Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 17. 4. 2007 12:40

kety
♥♥♥♥---

slovní úkoly pro 4.třídu ZŠ

Nevím, jestli to zde patří, ale muj 10-letý syn nezvládá slovní úkoly v matice. Procvičuji s ním denně, ale už mi dochází inspirace., hledala jsem na netu, ale nemůžu nic najít. Nevíte, zda existují nějaké stránky, kde by byly nějaké úkoly pro děti?

Není tady

#2 17. 4. 2007 12:51

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Re: slovní úkoly pro 4.třídu ZŠ

To nevím a docela bych to taky uvítala. Zrovna včera jsme se učili na čtvrtletku a dvě úlohy jsme dělali 40 minut. Dost katastrofické. Jinak nemá problém, ale to logické myšlení je asi trochu někde jinde. Ale pro příklad ti napíšu jednu úlohu. Chystám se na to zeptat p.uč. příští týden na schůzce, jak měl ten úkol vypadat.
Čtvereček šachovnice má stranu 3cm.Jaký obvod má čtvereček? Kolik cm měří strana šachovnice? Jaký je obvod šachovnice? Kolik čtverečků má šachovnice??
Udělal zápis, všechny otázky zapsal s otazníkem a vždycky napsal vzoreček, dosadil číslo a napsal odpověď. Dostal 3, všude byly vidličky s tím, že chybí zápis a
škrtnuté bylo 8x8=64. Nevím jak měl dojít k počtu čtverečků, když v úloze nebyla ani zmínka, že strana má 8 políček. Tudíž jak měl spočítat délku strany a obvod šachovnice. Asi to je pitomost, ale docela mě to nadzvedlo.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#3 17. 4. 2007 13:01

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj holky zkuste to s vyhledávačem určitě něco objevíte.Já jsem kupovala synovi knížky domácí procvičování a sbírku úloh.Vychází i český jazyk atd.

Není tady

#4 17. 4. 2007 13:03

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

http://www.ewa.cz/index.php?sekce=3&d=1
zkuste tohle, sbírka slovníh úloh jako taková se nějak nevyskytuje, ono spousta programů není freeware.

Není tady

#5 17. 4. 2007 13:19

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Není tady

#6 17. 4. 2007 13:41

savéla
♥♥♥♥♥--

Upřimně ti řeknu, že se velmi těším, až můj syn opustí ZŠ, protože to určitě není jediný případ, kdy škola odporuje logice. Jenom sem časem a počtem dětí nad tím začala mávat rukou. Ale ze začátku sem ve škole byla docela známá lollollol
Ať si zvyká, protože s blbostí se bude potkávat celý život tongue
Ale normálního člověka to stejně s..e reta

Není tady

#7 17. 4. 2007 14:45

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

není to tak dávno, jedna paní učitelky tady prezentovala svoje dost dobré stránky s testy na zš na vše možné, mám je uloženy doma, tak pošlu odpoledne nebo večer adresu.
Byly dost dobré.

Mája

Není tady

#8 17. 4. 2007 15:51

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

Máji promiň,že jsem tě s tou adresou předběhla. http://testy.mzs-vb.cz/

Není tady

#9 18. 4. 2007 12:06

kety
♥♥♥♥---

Děkuji všem, adresy si zapíšu na doučování na později, ono je to vše až od 5.tř, ale líbily se mi na Ewa.cz  ty on-line diktáty. Ty už jsme včera procvičovali. Hledala jsem i v knihkupectví a v knihovně a nic. Tak jsem poprosila učitelku, až mi pro syna něco pošle, tak dnes už by měl přinést nějakou brožuru.
Pokud ale někdo zná stránky na slovní úkoly pro 4.tř., byla bych ráda za to.

Není tady

#10 18. 4. 2007 18:35

kety
♥♥♥♥---

našla jsem na www.testpark.cz   spoustu testu jak do školy tak pro zábavu!

Není tady

#11 24. 5. 2011 12:57

Kakajda
♥------

Ahoj kluci a holky,
taky se vám stalo, že zapomínáte vše, čemu jste se ve škole učili? Nám se to stává každé prázdniny a pak vypadáme jak Homer Simpson.

Nabízíme vám způsob, jak tomu zabránit. Na internetu vytvoříme váš zabezpečený vlastní účet, ke kterému se přihlásíte do naší školy.

Každý den vám přijde cvičení z MAT, ČJ, AJ. Když odpovíte správně, tak získáváte body .

Po každé když uděláte cvičení, tak dostanete ihned vyhodnocení, zda jste cvičení provedli správně nebo chybně. V případě, že jste ho provedli chybně, dostanete i správné řešení a tím se učíte.

Dostanete také svůj profil, ve kterém uvidíte společně s rodiči, co vám jde a na co se ještě máte zaměřit.

Pro více info mě kontaktujte na nepovolená reklama

Upravil(a) tina (27. 5. 2011 18:56)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí