Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 4. 2007 10:49

faf
♥♥♥♥♥♥-

Re: zamilovany manzel

ja docerta fakt, ale fakt nechapem tych chlapov. To su vazne vsetci taki slabi??? Paneboze, no dobre, tak sa zamiloval vedla, moze sa to stat, preco nie. Ale naco docerta o tom vztahu potom vobec hovori, ked sa teda rozhodol to ukoncit a zostat pri povodnej partnerke???

Ja to nepochopim, to si vazne neuvedomuje, ako velmi ublizuje? Dovera v partnerstve je fajn, ale hadam by niektore veci mali zostat  nevypovedane.

Zaujimave, ze zeny toto zvladaju celkom dobre, su chlapi naozaj taki slabi, alebo taki tupi, ze si neuvedomia, co tymto "zdoverovanim sa" sposobuju?

usch skurt

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#27 17. 4. 2007 10:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

lueta napsal(a):

Pafli, myslím, že pokud opravdu o něj stojíš a chceš vztah zachovat, musíš zůstat klidná a vyrovnaná. Dávat mu najevo lásku, zázemí. Pokud začneš s hysterickými scénami a výčitkami, jen bys ho od sebe odháněla. Já vím, že to není snadné, ale je to asi jediná možná cesta. Moc Ti držím palce.

Nesouhlasím s tím, že pokud to udělal jednou, udělá to zas. Co vlastně "udělal" ?

úplně to ve mně kříčí!!! já??!! já mám zustat kldiná a vyrovnaná??!! dávat  mu najevo lásku a zázemí??za co?!!?? za to co mi provedl??!JENOMZE O TOM TO NENI...bud ho miluju B E Z P O D M I N E C N E  a chci ho i když pochybil - v mých očích - nebo to nená cenu....každopádně milá Pafli....HODNE ALE OPRAVDU HODNE SILY TI PREJI....

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#28 17. 4. 2007 10:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Luet:
udělal to jednou a už to neudělá
udělal to podruhé udělá to znova...
anebo: jednou je nikdy, dvakrtá je vždycky....s čím já osobně naprosto NESOUHLASIM...a připojuji se k tobě:-))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#29 17. 4. 2007 10:57

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Adři, jednou mi někdo řekl, že pokud tomu druhému u partnera  nic nechybí, nemá potřebu hledat jinde. Vždycky, když čtu nějaké nářky, tak si na to vzpomenu. Ale hlavně! Ten chlap je podle mně charakter. Řekl všechno na rovinu. mohl ji ošukat a dělat že se nic nestalo. Asi píšu zmateně, spěchám, ale já bych si takového chlapa vážila. Zamiloval se, mluví na rovinu, chce to řešit......

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#30 17. 4. 2007 10:59

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Luet:
udělal to jednou a už to neudělá
udělal to podruhé udělá to znova...
anebo: jednou je nikdy, dvakrtá je vždycky....s čím já osobně naprosto NESOUHLASIM...a připojuji se k tobě:-))))

Nejde tak ani o to, jestli to udělá nebo ne, ale jde o to, že chyby dělá každý člověk. Ale jen hlupák je opakuje. Takže když někdo stejnou chybu udělá dvakrát, tak už to není chyba z neznalosti, už to značí něco o jeho povaze.

Beru to tak i při výchově svých dětí. Když udělají něco špatně poprvé, vysvětlím jim, proč se to nedělá a neberu to jako jejich zlobení. Pokud to udělají znova, už je potrestám, věděli, že se to nemá a stejně do toho šli.

A nemyslete si, že mám k manželovi vztah jako k nějakému dítěti. To byl jen příklad k rozdílu  mezi jednou x dvakrát.

Není tady

#31 17. 4. 2007 11:02

Blackie
Host

lueta napsal(a):

Adři, jednou mi někdo řekl, že pokud tomu druhému u partnera  nic nechybí, nemá potřebu hledat jinde. Vždycky, když čtu nějaké nářky, tak si na to vzpomenu. Ale hlavně! Ten chlap je podle mně charakter. Řekl všechno na rovinu. mohl ji ošukat a dělat že se nic nestalo. Asi píšu zmateně, spěchám, ale já bych si takového chlapa vážila. Zamiloval se, mluví na rovinu, chce to řešit......

Tak to s tím hledáním jinde je přesně můj případ - mám všechno co můžu dostat, nic mi nechybí, tak proč hledat jinde ? Lepší to pro mne nikde nemůže být.
Ovšem pakjsou asi taky lovci zážitků ap. a to je o něčem jiném (pár "lovců" takových znám)

#32 17. 4. 2007 11:03

adra
♥♥♥♥♥♥♥

nějak se v tom ztrácím: luet...tvuj příspvěkek že by sis takového chlapa vážila je k Nika1971 nebo Pafli...?

Vanilko69, to jsi mi to hezky vysvětlila děkuju...přesně tak se snažím chovat ke svému synovi...potěšilo mě to že to tak je asi dobře:-))))) tedy že takto to funguje i jinde:-)))))
a to že opakování chyb svědčí o povaze...ano přesně....jako některé ženy opakvoaně tolerují nevěru svého muže, tak někteří muži opakovně neverní jsou....tongue

Není tady

#33 17. 4. 2007 11:03

Blackie
Host

No a proč se jí svěřil.... to teda nevím.

Upravil(a) Blackie (17. 4. 2007 11:04)

#34 17. 4. 2007 11:23

faf
♥♥♥♥♥♥-

Luet,

ja neviem, ale ja osobne by som si u svojho partnera asi velmi necenila uprimnost toho typu, co vyssie uvadzas. Ak sa zamiloval inde a nevie, co so svojim zivotom dalej, je to jeho boj, nie moj, neviem, preco by som tym mala trpiet. A ak si ten boj vybojoval a rozhodol sa, nie je dovod o tom celom referovat. hmm

Sakra, keby som bola ja zavesila na nos svojmu vtedajsiemu partnerovi kazdu svoju platonicku lasku, co som za tych 8 rokov vztahu zazila, bol by zosedivel, chudak....

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#35 17. 4. 2007 11:25

baba
♥♥♥♥♥--

No, tak to je drsny,ale tak nejak to chodi ze?co rict, je to boj.Ale rikat to tedy nemusel,vec nazoru,ale je to srab a hodil tihu i na tebe.jestli ho chces, neres to,ale podle sebe si myslim, ze duvera je narusena a ze uz to nemuze byt nikdy jako kdyz je clovek zaslepen a mysli si, ze se mu nic takoveho stat nemuze.

Není tady

#36 17. 4. 2007 11:29

baba
♥♥♥♥♥--

pafli napsal(a):

Lidi, prosim, stalo se mi uplne to same... vcera.
Pred mesicem jsem porodila mrtve dite a manzela ted potrebuju ze vseho na svete nejvic. Po navratu z nemocnice byly doma vsude ruze. choval se skvele. Ale asi po 14 dnech zacal byt divny, smutny, koukal do blba, tak jsem se vyptavala co se deje. vzdy rekl ze jen neco v praci...
Vcera to vyvrcholilo tim, ze jsme se poprve za 5 mesicu mohli milovat(rizikove teh.) a on byl neznej, krasne me libal a kdyz k tomu melo dojit, cjtel to (prominte) analne. Vim ze po tom vzdycky touzil a posledni dobou kouka porad na po*no s touhle tematikou. Me se to samozrejme nelibilo, kdyz po 5 mesicich se mame milovat, chci to normalne - na experimenty je spusta casu. A kdyz jsem mu to rekla, najednou zadna erekce... Tak jsem se vyptavala, co se deje, jestli nekoho ma... A ejhle. Rekl, ze je zamilovany do nejake slecny v praci...
Nejhorsi na tom je, ze uz se to jednou stalo - pred 3,5roky. A to se dokonce se mnou rozesel, i kdyz to bylo jen platonicke. Vim to, ze spolu tenkrat nic nemeli, protoze to byla moje sestra.
Za pul roku kdy jsme zili oddelene me chtel zpatky, najednou chtel rosinu, manzelstvi. TAk jsem si ho po vic jak roce vzala... Pak jsme se zacali snazit o dite, dokonce jsme navstevovali centrum asist. repr. KDyz se to podarilo, tak jsem v patem mesici musela porodit ... proste to nevyslo.
Vcera jsem byla u psychologa - jeste predtim nez mi to rekl a ten rikal, ze chci dite, ale nemuzu ho mit, protoze se podvedome bojim toho, ze mi to zase udela... A ten samy vecer...
Ja nevim jak dal... Mame naplanovane same doktory na genetiku a td, abychom se mohli zase snazit o dite.. Ale copak to jde, kdyz se takhle zamiloval??? Pry s ni nic nema, ze spolu chodili jen na obedy a ona ted dokonce odesla z prace nekam jinam.
Co mam delat? Rikal, ze to nejak prekona, ze mi nechce ublizit... ALe to rikal uz tenkrat taky a pak me stejne opustil. Mam strasny strach co bude dal... NEchci cekat... chci mit rodinu a krasny manzelstvi... Ale nejsem si jista, jestli on chce to same... Mam pocit jakoby se mu ulevilo,kdyz jsem potratila....
zamiloval se pry do ni tesne pred tim nez jsem otehotnela... ALe uz tenkrat sex stal za houby... Vse bylo podrizeno snazeni.
RIkal ze to prekona, dokonce souhlasi ze navstivime manzelskou poradnu. Dokonce jsem nas uz i objednala. Ale ja se bojiom, ze to dela treba prave proto, co vsechno se mi ted stalo a nechce mi vic ublizit... Asi je nevyzraly, treba se na tu rodinu jeste neciti... ja nevim...

Nweumim si predstavit, ze bych zase mela odejit... Mame dum, ktery je ale jeho. Cely jsem ho zaridila a jsem tu doma uz 5 let...
Nemam nic, nemam kam jit, jak zacit znovu...

Kdyz rekl, ze to zvladne, a ze si to nejak vyresi, jak se mam ted chovat dal? MAm delat jako ze nic? Ze se nic nedeje???
poradte mi prosim, jsem strasne zoufala....

A ty,ty se casem seber a rekni si, muzes mu ted verit?neco se sebou udelej, ten tvuj "chlap" je peknej proutnik(jsou takove i damy ze?).Ale rekni,muzes mu ted verit?podle mne duvera je v zivote skoro to nejlepsi,protoze neduvera v partnera a strach,ze zas nekoho nabali, to by teda nebylo pro mne,z toho prameni zarlivost a jde to do haje.A ztracena duvera je beh na dlouhou trat, az nekolik let.Tak nevim...

Upravil(a) baba (17. 4. 2007 11:35)

Není tady

#37 17. 4. 2007 11:33

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Luet, Faf,

hele, jak víte, já si nevěru prožila. Ale pořád opravdu nevím, co je lepší, jestli říct nebo neříct.

Nevím jestli netahám čerta za ocas když si říkám, že lepší by bylo, kdyby mě tenkrát o svém mimomanželském vztahu řekl hned na začátku. Je to taky o tom, že si ráda sama řídím život a tím pádem by bylo na mě, jak se zachovám. To že mi o něm neřekl, nedal mi šanci bojovat nebo prostě nějak reagovat. Ano, mohla jsem to asi nějak vytušit. No nevytušila.

Ale zase na druhou stranu - kdybych se o tom dozvěděla hned, nepočali bychom naší dceru, možná bych spáchala sebevraždu - tenkrát jsem na něm byla závislá. Prostě z hlediska zachování rodiny a z hlediska mé připravenosti na fakt nevěry došlo k provalení v pravý čas, až po roce a půl a to díky iniciativě milenky.

Ale zase - kdyby třeba přišlo provalení dřív, mohl ten vztah s ní ukončit dřív, mohl mi tím pádem ublížit míň. Anebo by se v takovém případě rozhodl pro milenku - byl by do ní třeba ještě díky hormonům zamilovaný.

Prostě ač zkušená, nevím co je lepší, říct nebo neříct?

Není tady

#38 17. 4. 2007 11:34

baba
♥♥♥♥♥--

faf napsal(a):

ja docerta fakt, ale fakt nechapem tych chlapov. To su vazne vsetci taki slabi??? Paneboze, no dobre, tak sa zamiloval vedla, moze sa to stat, preco nie. Ale naco docerta o tom vztahu potom vobec hovori, ked sa teda rozhodol to ukoncit a zostat pri povodnej partnerke???

Ja to nepochopim, to si vazne neuvedomuje, ako velmi ublizuje? Dovera v partnerstve je fajn, ale hadam by niektore veci mali zostat  nevypovedane.

Zaujimave, ze zeny toto zvladaju celkom dobre, su chlapi naozaj taki slabi, alebo taki tupi, ze si neuvedomia, co tymto "zdoverovanim sa" sposobuju?

usch skurt

1.Srab
2.Srab
3.Zena zvladajici neveru=potvora-doprava si ale odejit nechce(pohodli,prachy,..)((nechci slyset,ze to je proto,ze si manzela vazi,proto ho neopusti,to same ale plati i pro chlapy,ale duvody jsou asi jine)).Jeste mi napada dalsi duvod nevery-hledani noveho partnera pro zivot pri zachovani vsech statku a zazemi, ktere v tuhle chvili potrebuji jako sul=zvracenost,ale nejmene komplikaci vsemozneho charakteru.

Není tady

#39 17. 4. 2007 11:37

Blackie
Host

pafli napsal(a):

Pred mesicem jsem porodila mrtve dite a manzela ted potrebuju ze vseho na svete nejvic. Po navratu z nemocnice byly doma vsude ruze. choval se skvele. Ale asi po 14 dnech zacal byt divny, smutny, koukal do blba, tak jsem se vyptavala co se deje. vzdy rekl ze jen neco v praci...
Vcera to vyvrcholilo tim, ze jsme se poprve za 5 mesicu mohli milovat(rizikove teh.) a on byl neznej, krasne me libal a kdyz k tomu melo dojit, cjtel to (prominte) analne. Vim ze po tom vzdycky touzil a posledni dobou kouka porad na po*no s touhle tematikou. Me se to samozrejme nelibilo, kdyz po 5 mesicich se mame milovat, chci to normalne - na experimenty je spusta casu. A kdyz jsem mu to rekla, najednou zadna erekce... Tak jsem se vyptavala, co se deje, jestli nekoho ma... A ejhle. Rekl, ze je zamilovany do nejake slecny v praci...
Nejhorsi na tom je, ze uz se to jednou stalo - pred 3,5roky. A to se dokonce se mnou rozesel, i kdyz to bylo jen platonicke. Vim to, ze spolu tenkrat nic nemeli, protoze to byla moje sestra.
Za pul roku kdy jsme zili oddelene me chtel zpatky, najednou chtel rosinu, manzelstvi. TAk jsem si ho po vic jak roce vzala... Pak jsme se zacali snazit o dite, dokonce jsme navstevovali centrum asist. repr. KDyz se to podarilo, tak jsem v patem mesici musela porodit ... proste to nevyslo.
Vcera jsem byla u psychologa - jeste predtim nez mi to rekl a ten rikal, ze chci dite, ale nemuzu ho mit, protoze se podvedome bojim toho, ze mi to zase udela... A ten samy vecer...
Ja nevim jak dal... Mame naplanovane same doktory na genetiku a td, abychom se mohli zase snazit o dite.. Ale copak to jde, kdyz se takhle zamiloval??? Pry s ni nic nema, ze spolu chodili jen na obedy a ona ted dokonce odesla z prace nekam jinam.
Co mam delat? Rikal, ze to nejak prekona, ze mi nechce ublizit... ALe to rikal uz tenkrat taky a pak me stejne opustil. Mam strasny strach co bude dal... NEchci cekat... chci mit rodinu a krasny manzelstvi... Ale nejsem si jista, jestli on chce to same... Mam pocit jakoby se mu ulevilo,kdyz jsem potratila....
zamiloval se pry do ni tesne pred tim nez jsem otehotnela... ALe uz tenkrat sex stal za houby... Vse bylo podrizeno snazeni.
RIkal ze to prekona, dokonce souhlasi ze navstivime manzelskou poradnu. Dokonce jsem nas uz i objednala. Ale ja se bojiom, ze to dela treba prave proto, co vsechno se mi ted stalo a nechce mi vic ublizit... Asi je nevyzraly, treba se na tu rodinu jeste neciti... ja nevim...

Nweumim si predstavit, ze bych zase mela odejit... Mame dum, ktery je ale jeho. Cely jsem ho zaridila a jsem tu doma uz 5 let...

Kdyz rekl, ze to zvladne, a ze si to nejak vyresi, jak se mam ted chovat dal? MAm delat jako ze nic? Ze se nic nedeje???

Potkalo nas s malym neco podobneho, akorat za par dni po porodu, tak vim naprosto presne, jak Ti muze byt. A jeste k tomu tohle "poteseni" s chlapem, jo proste jsou situace, kdy se za nas chlapy fakt docela stydim.

Upravil(a) Blackie (17. 4. 2007 11:38)

#40 17. 4. 2007 11:37

dadka06
♥♥♥♥---
Místo: poděbrady

Mám priateľku,ktorej sa pre pár rokmi stalo niečo podobné.Doma si už po rokoch nejak nerozumeli--a manžel sa zamiloval inde.Prechadzalo to znamymi fazami, až ked on nakoniec prišiel za manželkou s tym, že sa sice zamiloval inde,ale nedokazal opustit rodinu..a či by  mohli skusit spolu normalne žit.
Prestal kontaktovať slečnu-hviezdu....a čuduj sa svete--lepšie manželstvo v okolí ani nebolo.
Takže zrejme u niektorých typov mužov--aj to je možnost,ako upozornit na problem--ale vlastne tu ženu miluju natolko,že v konečnej faze to vyznieva iba ako restart povodneho vztahu.
A bez akýchkolvek dalších bokoviek a naznakov,aj napriek dalším problemom,ktoré život prináša.

Nerob druhému to, čo nechceš,aby robil on tebe..

Není tady

#41 17. 4. 2007 11:40

baba
♥♥♥♥♥--

Blackie napsal(a):

pafli napsal(a):

Potkalo nas s malym neco podobneho, akorat za par dni po porodu, tak vim naprosto presne, jak Ti muze byt. A jeste k tomu tohle "poteseni" s chlapem, jo proste jsou situace, kdy se za nas chlapy fakt docela stydim.

Blackie,to je smutny,dovol abych si chvilicku zasmutnil,mam taky deti.ale nedokazu si tohle ani predstavit,natoz o tom mluvit.

Není tady

#42 17. 4. 2007 11:42

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

lueta napsal(a):

Lueto, asi je pravdou, že pokud někomu u partnera nic nechybí, nemá potřebu hledat jinde.  jenomže toto tvrzení se dá zahrnout pouze mezi normální, věrné lidi. Protože jsou tací, kteří hledají vzrušení z lovu, mají mindráky sami ze sebe a ty si hojí tím, že spí ss jinýma ženskýma. A to může být pak ta manželka sebevíc lepší, hodná, tolerantní,  skvelá v posteli a já nevím co ještě, ale tuhle potřebu tomu chlapovi prostě nesplní. Je to těžké soudit. myslím, že důležitá je duševní zralost lidí a pevná vůle.

Ten chlap je podle mně charakter - s tím nesouhlasím. Řekl všechno na rovinu. mohl ji ošukat a dělat že se nic nestalo - jo, to mohl. Taky jsem dřív měla tenhle názor. Jenomže  pak je tady druhý pohled na věc. Co když ten chlap má špatné svědomí (není divu) a prostě slabošsky tím tomu svému svědomí ulevil, že se manželce přiznal - podle mě je to teda hrozný. Protože kdyby byl silná osobnost, (a ne sobec, který myslím sám na sebe), bral by na svou ženu více ohledu a to břímě z nevěry by nesl sám a rozhodl by se ho nějak řešit a vyřešit napořád. Říci tohle ženě právě v době, kdy porod  miminka dopadne tak, jak dopadl, je podle mě bezohlednost a bezcitnost.

Upravil(a) Natynka (17. 4. 2007 11:45)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#43 17. 4. 2007 11:44

faf
♥♥♥♥♥♥-

Vanilka, vies, ja som to myslela tak, ze naco informovat partnera o niecom, co pre neho nema vyznam... Teda slova "nema vyznam" su velmi nepresne a skreslene, ale lepsie mi nenapadli.

Ze ked som sa zamilovala, ci uz som bola neverna, alebo to zostalo len platonicke, tak v pripade, ze som si ten vedlajsi vztah stihla vyriesit sama v sebe skor, ak by sa o nom dozvedel partner z nejakych inych zdrojov, tak ze by podla mna bolo ziaduce drzat jazyk za zubami a pochovat to v sebe riadne hlboko. Ze ked som sa z akychkolvek dovodov rozhodla zostat s povodnym partnerom, tak nemam pravo ho tyrat svojimi minulymi pochybnostami a poklznutiami.

Ina vec je trvajuca nevera, to je uplne o niecom inom.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#44 17. 4. 2007 11:46

faf
♥♥♥♥♥♥-

Baba, no ano, je to o slabom charaktere a nedostatku odvahy, myslim.... sad

na druhej strane, cisto z teoretickeho hladiska, ak svojou neverou partnerovi nijako neublizim, nijako nezasiahnem do nasho vztahu, je to zle?

cele je to velmi diskutabilne, a ja osobne mam radsej ferove spravanie, nie vzdy to vsak tak uplne a hned ide. hmm

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#45 17. 4. 2007 11:51

Blackie
Host

baba napsal(a):

Blackie napsal(a):

pafli napsal(a):

Blackie,to je smutny,dovol abych si chvilicku zasmutnil,mam taky deti.ale nedokazu si tohle ani predstavit,natoz o tom mluvit.

No víš, měl jsem strašný strach, co to udělá s námi.....s námi dvěma. Ale přežili jsme to spolu. A dokonce tak, že bylo (a je) podruhé. I když jsem měl těch pár dní po druhém porodu strach, až jsem pomalu nemoh mluvit. Dneska jsou malýmu 3 a krom boulí a odřených kolen je OK. Doktoři nám říkali, že se to stává (nerad bych tu rozebíral, proč se TO stalo) tak v 1% a ač bych to nikomu nepřál, my jsme zrovna byly na řadě :-(

#46 17. 4. 2007 13:08

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No zamilovat se může každý, to bych pochopila. Co ale nechápu vůbec je proč měl potřebu ti to sdělit, zejména když už bylo po všem ? To chtěl aby sis po tom, co se ti stalo s miminkem ještě užila trochu víc ? Osobně bych za něj byl naštvaná víc za tohle, než že ti byl nevěrný.

Není tady

#47 17. 4. 2007 13:16

adra
♥♥♥♥♥♥♥

se tady dali dohromady dvě holky: Pafli a nika1971 a já v tom mám guláš....:-(((((

Není tady

#48 17. 4. 2007 13:17

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

3.Zena zvladajici neveru=potvora-doprava si ale odejit nechce(pohodli,prachy,..)((nechci slyset,ze to je proto,ze si manzela vazi,proto ho neopusti,to same ale plati i pro chlapy,ale duvody jsou asi jine)).Jeste mi napada dalsi duvod nevery-hledani noveho partnera pro zivot pri zachovani vsech statku a zazemi, ktere v tuhle chvili potrebuji jako sul=zvracenost,ale nejmene komplikaci vsemozneho charakteru.

Jsem tedy zvrácená mrcha - upalte mě na hranici .... dumbom

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#49 17. 4. 2007 13:20

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Babo - vyhnula bych se kategorickým soudům ... když jsi sám nezažil (já vím - budeš tvrdit, že ty nikdy) ale nech bejt! ...

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#50 17. 4. 2007 13:24

faf
♥♥♥♥♥♥-

Feuri, sa nestazuj, vsak to poznas nie, ze "je lepsie zhoriet, nez vyhasnut"....
Ktovie, co si o tom v stredoveku mysleli ubohe domnele carodejnice....lol
tongue

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí