Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 4. 2007 9:51

skiasll
♥♥-----

Stěhování :)

Za několik měsíců se s přítelem budeme stěhovat do nového, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenosti, které jste se stěhovali s přítelem do nového - společného bydlení, jak jste to zvládali... Zda to bylo v pohodě anebo jste měli problémy. Nebo co bylo nejhorší. Vídáme se tak celý víkend + někdy přes týden, protože je přítel na stavbě. Jsme spolu 5 let, ale řešíme všechno co se týče vybavení domu atd. podělte se o zkušenosti.

Není tady

#2 16. 4. 2007 10:40

love01
♥♥-----

Re: Stěhování :)

skiasll napsal(a):

Za několik měsíců se s přítelem budeme stěhovat do nového, chtěla bych se s vámi podělit o zkušenosti, které jste se stěhovali s přítelem do nového - společného bydlení, jak jste to zvládali... Zda to bylo v pohodě anebo jste měli problémy. Nebo co bylo nejhorší. Vídáme se tak celý víkend + někdy přes týden, protože je přítel na stavbě. Jsme spolu 5 let, ale řešíme všechno co se týče vybavení domu atd. podělte se o zkušenosti.

jo je to príma u stěhování jsme se málem rozešli snad každej den ale to je skoro všude stejný hahahaha člověk si řekne príma a pak je to opak :-)) ale je to pak sranda když vzpomínáš na ty hádky hahahhaha tak hodně zdaru :-))tummenupp

Není tady

#3 16. 4. 2007 11:43

Maniše
♥♥♥♥---
Místo: něco jako Hoštice :-)

jóó my když jsme se stěhovali tak to taky byla legrace smile hlavně když jsem balila nádobí. Přítel mi chtěl pomáhat, ale když jsem viděla jak balí sklo, že dal 5 skleniček do sebe a celý to tak nějak zabalil do novin, tak jsem málem padla do kolen.
Radši jsem ho od toho vyhnala a balila si každou zvlášť. Jinak přítel je kapánek nervák a obzvlášť rozložení gauče mu dalo trochu zabrat big_smile  V novém bytě jsme se spolu zabydleli hned, je to už skoro rok. A ještě dnes dokupujeme různé věci... ;)jo hrozně mě potěšil, když mě chválil za velice dobrý výběr koberce do obýváku:-)))) Musím říct, že se nám spolu hospodaří dobře par

http://beta.loga.cz/kategorie/loga_melodie/animace2/happytube/550086.gif

Není tady

#4 16. 4. 2007 12:21

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No tak už je to dost dávno, ale co si pamatuju, tak to proběhlo docela v klidu, nato, že jsem to celé domluvili, naplánovali a provedli během týdne :-)).

Není tady

#5 17. 4. 2007 6:37

suzanicka
♥------

no my jsme si to spíše užívali, na náš byteček jsme se vysloveně těšili a ani nevíš,jak jsem byla štastná když jsme mohli vybírat nábytek, no pravda, můj přítel o něco méně, jelikož nesnáší nakupování, ale přežil to:D. ale žije se nám spolu fajn, nechci to za křiknout,ale docela mi i pomáhá v domácnosti,tak to docela ocenuju:)

Není tady

#6 17. 4. 2007 9:51

Tia
♥♥♥♥---

Tak to my jsme se sestehovali po 2 mesicich vztahu, do pronajmu, garsonky. Vsichni rikaly, ze je to hloupost, ze si budem lest na nervy, ale naopak, bylo to super, moc jsme si to uzivali.
Po roce jsme se znovu stehovali, uz spolecne, do vetsiho pronajmu a po dalsim roce, do naseho, opet garsonky. Jsme spolu uz 3 roky a asi 4 mesice a je to fajn, neumim si predstavit, ze bychom spolu jen chodily, jako to dela spousta kamaradek, treba 5 let spolu jen chodej.
Me to vyhovuje takto, moc rada se vedle nej probouzim hjarta
Doma mi pomaha, a myslim, ze muzem rict, ze se zname uz tak dobre, ze nas nic uz asi na tom druhym neprekvapi. Teda doufam smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí