Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 17. 4. 2007 14:02

nika1971
♥♥-----

Re: zamilovany manzel

KALIK napsal(a):

budovat, ale společně, ne že se bude snažit jen on wink

to mi je jasne...

mozno ma tu odsudite, ale trochu ho chapem...nedavno mi jeden znamy povedal, ze tym, ze mi to povedal ma berie ako svjho priatela...nielen zenu a mnazelku...keby sa to stalo mne, vyzalujem sa kamoske...lenze chlapy nemaju takych kamosov

je pravda, ze sme mali malo casu na seba...dve deti, kt. nema kto postrazit...babky sa nenukaju...ale uz som si nasla operku, kt. obcas zverim deti

Není tady

#77 17. 4. 2007 14:02

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Sel, tak si představ mně, supr kluk a supr... no, prostě všechno lol

lollollol proč tu nejni smailík, co se za břicho popadá smile

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#78 17. 4. 2007 14:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nika, ja to vidím ako šancu pre OBOCH, pre vᚠvzah - ale otázka znie, ako to vidí ON... Chce to hodne sa porozpráva a potom zača - fakt SPOLU - budova nový vzah. držím palce.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#79 17. 4. 2007 14:03

nika1971
♥♥-----

KALIK napsal(a):

docela mě pobavilo, že nikde jinde by to nebylo lepší big_smile

co ta na tom tak pobavilo? mozno by bol lepsi sex, ale co po case?

Není tady

#80 17. 4. 2007 14:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

nika1971 napsal(a):

KALIK napsal(a):

to mi je jasne...

mozno ma tu odsudite, ale trochu ho chapem...nedavno mi jeden znamy povedal, ze tym, ze mi to povedal ma berie ako svjho priatela...nielen zenu a mnazelku...keby sa to stalo mne, vyzalujem sa kamoske...lenze chlapy nemaju takych kamosov

je pravda, ze sme mali malo casu na seba...dve deti, kt. nema kto postrazit...babky sa nenukaju...ale uz som si nasla operku, kt. obcas zverim deti

Že by tímto způsobem na sebe chtěl upozornit ? Restartovat vztah ? ... i to je možné ...

Není tady

#81 17. 4. 2007 14:04

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Fe, fuckyou storstark tillfreds

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#82 17. 4. 2007 14:05

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

nika1971 napsal(a):

KALIK napsal(a):

docela mě pobavilo, že nikde jinde by to nebylo lepší big_smile

co ta na tom tak pobavilo? mozno by bol lepsi sex, ale co po case?

Po čase by to bylo ještě lepší wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#83 17. 4. 2007 14:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt stolt rock

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 17. 4. 2007 14:06

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

hm...Kaliku...já  Ti nevím...ty se mi nějak nezdáš:-((((

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#85 17. 4. 2007 14:06

baba
♥♥♥♥♥--

Feuria napsal(a):

baba napsal(a):

Feuria napsal(a):

Babo - vyhnula bych se kategorickým soudům ... když jsi sám nezažil (já vím - budeš tvrdit, že ty nikdy) ale nech bejt! ...

jen jsem napsal svuj pohled ,nic vic.Neuneses to, tedy tvuj problem.Nikoho nesoudim, tak jest to v mych ocich.S tim nic nenadelam.A jestli se k nim radis,no potrefena husa se prvni ozve. dumbom

A zase soud lol JO, KEJHÁŠ HLASITĚ BABO ...
Mě osobně je to fuk ... nevím, co bych na tom neměla unést big_smile docela mě to spíš pobavilo.
Samozřejmě mᚠna svůj názor svaté právo! Ale uvědom si, jak to podávᚠa že je tu spousta dam a žen, které si právě tím to procházejí ! Ty jsi to nikdy nezažil, ale to neznamená, že nemᚠprávo se k tomu vyjadřovat ... jen se mi nelíbil ten způsob a to jsem napsala ! Na to mám snad také právo, né ? reta

To mas pravo, o tom zadna.Proc se do toho vlastne vubec vrtam, ze zvedavosti, chci o tom neco vedet.Jak muzu byt tak necitlivy? asi se musim naucit lepe komunikovat,abych to podal tak, abych nikoho nesoudil.a protoze k veci z osobni zkusenosti nemam vlastne nic.A k tem damam co si tim prochazeji,snazim se je podporit "svym" pohledem na vec.Vim, ze to muze byt a nekomu je neprijemne.A spousta tech ( ne vsichni), co tem damam radi,byly nebo jsou take neverne, tak teda nevim.Jsem asi jeste mlady a hloupy na to, abych se v tom vyznal,ale vubec mi to nevadi.A hlavne to pochopil.Mam toho na srdci jeste spoustu,ale necham si to pro sebe. reta

Není tady

#86 17. 4. 2007 14:06

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Si mě před spaním představuj a uvidíš ty sny lol

Není tady

#87 17. 4. 2007 14:06

nika1971
♥♥-----

Selima napsal(a):

Nika, ja to vidím ako šancu pre OBOCH, pre vᚠvzah - ale otázka znie, ako to vidí ON... Chce to hodne sa porozpráva a potom zača - fakt SPOLU - budova nový vzah. držím palce.

Dakujem...keby som nevidela, ze sa snazi, kaslala by som na to...jeho to fakt mrzi...vela sa teraz rozpravame...o nas...ked som mala nervy, posielala som ho za nou...ze ja ho drzat nebudem...povedal, ze sa rozhodol...ma ma rad, nechce stratit nas vztah...ze najviac ho mrzi, ze prave nas vztah pokaslal...ze sa nema na co stazovat, je mu so mnou dobre...vraj uz nevedel co od rozkose

Není tady

#88 17. 4. 2007 14:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Babo, klidně to vybal - od toho je to diskuse ... jenom nečekej, že s tebou bude někdo diskutovat, když ho hned kategoricky odsoudíš ! Prostě, když dělá to a to - tak je takovej a makovej a hotovo ! Život není jednoduchá rovnice o dvouch neznámejch !

Upravil(a) Feuria (17. 4. 2007 14:17)

Není tady

#89 17. 4. 2007 14:14

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

nika1971 napsal(a):

Selima napsal(a):

Dakujem...keby som nevidela, ze sa snazi, kaslala by som na to...jeho to fakt mrzi...vela sa teraz rozpravame...o nas...ked som mala nervy, posielala som ho za nou...ze ja ho drzat nebudem...povedal, ze sa rozhodol...ma ma rad, nechce stratit nas vztah...ze najviac ho mrzi, ze prave nas vztah pokaslal...ze sa nema na co stazovat, je mu so mnou dobre...vraj uz nevedel co od rozkose

Věřím, že se přes tyhle krize dá docela bez následků přejít a fungovat ... je to tvrdej restart, ale jde to a klidně i líp než před tím smile
Když chtějí oba !!!

P.s. a s podporou babinetu to půjde jedna báseň wink

Upravil(a) Feuria (17. 4. 2007 14:18)

Není tady

#90 17. 4. 2007 14:25

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

nika1971 napsal(a):

To je blbost. Preco by chlapi nemali takych kamosov ktorym by sa mohli vyzalovat a ktori by ich vypoculi a podporili ... ? Dokonca je to vyhoda mat takeho kamosa pretoze narozdiel od ukecanej zenskej to naozaj nikomu nepovie wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#91 17. 4. 2007 14:25

adra
♥♥♥♥♥♥♥

nika1971 napsal(a):

KALIK napsal(a):

:
to mi je jasne...

nika s úžasem jsem ted zaznamela že si myslíš - proč ne - že chlapy nemají takový kámoše...myslíš takový kterým by se mohli vypovídat??
můj názor, no spíš zkušenost je taková že poradit se s kámoškou-ženou -  je často vražedné...chlapi si to dokážou vyříkat, podržet se, dát si v jistých situacích i  třeba do d*žky ale málokdy jsou zákeřní...no možná trochu odbočuji...to že ti to manžel řekl ...neberu to jako že te bere za svého přítele ale jako že si chtěl ulevit...už jsem to psala...to je ale ted asi jedno...řešíme tu tebe jak ty se mᚠted chovat a hlavně jak to ustát...

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#92 17. 4. 2007 14:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥

koukám že mě Oxi předběhl

Není tady

#93 17. 4. 2007 14:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Adri, vežmi zovšeobecňuješ - možno TY mᚠtakú skúsenos, ja mám ale skvelé kamošky(až na jedinu výnimku za skoro 40 rokov) a zverujem sa im úplne s dôverou a kžudom.

Brita

Není tady

#94 17. 4. 2007 14:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ano mám...jednu osobní...a spousty, řekla bych přehršle, ze svého okolí...kdybych tu zkušenost nemela, jistě bych psala jinak:-))))

Není tady

#95 17. 4. 2007 14:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

MMch, najklebetnejšie osoby, aké som poznala, boli chlapi - ale vďakabohu si nemyslím, že by takí boli VŠETCI.

Brita

Není tady

#96 17. 4. 2007 14:29

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Sel ono je to pausalizacia nech je to akokolvek, mam kamosky aj kamosov ktorym sa mozem kedykolvek s cimkolvek zdoverit ... vobec tu nejde o pohlavie ale o charakter. Napriklad aj bratovi mozem povedat co mam na srdci a viem, ze sa to nikto iny nedozvie, ani jeho zena. Alebo mozno ona ano ale urcite to nepoda dalej (skusenost)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#97 17. 4. 2007 14:31

nika1971
♥♥-----

Selima napsal(a):

Adri, vežmi zovšeobecňuješ - možno TY mᚠtakú skúsenos, ja mám ale skvelé kamošky(až na jedinu výnimku za skoro 40 rokov) a zverujem sa im úplne s dôverou a kžudom.

ja tiez big_smile

Není tady

#98 17. 4. 2007 14:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No šak práve, preto ma vždy dvíhajú zo stoličky také zovšeobecnenia že VŠETCI CHLAPI alebo VŠETKY ŽENY...

Brita

Není tady

#99 17. 4. 2007 14:33

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Selimo,
a kdo tě zdvihl ted?? zásadně se paušalizování vyhýbám tonguetongue: tak se jen ujištuji zda jsem to náhodou nebyla já?? big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#100 17. 4. 2007 14:34

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Seli a co třeba že VŠETCI CHLAPI mají penis alebo VŠETKY ŽENY majú vaginu:-))) reta reta sedíš????

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí