6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám pro vás radu co dělat,kdy máte po pouití samoopalováku fleky.Kůe před pouitím samoopalováku musí být čistá.Po natření samoopalovákem se natřete jetě obyčejným tělovým mlékem.Barva se tím sjednotí je to prakticky stejný princip jako u tělových krému s přídavkem samoopalováku.Akorát u nich se zabarvení dostaví později ne u běného samoopalovacího přípravku.Aby vám barva dlouho vydrela je nutné se kadý den natírat tělovým mlékem.Kadým mytím se samoopalovák vymývá.
Upravil(a) Náka (23. 6. 2007 15:38)
Není tady
Ahoj.Jeliko se taky blbě opaluju,tak to chci vyřeit taky samoopalovákem.Prý jsou úasný ubrousky od Vichy nebo La Roche.Asi to bude dost drahé,ale prý to nedělá fleky.Jetě to přetřít tím mlíkem a asi to nebude mít chybu.Vyzkouím to a dám vědět.Koupila jsem samoopalovák v rozpraovači od Garnier a byla jsem děsně flekatá a to jsem to pořádně rozetřela.Kamarádka si to nechala udělat i s peelingem v kosmeáku a flekatá byla taky.Moná to chce vyzkouet toho víc.
Není tady
Poprvé a naposled jsem vyzkouela samoopalovák.... Koupila jsem si Nivea summer beauty pro světlou ple. Jediné, čeho jsem si byla vědoma předem byl fakt, e se musím hodně snait dobře to rozmazat a předem provést peeling. Jene víc bylo toho, co mi nikdo neřekl.... Radost z nově zakoupeného produktu mi ihned zkazil jeho zápach, který je pro mě osobně opravdu po*ný, cítím ho na sobě celý den a můj přítel ho zavětřil taky! Po několika aplikacích jsem začala dostávat hezkou barvu, která vůbec nebyla lutá a neměla jsem ani fleky. V tomto směru spokojenost. Rozladilo mě ovem, kdy jsem barevné stopy po přípravku začala nacházet na ručnících, prostěradle, oblíbeném bílém tričku... No a poslední perlou je to, co se stane, kdy si člověk udělá peeling PO několikadenní aplikaci mléka. Obarvené koní buňky se olupují, co je ok, co u ale není ok, je to, e se olupují nerovnoměrně a člověk si na sobě nemůe nevimnout neestetických mapek, které jej vedou k zbělisému znovunanesení přípravku, aby se barva trochu sjednotila. Stejná věc (nerovnoměrné olupování) se stane, kdy den, dva přípravek neaplikujete. Ooupané to mám i na místě, kde nosím hodinky, ale vypadá to mnohem hnusněji ne klasický pásek od sluníčka. Kdy to shrnu, tak můu prohlásit, e kdybych byla bývala znala předem vechny nevýhody, tak bych se na to byla vykalala. Niveu dopatlám a smířím se definitivně s bledou kůí (opaluju se doruda). Nevěřím, e by to s jiným přípravkem dopadlo líp. Vechny obsahují tuté látku (DHA) a princip je tedy stejný. Počkám si, a vyvinou nějakou novou látku, která předevím nesmrdí a nebarví to, co nemá. Do té doby jsou pro mě samoopalováky tabu.
Není tady
milá Cephaelis....přesně to je ono ten nesnesitlený zápach! jako stuchlina nebo co :-((
e by se mi to olupovalo to nevím i kdy píling pouívám ale takto se neloupu....já chodím jednou týdne do solárka...kfy začnu ta v dubnu tak do léta je to plně idelání...
přestala jsem samoopallváky pouívat ze stejénoh důvodu - te nelibá "vůně"
Není tady
čaute holky, tak se taky troku připojím do diskuze, kdysi jsem pouívala celkem dost drahé samoopalováky.. u ani ty značky nevím.. ale je fakt, e ten zápach - někdo tomu říká vůně - mi vadil, taky jsem měla pinavé oblečení atd atd.... teďka jsem byla úplně náhodou v makru a viděla v akci samoopalovák Astrid, úplně obyč značka, cena pakatel - kolem 50 kč, říkám si, no co, za tu 50tku mi to stojí vyzkouet, kdy tak poletí... a jak moc jsem byla překvapená, e jsem si koupila u druhý!!!!. Take má zkuenost momentálně je, e jsem jako bych zrovna přila z pláe, oblečení v horkých dnech nosím klidně i bílé!!! Take fakt holky zkuste - je fakt, e kadý je jiný, ale proč dávat dost peněz za super značky a nebýt spokojen, kdy můete vyzkouet i něco levnějího, třeba vás to mile potěí jako mne:-) Přeji krásné opálení a čisté věcičky:-) Druhý stejný opalovák z důvodu max spokojenosti, jsem si toti jetě nikdy nepořídila, kromě tohohle...
Není tady
Ajax to je prima...já to zkusím...spí tedy a na podzim ted ne kdy chodím občas do solárka, ale děkuju za tip
Není tady
no jetě mám jednu zkuenost a to, e samoopalovák je nejlepí drák a taky je nejkrásnějí barva, kdy u jsme troku jakoby opálené, e u nějaký ten styk se sluníčkem byl... a pak na to hodit samoopalovák a tím to jen potuplovat a udrovat to opálení, to se pak krásně rozvine a budete pořád krásně opálené. Take né na kůi, která slunko ani neviděla:-)) ale u tím prostě jen dokrmovat tu troku, co jsme ze sluníčka u chytly.... uvidíte ten rozdíl barvy... je toti moc velký rozdíl, dávat na kůi jakoby po zimě a na kůi, která chodí u nějakou dobu na sluníčku.-)
Není tady