Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 11. 12. 2007 21:25

hrosanek
Host

Re: zamilovany manzel

Corinko a to je co, to povídání si sama se sebou? :-)

Jsem dospělá, rozumná, srovnaná a proto si nedovoluju ani náhodou soudit, proč to dokáže zacházet takhle daleko. Protože, kdo nezažije nic podobného, tak neví jak oheň pálí.

A každá "masochistka" se jednou najde, neboj :-)

#127 11. 12. 2007 21:33

corinka
♥♥-----

Neboj, už jsem zkončila smile Svůj názor jsem napsala, když se někdo chce trápit, at se trápí-já na to nejsem! smile Ahoj

Není tady

#128 14. 12. 2007 18:11

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Niko,ty opravdu veris,ze spolu nic nemaji?No nic,ja jen,ze toto kdysi vykladal byvali zenaty pritel sve manzelce taky,ze jsme jen kamaradi a,ze si me nenecha vzit.A pritom my spolu spali tenkrat,uz pul roku a ona mu to verila.Nikdy ji nepriznal ,ze jsme spolu neco meli.Jsme spolu taky na jednom pracovisti me vyznava lasku a pred manzelkou dela,ze se nic nedeje.Je to opravdu komicke a nechapu to.Tobe bych urcite doporucovala se s tim panem s toho internetu se setkat a pak uvidis jestli jiskricka preskoci.Protoze si myslim,ze tvuj muz nebude chtit ztatit ani jednu a budete se v tom placat tak dlouho dokud to jedna z vas nevyresi,protoze on nevyresi nic jemu to takhle vyhovuje....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#129 15. 12. 2007 11:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Erem, ale to, že TY si to zažila, nemusí znamena, že to tak majú VŠETKY. Tvoj život je TVOJ, nemusíme to tak ma každá...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#130 12. 1. 2008 13:16

misa1234
♥♥♥♥---

Mozna opravdu tvuj manzel se zamiloval, ale slo jenom o to, ze se mu libila fyzicky, ale uvedomil si, ze vice mu jde o tebe a vase deti. Nech to tak. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí