byl starý rozpadlý statek, tam jsme vždycky před zábavou vyžahly ve čtyřech 1/2 l hanácké na kuráž, a pak se to bavilo!

No, a onoho osudného 12. září se tam zničehonic zjevili mladíci, kteří v nedalekých Hejnicích (znáte, Obří sud, lázně Libverda) byli na celostátní hasičské soutěži , a nyní hledali zábavu.

Takže já z Liberce, ON z Mělníka, v Krásném Lese kolem 21 hodiny se přišel zeptat, jestli tančíme. No samozřejmě.

Pak kluci odjeli, vyměnili jsme si adresy, a já tak nějak nepočítala, že by z toho něco bylo. Asi měsíc mi můj budoucí manžel psal dopisy (později měl problém napsat i SMS wink ), pak to nějak utichlo.
Uběhl rok, aniž bychom na sebe nějak vzpomínali a najednou v srpnu přišel pohled z Lužnice s poznámkou, že  ON začíná studovat v Liberci strojárnu, a jestli bychom se nesešli!

Datum si pamatuju, protože to je těch letošních 20 let, co spolu možná oslavíme, možná na ně zapomeneme, kdoví, nic neplánuju....
13.října 1987 v 19 hodin sraz před libereckou radnicí. Jak symbolické, že?
Ale byla to jen shoda okolností,  asi 100 m za radnicí stála studentská kolej a budoucí manžel z  Liberce znal jen  hospůdky, tak nenašel vhodnější místo.
A tam se to stalo, trvalo mi  pouhý pohled do očí - a byla jsem zamilovaná. Tam lítalo jisker!

Pak nějak ta vysoká nevyšla,a já na něj  vydržela čekat  těch příšerných 700 dní na vojně, hezky poctivě jsem jezdívala s balíčkem dobrot a nezbytnými cigaretami do kasína, takže zatěžkávající období vztahu prošlo bez ztráty kytičky.

Pak nastěhování se do domu jeho rodičů, děti, krize vztahu, milenka, pak renesance, která trvá doposud a doufám, že dalších 20 let bude jenom lepší...

Tak mám pocit, že spolu máme být i nadále a že je to tak správně.

Upravil(a) Regina (17. 4. 2007 15:21)


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#2 17. 4. 2007 15:28

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2535

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Regi, ano, téma spřízněných duší stojí za to rozvinout víc, škoda, že právě odcházím. Naukla jsem to právě vedle v "myslíte na smrt".

Není tady

 

#3 17. 4. 2007 15:33

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 30. 1. 2006
Příspěvky: 4246
Web

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Regi - vzpomínám na dobu, kdy jsme jako rodiče dvou dětí s mým manželem ve dvě v noci stáli u okna, kouřili (oba nekuřáci) a rozechvěle si romanticky se slzami v očích sdělovali, že jsme si souzeni už z minulých životů. Vzpomínám na dobu, kdy mi říkal "já bych mohl mít jinou ženskou, ale proboha, co bych si s ní povídal? Vždy ty jsi jediná na světě..." Není to tak dávno.
Omlouvám se, to sem nepatří, ale já se před 21. lety v tento den vdávala...

A dvacet let jsem ho za svou spřízněnou duši, svoji druhou půlku, pokládala. My měli neuvěřitelný partnerský horoskop.

Upravil(a) Kukačka (17. 4. 2007 15:35)

Není tady

 

#4 17. 4. 2007 15:34

Nick3594
Host

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Tak já se připojím. Bylo mi 22, když jsem nastoupila po VŠ do své první práce - v listopadu 1993. Na jaře dalšího roku se tam objevil modrooký blonďatý kluk, naše nová posila. Když jsem ho tak viděla, podklesla mi kolena. Hrozně moc se mi líbil, ale byla jsem takový blbec, že jsem měla strach ho oslovit a třeba ho pozvat na rande, na výlet, prostě něco podniknout...... Byla jsem do něj fakt hodně zamilovaná, ale prostě jsem byla ta princezna, která čeká, že bude sbalena. Jenže on byl nesmělý panic a tak nic....... Pak se jednoho krásného dne před vánoci konal podnikový večírek, kde ho lapila má kolegyně. Marně jsem se ho ten večer pokoušela sbalit, protože jsem viděla, že mám poslední šanci..... Lapila ho ona. Nebyla takový trouba jako já, sbalila ho a do roka a čtvrt čekali mimčo. Tak se vzali, krvácelo mi celou tu dobu srdce...... Pak jsem změnila pracoviště a na něj zapomněla...... Sejde z očí, sejde z mysli...... Po pěti letech nás společný pracovní projekt svedl dohromady. Byl o 20 kg t잚í a já si tak říkala, ještě že to dopadlo tak jak dopadlo.... big_smile. Jenže, při pracovních schůzkách jsem cítila, že to zase mezi námi těžce jiskří, a tentokrát z obou stran. Zamilovali jsme se do sebe, kvůli mně zhubnul 20 kg, bylo to šílenství....... Byl ženatý, s dítětem, rodiče mu hrozili, že ho vydědí, seberou barák, když se rozvede...... Skončil s vypumpovaným žaludkem na ARO....... Já pak na psychiatrii s pocuchanými nervy..... Zůstal doma s rodinou a do roka čekali dalšího potomka...... Náhoda? Ne, nevěřím, vím, že jsme si byli předurčeni spolu něco vyřešit, já to oddálila, a tak to přišlo později, a mělo to pořádné grády.....

 

#5 17. 4. 2007 15:42

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Možná to bylo poučení, že propříště nemᚠváhat a jít za srdíčkem.


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#6 17. 4. 2007 15:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

No, zbaite ma, ale ja som považovala a asi aj považujem za osudové o.i. stretnutie s "mojím ženáčom". Bola som s ním dvakrát(pauza medzitým 3 roky) a obidva razy sme sa dali dokopy, keď som bola v rekonvalescencii po zlom rozchode... Prvý raz sme na seba natrafili v električke, oslovil ma, dos priamočiaro šiel na vec a hoci ma k nemu niečo ahalo, nebola som si istá. Dala som mu vizitku, ale keďže som nemala mobil a šla som vzápätí na dva týždne lyžova, nedovolal sa mi, len si dobre pokecal s mojimi rodičmi, a potom to vzdal dumbom . Aj ja som ho viac-menej pustila z hlavy, len občas som so slzou v oku rozmýšžala, čo by bolo, keby... Odmietla som aj "dovolenkovú známos", lebo som mala absurdný pocit, že by som mu bola neverná. Potom sme sa po pol roku náhodou - ktoré samozrejme neexistujú - znovu stretli v električke. Normálne už jazdieval autom(preto až po pol roku), ale mal ho v oprave... Už sme neplytvali časom, šli sme rovno na kávu, na ďalšie rande, do postele... Do života. Po rozchode sme ostali v občasnom kontakte(nefyzickom) a asi po troch rokoch mi zavolal, keď som opä bola v období trúchlenia. Namlouvání bolo kratšie, kocovina tentoraz dos dlhá... Ale trvám na tom, že to bol osud.


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#7 17. 4. 2007 15:47

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Že by do čtvrtice?????


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#8 17. 4. 2007 15:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Nestraš...?!!! albert skurt grater Už nechcééém! kapitulation Prisahám, že som sa už poučila!


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#9 17. 4. 2007 16:07

madabouttraviata
♥♥♥♥---
Místo: Praha
Registrovaný: 9. 3. 2007
Příspěvky: 258

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Já jsem se se svojí osudovou láskou seznámila na dovolené ve Španělsku, o prázdninách po druháku na gymplu...Nějak jsem chtěla konverzovat v cizí řeči (teda i když jsem se učila španělsky, tak angličtina byla použitelnější dumbom ) a seznámila se s partou místních (teda dodnes nevím ani jak, protože já se obecně seznamuji dost těžko... rodna ). No jeden kluk se mi tam moooc líbil, takový vysoký (a Španěl, to je skoro nemožná kombinace..), velké oči, úsměv a galantní... - a měl bratrance: šíleně rychle španělsky žvanícího malýho prcka, který mě od počátku děsně iritoval, protože se kolem něj točil svět cool... I když vůbec nemluvil anglicky a moje španělština na jeho kadenci nemohla stačit, tak jsem se s ním hned první večer stihla dvakrát "do krve" pohádat... Nakonec jsme spolu byli 8let (a vlastně jsme nějak pořád - alespoň se na to vymlouváme, když nás chce někdo "vážně ulovit" lol)!!!!!!!! Dodnes je to můj naprosto nejlepší kamarád (ne to není pravé - spřízněná duše), který mě zná jako nikdo. Když si voláme, tak nezáleží na tom, že jsme od sebe tisíc kilometrů a že jsme spolu nemluvili třeba dva měsíce, a zase "to" funguje. Jen jsme se prostě nemohli natolik předělat, abychom byli schopni spolu žít - to prostě nešlo: já nemůžu být pořád ten, kdo drží všechno v chodu, a on zase nemůže přestat lítat deset tisíc metrů nad zemí. Prostě takový kulturní náraz... Ale oba víme, že když ten druhý bude lítat v průseru, tak se má kam obrátit...

Upravil(a) madabouttraviata (17. 4. 2007 16:08)


I had a farm in Africa at the foot of the Ngong Hills. The Equator runs across these highlands, a hundred miles to the north, and the farm lay at an altitude of over six thousand feet. In the day-time you felt that you had got high up; near to the sun, but the early mornings and evenings were limpid and restful, and the nights were cold.

Není tady

 

#10 17. 4. 2007 16:10

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2007
Příspěvky: 2669

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Já jsem se do mého manžela zamilovala na první pohled. Ihned jak jsem ho spatřila. Do té doby se mi to nestávalo a od té doby taky ne.

On byl velký vůdce revoluce - byl ve vedení stávkového výboru na naší fakultě v roce 1989. Poprvé jsem ho uviděla 20.11. když nám studentům ve velké aule vyprávěl proč jít do stávky. Já ho vůbec neposlouchala, koukala na něj jak na svatý obrázek. Později jsem se stala sekretářkou stávkového výboru, on byl pro mě velký boss, který vůbec o mě nejevil zájem. Ale nakonec mě zbalil on. No první pusu jsme si dali v den, kdy byl Havel poprvé zvolen prezidentem. MMCH druhý syn se nám narodil v ten den, kdy měl Havel druhou svatbu smile

Ale zpátky ke mně a mému muži: později jsme zjistili, že nejlepší kámoška mé maminky bydlela o patro výš než rodiče mého muže. Takže když byla moje maminka se mnou těhotná na návštěvě u své kámošky tak občas pozorovala o patro níž maminku mého muže, která tam vyvalovala na balkóně své bříško, ve kterém byl můj muž. Narodili jsme se totiž pět dnů od sebe.

Ta kámoška mé maminky měla psa, kterého jako malý kluk venčil někdy můj muž a také občas já.

Mohli jsme se tedy jako děti potkávat. Pak se kámoška mé maminky odstěhovala pryč, my se s mužem dali dohromady o mnoho let později.

Není tady

 

#11 17. 4. 2007 16:17

Emma
♥♥♥♥♥--
Místo: Bratislava
Registrovaný: 1. 2. 2006
Příspěvky: 639

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Minulý rok v máji (keď som ešte strašne trúchlila za bývalým) som sa s priatežkou a mojím horským spolkom vybrala na hrebeňovku Nízkych Tatier. Na Donovaloch sme sa všetci zvítali, povybozkávali na líčka a pekne po vlastných vybrali na cca 8 hodinovú túru. Po dlhej - strastiplnej - kalamitnej - mrznúcej túre, som sa konečne dopratala do vykúrenej útužne na Ďurkovej, dostala som od radosti a vyčerpania záchvat smiechu. lol Išla som sa hore, do spážne zloži, prezliec, vybra si postež, kde sa neskôr uložím. Potom som zišla dole, do jedálne, kde všetci už oddýchnutí debatovali s čelovkami na hlavách. Snažila som sa svoje premoknuté oblečenie zavesi na šnúru, ktorá bola nad krbom, a tak som tam vyskakovala a skákala, až ma niekto zo zadu oslovil: "Bea, môžem ti pomôc?" Obrátila som sa a tam stál ON. Vysoký, štíhly, mladý muž so svetlom v očiach, s dobrotou v srdci. Hneď som pocítila teplo pri duši... Keďže som tam bola s priatežkou, ktorej sa vežmi páčil, tak som sa snažila si ho nevšíma....veď ona je slobodná, mladšia odo mňa, tak má väčšie právo sa zoznámi s príjemným, slobodným mladým mužom. A tak som jej ho v mysli "prenechala". Zistila som jej, kde bude na ďažšej akcii a ja som tam nešla. Nič sa nedialo. Potom som ho zazrela v novembri na jednom festivale v Nitre, pozdravili sme sa a obaja zaváhali, či sa rozpráva alebo nie. Nie, išla som ďalej, nemala som chu a ani náladu sa ešte rozpráva s mužmi. (ešte som nebola "vyliečená" z predošlého vzahu). Až raz mi môj francúzsky kamarát napísal prosebnú sms, že potrebuje zohna horolezecké lano. A vtedy som si na neho spomenula, zavolala mu, poprosila o radu a pomoc a odvtedy sme spolu... hjarta A aby to nebolo len z môjho pohžadu, aj on sa mi priznal, že si ma v máji všimol, lebo som tam bola najkrajšia... lol potom v novembri, keď sa rozprával s niekým na festivale a na sekundu zaváhal, či sa rozpráva a či nie.....tak vtedy si povedal, že sa určite chce so mnou zoznámi a sem - tam myslel na mňa. A teraz mi povedal, že on vždy vedel, že niekoho žúbi, len toho niekoho stále hžadal a konečne už našiel.... gloria

Upravil(a) Emma (18. 4. 2007 8:32)


Ak chceš nájs poklad, musíš na tenký žad. rodna

Není tady

 

#12 17. 4. 2007 16:23

madelain
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 3. 2007
Příspěvky: 105

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Já to mám tak trošku s nejlepším kamarádem. Už od první chvíle co jsme se potkali tak bylo mezi námi zvláštní napětí. Strašně moc si rozumíme. Jsme spřízněný duše. Pomáhá nám vzájemná přítomnost a povídání když je nám zle. Jsme rádi spolu. Prostě nejlepší kamarádi. Kolikrát jsme oba ale chtěli víc. Jenže nikdy nám to nevyšlo. Za tolik let! Když jsem byla volná já, ona někoho měl a naruby, když byl volný on, měla jsem zase přítele já. Teď máme už dlouhodobě každý svého partnera a světe div se,vzájemně si to přejem a jsme rádi, že ten druhý je šastný. I když takový to napětí je mezi námi pořád rodna . Já jsem po čase dospěla k tomu, že si prostě asi jako partneři nejsme souznění, že jsme jako dvě rovnoběžky, které si hoví vedle sebe, ale nikdy se neprotnou.

Upravil(a) madelain (17. 4. 2007 16:25)

Není tady

 

#13 18. 4. 2007 8:26

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Madlen, jako Mulder a Scullyová wink. Nebo Dempsey a Makpeaceová.


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#14 18. 4. 2007 8:34

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 7347

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

ja to poviem stručne. chodila som s jeho kamarátom, neznášali sme sa. a keď sa začali MS v hokeji, tak sme chodili partia do krčmy pozera zápasy. sedeli sme ďalej od seba, oproti sebe. nad jeho hlavou telka, na ktorú som hžadela ja a môj priatež, nad mojou hlavou telka na ktorú mal pozera on a zbytok žudí. tých pár zápasov rozhodlo.všetci kukali na hokej, len my na seba. ako vlastne skončili MS v hokeji 2003? rodna


Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

 

#15 18. 4. 2007 8:36

faf
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 3353

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

S mojou prvou "velkou" laskou som sa zoznamila na chate na oslave kamoskinych narodenin.dovtedy som ho poznala len z pocutia, bol totiz kamaratom kamaratkinho priatela a tak som o nom pocula z opisov predchadzajucich "akcii".

Ked som prvy krat vosla do tej chaty, zbadala som ho, ako prechadza cez chodbu a v momente som vedela, kto to je, aj ked som predtym vobec netusila, ako vyzera a predstavovala som si ho podla tych opisov uplne inak. Zaroven som citila nieco, co sa hadam ani opisat nedalo, mozno tak tym basnickym "udrel do mna blesk", no a bola som stratena. Pokusal sa ma na tej chate zbalit, ibaze ja som sa vtedy spravala dost zdrzanlivo, aj ked som bola z neho uplne paf, nechcela som byt lacna korist. big_smile Nakoniec to skoncilo tak,ze si na mna zohnal telefonne cislo a par  tyzdnov po tej chate sme uz boli spolu.
Bol to nadherny vztah a dufam, ze neico podobne zazijem znovu. Ten pocit osudovosti je uzasny. smile


I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

 

#16 18. 4. 2007 10:00

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5487
Web

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Ach, ta láska nebeská...


Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

 

#17 18. 4. 2007 10:05

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 7347

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

kebybola taká stále..... big_smile


Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

 

#18 18. 4. 2007 10:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))
Registrovaný: 13. 4. 2006
Příspěvky: 7401

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

nádherný...všechno:-)))  hjarta-))))


Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

 

#19 18. 4. 2007 12:17

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 10967
Web

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Adri, MS v hokeji - finále bylo Švédsko - Kanada - ale kdo vyhrál už nevím, o třetí místo Česko - Slovensko, a vyhráli Slováci, hrálo se to 10.5.2003 a já to neviděla, protože jsem se zrovna vdávala smile


http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

 

#20 18. 4. 2007 12:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Regina napsal(a):

Madlen, jako Mulder a Scullyová wink. Nebo Dempsey a Makpeaceová.

Harry a Sally - tí to ale po desročiach dotiahli "dokopy".


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#21 18. 4. 2007 13:48

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 7347

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

tinuška, si super. big_smile


Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

 

#22 18. 4. 2007 14:22

Ivana
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 1. 2006
Příspěvky: 3806

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Já se neumím zamilovat na první pohled. Mého BM jsem poznala na VŠ, chodil se mnou do kruhu. Vůbec ničím mě nezaujal, byl to prostě spolužák. Pak jsme jeli na zmní výcvikový kurs, ani jeden jsme neuměli lyžovat a sedět s ostatními nelyžaři v zakouřené hospodě se nám nechtělo, tak jsme chodili po venku a povídali si. Zjistili jsme, že máme hodně společných zájmů a názorů. Po návratu a skončení zkouškového období mě začal doprovázet po škole na trolejbus a občas jsme spolu šli do kina nebo na výlet a po pár týdnech jsem zjistila, že spolu chodíme. Tak nějak plíživě jsem se zamilovala, ale nejvíc jsem ho milovala až po svatbě.  Měla jsem tehdy pocit, že jsme si souzeni, že jsme 2 půlky jedné kuličky. Myslela jsem si to, já blbec, dlouho, až do 3.září 2005, kdy mi řekl, že mě nemiluje a že se chce rozvést.

Není tady

 

#23 18. 4. 2007 14:26

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 1. 2006
Příspěvky: 7347

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

sad


Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

 

#24 18. 4. 2007 14:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava
Registrovaný: 27. 4. 2006
Příspěvky: 40307

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

grater stolt


Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

 

#25 18. 4. 2007 14:34

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 2. 2006
Příspěvky: 14365

Re: Museli jsme se potkat - jak jste se potkali vy?

Ivana http://grafika.profitux.cz/images/smiles/211.gif


http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů