Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 22. 6. 2007 22:56

Náka
♥♥♥----

Re: samoopalováky

Mám pro vás radu co dělat,když máte po použití samoopalováku fleky.Kůže před použitím samoopalováku musí být čistá.Po natření samoopalovákem se natřete ještě obyčejným tělovým mlékem.Barva se tím sjednotí je to prakticky stejný princip jako u tělových krému s přídavkem samoopalováku.Akorát u nich se zabarvení dostaví později než u běžného samoopalovacího přípravku.Aby vám barva dlouho vydržela je nutné se každý den natírat tělovým mlékem.Každým mytím se samoopalovák vymývá.

Upravil(a) Náka (23. 6. 2007 15:38)

Není tady

#27 21. 8. 2007 11:23

carjack
♥------

Ahoj.Jelikož se taky blbě opaluju,tak to chci vyřešit taky samoopalovákem.Prý jsou úžasný ubrousky od Vichy nebo La Roche.Asi to bude dost drahé,ale prý to nedělá fleky.Ještě to přetřít tím  mlíkem a asi to nebude mít chybu.Vyzkouším to a dám vědět.Koupila jsem samoopalovák v rozprašovači od Garnier a  byla jsem děsně flekatá a to jsem to pořádně rozetřela.Kamarádka si to nechala udělat i s peelingem v kosmeáku a flekatá byla taky.Možná to chce vyzkoušet toho víc.smile

Není tady

#28 5. 7. 2008 17:02

Cephaelis
♥------

Poprvé a naposled jsem vyzkoušela samoopalovák.... Koupila jsem si Nivea summer beauty pro světlou ple. Jediné, čeho jsem si byla vědoma předem byl fakt, že se musím hodně snažit dobře to rozmazat a předem provést peeling. Jenže víc bylo toho, co mi nikdo neřekl....  Radost z nově zakoupeného produktu mi ihned zkazil jeho zápach, který je pro mě osobně opravdu po*ný, cítím ho na sobě celý den a můj přítel ho zavětřil taky! Po několika aplikacích jsem začala dostávat hezkou barvu, která vůbec nebyla žlutá a neměla jsem ani fleky. V tomto směru spokojenost. Rozladilo mě ovšem, když jsem barevné stopy po přípravku začala nacházet na ručnících, prostěradle, oblíbeném bílém tričku...  No a poslední perlou je to, co se stane, když si člověk udělá peeling PO několikadenní aplikaci mléka. Obarvené kožní buňky se olupují, což je ok, co už ale není ok, je to, že se olupují nerovnoměrně a člověk si na sobě nemůže nevšimnout neestetických mapek, které jej vedou k zbělisému znovunanesení přípravku, aby se barva trochu sjednotila. Stejná věc (nerovnoměrné olupování) se stane, když den, dva přípravek neaplikujete. Ošoupané to mám i na místě, kde nosím hodinky, ale vypadá to mnohem hnusněji než klasický pásek od sluníčka. Když to shrnu, tak můžu prohlásit, že kdybych byla bývala znala předem všechny nevýhody, tak bych se na to byla vykašlala. Niveu dopatlám a smířím se definitivně s bledou kůží (opaluju se doruda). Nevěřím, že by to s jiným přípravkem dopadlo líp. Všechny obsahují tutéž látku (DHA) a princip je tedy stejný. Počkám si, až vyvinou nějakou novou látku, která především nesmrdí a nebarví to, co nemá. Do té doby jsou pro mě samoopalováky tabu.

Není tady

#29 14. 7. 2008 6:58

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

milá Cephaelis....přesně to je ono ten nesnesitlený zápach! jako stuchlina nebo co :-((
že by se mi to olupovalo to nevím i když píling používám ale takto se neloupu....já chodím jednou týdne do solárka...kfyž začnu ta v dubnu tak do léta je to plně idelání... smile tummenupp
přestala jsem samoopallváky používat ze stejénoh důvodu - te nelibá "vůně" skurt

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#30 15. 7. 2008 11:03

Ajax
♥♥♥♥♥--

čaute holky, tak se taky trošku připojím do diskuze, kdysi jsem používala celkem dost drahé samoopalováky.. už ani ty značky nevím.. ale je fakt, že ten zápach - někdo tomu říká vůně - mi vadil, taky jsem měla špinavé oblečení atd atd.... teďka jsem byla úplně náhodou v makru a viděla v akci samoopalovák Astrid, úplně obyč značka, cena pakatel - kolem 50 kč, říkám si, no co, za tu 50tku mi to stojí vyzkoušet, když tak poletí... a jak moc jsem byla překvapená, že jsem si koupila už druhý!!!!. Takže má zkušenost momentálně je, že jsem jako bych zrovna přišla z pláže, oblečení v horkých dnech nosím klidně i bílé!!! Takže fakt holky zkuste - je fakt, že každý je jiný, ale proč dávat dost peněz za super značky a nebýt spokojen, když můžete vyzkoušet i něco levnějšího, třeba vás to mile potěší jako mne:-) Přeji krásné opálení a čisté věcičky:-) Druhý stejný opalovák z důvodu max spokojenosti, jsem si totiž ještě nikdy nepořídila, kromě tohohle...

Není tady

#31 15. 7. 2008 11:08

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Ajax to je prima...já to zkusím...spíš tedy až na podzim ted ne když chodím občas do solárka, ale děkuju za tip smilesmilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#32 15. 7. 2008 11:13

Ajax
♥♥♥♥♥--

no ještě mám jednu zkušenost a to, že samoopalovák je nejlepší držák a taky je nejkrásnější barva, když už jsme trošku jakoby opálené, že už nějaký ten styk se sluníčkem byl... a pak na to hodit samoopalovák a tím to jen potuplovat a udržovat to opálení, to se pak krásně rozvine a budete pořád krásně opálené. Takže né na kůži, která slunko ani neviděla:-)) ale už tím prostě jen dokrmovat tu trošku, co jsme ze sluníčka už chytly.... uvidíte ten rozdíl barvy... je totiž moc velký rozdíl, dávat na kůži jakoby po zimě a na kůži, která chodí už nějakou dobu na sluníčku.-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí