27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
holky mate takovou tu deku na zem s hrazdickou,jak jste ji dlouho vyuzily a bylo to k necemu?libilo se tam mimcu? maji ji prave ted v akci v Tescu, jmenuje se to hraci koberec vcelicka za 449,- tak premyslim,jestli to koupit,nebo je to zbytecne.diky
Není tady
ahojky, hrací deku si určitě pořiď, já jsem ji dostala od kolegyně. Hrazdičku budu mít pujčenou od kamarádky. Myslím si , e ji určitě vyuiju v době, kdy mimi bude zatím jetě jen leet a nebude si přetáčet. A na dece se múete spolu válet pořád...
Není tady
Nám ji právě tuhle z Tesca koupili nai, ale je dost malá a z takového silonového materiálu a pod hlavičkou je to moc navysoko vycpané......No jo, Made in China tak co bych chtěla... ale myslím, e kdy na ni hodím plínu, tak to bude O.K. na tu chvilku
Není tady
Já asi hrací deku kupovat nebudu protoe máme dva psy take moc nepočítám s tím, e bych malou nechávala leet na zemi na dece. spí bude asi v lehátku nebo v cestovní postýlce, jinak by mi jí kluci pořád oňuchávali a olizovali
Není tady
Hrací deku si určitě pořiď, vyuila jsem ji téměř od začátku a stále jetě ji vyuívám. Matýskovi se tam líbí, jde lehce vyprat a i ted kdy se otáčí, tak se z ní sice odkulí pryč, ale po hrazdičkách z hračkama pořád kouká.
Blue - nepočítej s tím, e bude moct mít miminko pořád někde ve výce, naopak bude potřeba ho dáváat co nejvíce na zem, aby se naučilo přetáčet, pak lézt atd. A neboj, pejsci to zvládnou, ná halama má 40 kg, je to 11ti měsíční těňátko, ale naučil se, e na hrací deku a puzzle se neleze, ale je fakt, e Matýska občas olízne.
Není tady
My jsme v Tescu pořídili tuto hrací deku s hrazdičkou, kdy bylo Davčovi asi tak 2 měcíce, od té doby jí vyuíváme pořád jsem s ní spokojená, jeliko se nám z ní Davča zatím nikam neodkutálel. Mantineli jsou nafukovací, take měkounké a dají se vyfouknout, na hrazdičku se nechá zavěsit i leccos navíc a podklad taky vydává zvuky. Davča si v ní dost vyhrál a má jí rád i teď
Myslím, e jsme za ní dali kolem 1200 Kč
Není tady
Hrazdička je naprostá bomba (neznám tuto konkrétní, ale já ji měla pro svoji starí dceru). Dostala ji ve 3 měsících a u hned si s ní hrála. Vyhrála se s tím tak straně! Vem doporučuji. Ale počítejte s tím, e jakmile začne sedět, tak hrazdičku můete schovat.
Není tady
Já mám hrací deku na prodej, kdyby měl někdozájem. Je čistá, dá se prát, stejně jako sundávací zvířátka, celá se dá pěkně a rychle rozloit rychlosponama. ustí, cinká, píská, je tam zrcátko.. Ale hlavně je docela prostorná, ta z Tesca mi příjde podstatně mení, nevím jestli je na otočení miminka.
Upravil(a) Kamčitka (18. 4. 2007 12:42)
Není tady
Taky si myslím, e hrací deku vyuije hodně, mně na tom byly obě děti a moc rádi, já měla tuto http://www.funbaby.cz/fehn-safari-3d-aktivity-polstar/ a skutečně si odslouila svoje, já jsem pro a myslím, e nebude litovat
Není tady