29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky,
dostala jsem se k príma brigádičce k mateřské a tak bych vám ji chtěla také nabídnout. Jedná o prodej dámský a panských parfémů (deodoranty, sprch. gely, vody po holení) firmy FM Group. Jedná o to,že za každý prodaný parfém, máte čistá ruka 100 Kč. A není to o tom že chodíte a přemlouváte lidičky, nabídnete rodině, kamarádům, v práci a ti to nabídnou dál.....možností je hodně jen chtít. Jesti budete mít zájem, tam mi napište na email - simib@centrum.cz a já vám o tom povím více a nebo se můžeme dohodnout na osobní schůzce - Teplice a okolí.
myslím,že každá kačka do rodiny dobrá
Není tady
a nebo kdyby jste chtěli oriflame nebo avon nebo club21 nebo LR...nebo...prostě táák .. nemusíte nikde hcodit ono se to prodá samo...a peníze vám skáčou sami do peněženky...to je paráda...
osobně mám s tímto prodejem zkušenosti - nestežuju si ale vím jediné, kolik času, prostředku - i financí tomu věnuješ to se ti vrátí...je to práce jako každá jiná - nic není zadarmo....:-))))
Není tady
no podle tvojí reace ta zkušenost je docela mizerná.....z avonu, oriflame aj. si tak vydělat nemůžeš. Maximálně ti to pokryje tvoji objednávku..... Nikomu to nenutím, vím svoje a vím co mám v peněžence..... Ale aspoň s jednou větou musím souhlasit " nic není zadarmo" kdyby bylo, tak jsme všichni milionáři.... )))
Není tady
Spolupráci s FM Group mohu jen doporučit, pomůžu s registrací - Moravskoslezský kraj.
Není tady
BELADAMI...A POŘÁD TO STEJNÉ....VY Z TOHO HOLKY NEVYROSTETE....REKLAMA, REKLAMA, REKLAMA...ŠEST PŘÍSPĚVKŮ A VŠECHNY STEJNÉHO RAŽENÍ...
Není tady