6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
faf napsal(a):
Feuri, sa nestazuj, vsak to poznas nie, ze "je lepsie zhoriet, nez vyhasnut"....
Ktovie, co si o tom v stredoveku mysleli ubohe domnele carodejnice....
No právě ... 100 % bych v té době plápolala na hranici
Není tady
lueta napsal(a):
Ale hlavně! Ten chlap je podle mně charakter. Řekl vechno na rovinu. mohl ji oukat a dělat e se nic nestalo. Asi píu zmateně, spěchám, ale já bych si takového chlapa váila. Zamiloval se, mluví na rovinu, chce to řeit......
Luet, opravdu je charakter, kdy to eně, která se nikdy nemusela nic dozvědět, hodil ve na hrb, a se trápí? Zkus si představit sebe na jejím místě, jak ti je, kdy nic neví a nic se nemění a kdy se nic v jeho chování nemění a najednou to na tebe vybalí. Nedospělý mu, děcko, co si neumí vyřeit samo svůj problém a raději ublíí nejbliím. Můj názor. A názor vech psychologů v různé literatuře na tohle téma. Ale chápu, e někdo to můe mít jinak, třeba ty. Mně to od něj přijde straně zlé, nefér, rozbila bych mu d*ku. Hrozně mě tím rozčilil.
Jo, faf a nestěuji si ... momentálně si to razím na plnej plyn a uívám si to!
Není tady
lueta napsal(a):
Adři, jednou mi někdo řekl, e pokud tomu druhému u partnera nic nechybí, nemá potřebu hledat jinde. Vdycky, kdy čtu nějaké nářky, tak si na to vzpomenu. Ale hlavně! Ten chlap je podle mně charakter. Řekl vechno na rovinu. mohl ji oukat a dělat e se nic nestalo. Asi píu zmateně, spěchám, ale já bych si takového chlapa váila. Zamiloval se, mluví na rovinu, chce to řeit......
Luet, ale ČO NA TOM, KUA, môe asi tak riei tá nebohá manelka???!!! To si musí vyriei on, resp. mono ete s tou druhou, ale čo asi tak môe alebo má urobi manelka???? Ak je chyba niekde v ich vzahu, stačí poveda: Okukala si sa mi, alebo: Pribrala si, e sa mi na teba zle pozerá, alebo: U sa len hádame alebo niečo podobne láskavé a empatické - lene v tom prípade MOE manelka skutočne niečo robi bez tej úplne zbytočnej informácie, s ktorou si dotyčná skutočne, ale naozaj NEMÁ čo poča... e on má INÚ(alebo sa zamiloval do inej, alebo sa vyspal s inou/iným, doplňte si podža žubovôle a situácie). To je podža mňa hulvátstvo.
Není tady
Feuria napsal(a):
Babo - vyhnula bych se kategorickým soudům ... kdy jsi sám nezail (já vím - bude tvrdit, e ty nikdy) ale nech bejt! ...
jen jsem napsal svuj pohled ,nic vic.Neuneses to, tedy tvuj problem.Nikoho nesoudim, tak jest to v mych ocich.S tim nic nenadelam.A jestli se k nim radis,no potrefena husa se prvni ozve.
Upravil(a) baba (17. 4. 2007 13:40)
Není tady
majkafa napsal(a):
nika1971 napsal(a):
ako sa s tym vyrovnat, ako pomoct manzelovi prekonat tu krizu
Hlavně se zajímej, jak bys překonala tu krizi ty. Ty jsi pro sebe na prvním místě. To, e chce pomoct manelovi, je chvályhodné, ale o něčem to svědčí a to o ničem dobrém pro tebe. Zajdi na ivot po nevěře, jak ti tady radí a čti a čti.
Je to zbabělec, kdy ti to řekl. Nebyl schopen vyřeit si to sám se sebou, vdy o co jednoduí je ranit toho druhého, a se v tom utápí on. Já to ze sebe přesunu na partnera, jupí. Je to od něj hodně patný, e nedokázal dret pusu a vybalil to na tebe. Pokud nechtěl ze vztahu odcházet, měl být zticha a vyřeit si to sám v sobě.
to mas pravdu
Není tady
faf napsal(a):
Baba, no ano, je to o slabom charaktere a nedostatku odvahy, myslim....
na druhej strane, cisto z teoretickeho hladiska, ak svojou neverou partnerovi nijako neublizim, nijako nezasiahnem do nasho vztahu, je to zle?
cele je to velmi diskutabilne, a ja osobne mam radsej ferove spravanie, nie vzdy to vsak tak uplne a hned ide.
No, i kdyz to do vztahu nezasahne, zle to je.Jednou to muze prasknout,i kdyz uz muze byt davno po tom.A rozhhodne kdyz uz, tak tak, aby se to ten druhy nikdy,nikdy nemohl dozvedet,pokud to beru jako zalet na sex.osukat a zastrelit.pokud mi teda na partnerovi zalezi a vazim si ho.Pak ale tedy proc jsem neverny....moc otazek najednou.
jeste pro Fe> priste se te zeptam, jestli jsi zvedava na muj nazor,nez nekoho odstrelim.
Upravil(a) baba (17. 4. 2007 13:49)
Není tady
Jak tady u někdo psal, přesně, on měl patné svědomí tak el, vybalil ve na manelku a jupí, jeho svědomí u je čisté, pomodlil se tři otčenáe a tři zdravas jako po zpovědi a manelka a se v tom rochní, co je mi po tom? Já jsem se přiznal, já mám svědomí čisté. Jeíí, jsem tak rozčílená, fakt bych za ním la a dala mu do d*ky, ač takovéhle vyjadřování je u mne výjimečné. Já bych mu nabančila, pitomci.
Blackie napsal(a):
No ví, měl jsem straný strach, co to udělá s námi.....s námi dvěma. Ale přeili jsme to spolu. A dokonce tak, e bylo (a je) podruhé. I kdy jsem měl těch pár dní po druhém porodu strach, a jsem pomalu nemoh mluvit. Dneska jsou malýmu 3 a krom boulí a odřených kolen je OK. Doktoři nám říkali, e se to stává (nerad bych tu rozebíral, proč se TO stalo) tak v 1% a ač bych to nikomu nepřál, my jsme zrovna byly na řadě :-(
Je mi žúto, e sa to stalo, teí ma, e druhýkrát sa to nestalo, a má môj obdiv(aj so enou) za to, ako ste zvládli jednu z asi najhorích vecí. Dokázali ste ju spracova a (mono, to u pekulujem) obráti na niečo dobré tým, kým ste sa vďaka tomu stali...
Není tady
Selima napsal(a):
adra napsal(a):
jak pomoci manelovi překonat tu krizi??!! a co ty?? promin...chlapi (NE VSICHNI) mají ve zvyku se svěřit partnerce se svou neverou ..tedy tady to tedy - kdy tvrdí - nevěra nebyla - ale svěřil se - aby ulevil svému svědomí...tíilo ho e "ti ublíil"....ted to tíí tebe....je to tedy jen jedna z moných variant...moná se pletu...
Jak píe Fe, nejde tady tak zcela o to jestli "s ní něco měl" nebo ne...kolikrát je to i lepí kdy je tam "jen" sex a ne city....asi si měli co říct i bez sexu...a bylo jim spolu dobře....a u není...manel ti asi opravdu nechtěl ubliovat...tedy jak ti mohl ubliovat kdy jsi o tom něveděla e??!! no a tak to skončil a pro jistotu tu to jetě řekl...no nevím radu nemám jen jsem vyjádřila svuj názor....
kdy s ní nespal pak vubec nedokáu pochopit proč ti o ní vubec říkal
vdycky se mi líbí řeči typu - byli spolu jen hodinu...s dcerou bla bla....ty jsi je viděla? jsem oklivá ale nemuu jinak, tuím e tohle není to co by jsi hchtěla slyet....Ja by som VOBEC nerieila, či spolu spali alebo nie, to je vedžajie. Ja by som rieila, o čo mu ide, keď jej to povedal... Načo???!!! Dodatočne... A spýtala by som sa ho, čo očakáva teraz od nej(teda odo mňa, keby lo o prvú osobu)... Zamilova sa nie je zločin, a je to vežmi málo o vôli človeka - ale je o vôli človeka nezraňova svojím zamilovaním ostatných, ktorých sa to netýka a ktorí hlavne s tým zamilovnaím nijakovsky nemôu nič urobi... A tu vidím jeho "vinu" alebo skôr zlyhanie. Mono to bol výkrik o pomoc, mono reakcia rozmaznaného decka, ktoré má pocit krivdy(akú si navye samo spôsobilo)... Ja by som zistila, ako sa veci majú a čo manel odo mňa očakáva.
co ocakava? ze budem taka ako doteraz...ja som mu na to povedala, ze ranil moju doveru, ranil mna...vsetko zalezi, ako sa bude snazit on, co do nasho vztahu vlozi...neda sa prestat tam, kde sme skoncili...musime si vsetko budovat nanovo
Není tady
budovat, ale společně, ne e se bude snait jen on
Není tady
Selima napsal(a):
Blackie napsal(a):
No ví, měl jsem straný strach, co to udělá s námi.....s námi dvěma. Ale přeili jsme to spolu. A dokonce tak, e bylo (a je) podruhé. I kdy jsem měl těch pár dní po druhém porodu strach, a jsem pomalu nemoh mluvit. Dneska jsou malýmu 3 a krom boulí a odřených kolen je OK. Doktoři nám říkali, e se to stává (nerad bych tu rozebíral, proč se TO stalo) tak v 1% a ač bych to nikomu nepřál, my jsme zrovna byly na řadě :-(
Je mi žúto, e sa to stalo, teí ma, e druhýkrát sa to nestalo, a má môj obdiv(aj so enou) za to, ako ste zvládli jednu z asi najhorích vecí. Dokázali ste ju spracova a (mono, to u pekulujem) obráti na niečo dobré tým, kým ste sa vďaka tomu stali...
Mám takový pocit, e nás to víc spojilo...
Blackie napsal(a):
lueta napsal(a):
Adři, jednou mi někdo řekl, e pokud tomu druhému u partnera nic nechybí, nemá potřebu hledat jinde. Vdycky, kdy čtu nějaké nářky, tak si na to vzpomenu. Ale hlavně! Ten chlap je podle mně charakter. Řekl vechno na rovinu. mohl ji oukat a dělat e se nic nestalo. Asi píu zmateně, spěchám, ale já bych si takového chlapa váila. Zamiloval se, mluví na rovinu, chce to řeit......
Tak to s tím hledáním jinde je přesně můj případ - mám vechno co můu dostat, nic mi nechybí, tak proč hledat jinde ? Lepí to pro mne nikde nemůe být.
Ovem pakjsou asi taky lovci záitků ap. a to je o něčem jiném (pár "lovců" takových znám)
moj mi to presne povedal...ma to, co inde nenajde...islo len o zvedavost a spadol do toho
Není tady
docela mě pobavilo, e nikde jinde by to nebylo lepí
Není tady
baba napsal(a):
Feuria napsal(a):
Babo - vyhnula bych se kategorickým soudům ... kdy jsi sám nezail (já vím - bude tvrdit, e ty nikdy) ale nech bejt! ...
jen jsem napsal svuj pohled ,nic vic.Neuneses to, tedy tvuj problem.Nikoho nesoudim, tak jest to v mych ocich.S tim nic nenadelam.A jestli se k nim radis,no potrefena husa se prvni ozve.
A zase soud JO, KEJHÁ HLASITĚ BABO ...
Mě osobně je to fuk ... nevím, co bych na tom neměla unést docela mě to spí pobavilo.
Samozřejmě má na svůj názor svaté právo! Ale uvědom si, jak to podává a e je tu spousta dam a en, které si právě tím to procházejí ! Ty jsi to nikdy nezail, ale to neznamená, e nemá právo se k tomu vyjadřovat ... jen se mi nelíbil ten způsob a to jsem napsala ! Na to mám snad také právo, né ?
Upravil(a) Feuria (17. 4. 2007 13:57)
Není tady
Cituje nepresne, Kolíku, a koda, e a to tak pobavilo... e si nevie ani predstavi, e by TOTO fakt mohol nejaký chlap vo vzahu cíti...
Není tady
Sel, já necitoval přesně, to by se mi do té věty nehodilo Myslím si, e můe být vdycky něco lepího. Vdy jak by ten vztah vypadal, kdyby to bylo pořád stejné nebo horí
Není tady
Si představ, supr enská povahově a supr milenka k tomu, nebylo by to skvělý?
Není tady
majkafa napsal(a):
lueta napsal(a):
Ale hlavně! Ten chlap je podle mně charakter. Řekl vechno na rovinu. mohl ji oukat a dělat e se nic nestalo. Asi píu zmateně, spěchám, ale já bych si takového chlapa váila. Zamiloval se, mluví na rovinu, chce to řeit......
Luet, opravdu je charakter, kdy to eně, která se nikdy nemusela nic dozvědět, hodil ve na hrb, a se trápí? Zkus si představit sebe na jejím místě, jak ti je, kdy nic neví a nic se nemění a kdy se nic v jeho chování nemění a najednou to na tebe vybalí. Nedospělý mu, děcko, co si neumí vyřeit samo svůj problém a raději ublíí nejbliím. Můj názor. A názor vech psychologů v různé literatuře na tohle téma. Ale chápu, e někdo to můe mít jinak, třeba ty. Mně to od něj přijde straně zlé, nefér, rozbila bych mu d*ku. Hrozně mě tím rozčilil.
ja som ale nieco tusila
Není tady
jeste pro Fe> priste se te zeptam, jestli jsi zvedava na muj nazor,nez nekoho odstrelim.
Mě se ptát nemusí - jen proboha nikoho neodstřeluj ale vlastně - mě je to jedno
Není tady
KALIK napsal(a):
Si představ, supr enská povahově a supr milenka k tomu, nebylo by to skvělý?
Supr enské ma nelákajú... resp. poznám ich dos, ale ete som sa za iadnu nevydala, ani som so iadnou nemala vzah... Skús ma naláka na nejakú inú neodolatežnú predstavu...
Není tady
Blackie napsal(a):
Selima napsal(a):
Blackie napsal(a):
Mám takový pocit, e nás to víc spojilo...
Není tady
Sel, tak si představ mě, supr kluk a supr... no, prostě vechno
Není tady
Chýba tu červenací smajlík...
Není tady