18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Corinko a to je co, to povídání si sama se sebou? :-)
Jsem dospělá, rozumná, srovnaná a proto si nedovoluju ani náhodou soudit, proč to dokáe zacházet takhle daleko. Protoe, kdo nezaije nic podobného, tak neví jak oheň pálí.
A kadá "masochistka" se jednou najde, neboj :-)
Neboj, u jsem zkončila Svůj názor jsem napsala, kdy se někdo chce trápit, at se trápí-já na to nejsem! Ahoj
Není tady
Niko,ty opravdu veris,ze spolu nic nemaji?No nic,ja jen,ze toto kdysi vykladal byvali zenaty pritel sve manzelce taky,ze jsme jen kamaradi a,ze si me nenecha vzit.A pritom my spolu spali tenkrat,uz pul roku a ona mu to verila.Nikdy ji nepriznal ,ze jsme spolu neco meli.Jsme spolu taky na jednom pracovisti me vyznava lasku a pred manzelkou dela,ze se nic nedeje.Je to opravdu komicke a nechapu to.Tobe bych urcite doporucovala se s tim panem s toho internetu se setkat a pak uvidis jestli jiskricka preskoci.Protoze si myslim,ze tvuj muz nebude chtit ztatit ani jednu a budete se v tom placat tak dlouho dokud to jedna z vas nevyresi,protoze on nevyresi nic jemu to takhle vyhovuje....
Není tady
Erem, ale to, e TY si to zaila, nemusí znamena, e to tak majú VETKY. Tvoj ivot je TVOJ, nemusíme to tak ma kadá...
Není tady
Mozna opravdu tvuj manzel se zamiloval, ale slo jenom o to, ze se mu libila fyzicky, ale uvedomil si, ze vice mu jde o tebe a vase deti. Nech to tak.
Není tady