29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neděle 15.4. - konečně pořádná výměna! Bavila jsem se od začátku až do konce vtom dobrém slova smyslu. Někomu se to mohlo zdát nudné, ale mně se líbil život obou rodin. Obě paní byly sympatické, sebevědomé a fajn. Maličko bych vytkla panu Radkovi, že se občas nešetrně trefoval do postavy svojí paní, jemu taky nikdo nevyčítal, že neumí vyslovovat "ř", ale vím, že člověk během těch deseti dnů něco plácne, co televize umí tak krásně sestříhat.....................
Není tady
Sice je na takový díl příjemná podívaná, ale obvávám se, že takto by sledovanost nebyla....
Není tady
Bylo to hezké, taky jsem ale koukala a čekala, kdy řekne na konci p.Radek své ženě něco pěkného, jako to udělal ten druhý. A ono nic! Přitom mít statek, 2děti, krávy, prasata.....(a bydlet na vesnici, kde nic není),tak asi Radkova žena nemá tolik času na sebe dbát, jako ta druhá (solárko, aerobik, různé sporty, žehlení vlasů.....).
Není tady
Mne se tento klidní díl líbil. Káčo, přesně nato samé jsem myslela. To by ji ale manžel musel víc pomáhat, aby měla čas na sebe, t.j. odejít a věnovat se sportu a pod. Stejně ale maká víc, než ženská ve městě...jsem původně z vesnice, ještě si pamatuji a vím co je donášet vodu do domu, mít WC venku a pod.+zvířata
Není tady
Mě se tenhle díl taky líbil,ale je pravda,že mě zamrzelo,když p.Radek říkal něco o postavě své ženy,hlavně když srovnával dvě ženy,které se díky svému životnímu stylu srovnávat nedali.A hlavně když jeho žena byla fešanda.
Není tady
Mě se dokonce Radkova žena líbila víc než pražanda.A kdyby pár kilíček shodila, tak by ji trumfla určitě.
Upravil(a) madelain (16. 4. 2007 12:59)
Není tady
Pri tom posezeni na konci, jak pani z vesnice rikala, ze chce studovat, tak on ji rekl, jak to chce zvladnout, ze on nic menit nebude,ze ona bude muset vic maknout..Prislo mi lito, ze ji nepodporil. Nevite, kolik ji bylo let?
Není tady
kosatka: přesně, výměna klídek pohoda, jediný co mi vadilo, tak jak ten Radek byl z tý blondýny celej paf a trefoval se do svý vlastní ženy . Na jednu stranu to chápu, ono je to hezký, když o sebe ženská takhle dbá, ale mohl si to myslet a né mít narážky na vlastní manželku v přímém přenosu.
Není tady
Tý tmavovlasý bylo 26 a té blondýně 32.
Není tady
Ten Radek byla tak trochu tumpas,měl by mít radost že manželka se chce vzdělávat vždyt celí žívot se nebude motat okolo zvířat,dětí a podobně.Já bych mu dala do palice:dumbom:
Není tady
Jj - tento díl se mi moc líbil. A jestli jste si všimli, nepadlo ani slovo o tom, jak která uklízí/neuklízí....A myslím, že kdyby do té statkářské rodiny přišla zas nějaká hysterická fiflena, tak by jí mohl vadit "zápach" ze zvířat, hmyz, hnůj.....a byla by scéna jak vyšitá.
Moc jsem obdivovala tu manažerku, že ač nebyla zvyklá na práci na statku, tak se bez reptání zapojila do všeho.
Není tady
To jsem také mrkala. Kdyby sama neřekla, že už s takovým životem zkušenost má... a hlavně se toho nebojí. Sama si zvolila jinou cestu, ale nad hospodářstvím neohrnuje nos. Nevím, jak je to dlouho, co v Udělám cokoli, byla taková slečinka, které dali kydat hnůj. To byla podívaná!
Není tady
Jo jo taky se mi tento díl líbil
A na Radka jsem si udělala svůj názor byl fakt z té blondýny PAF a jak na ni vzorně čekal u solárka a v klidu vybíral žehličku na vlasy - tak jsem si říkala co by asi řekl své ženě?? Že na to nejsou peníze?? Když neustoupil ani když chtěla začít studovat. Ono je jedna věc dělat to deset dní a muset to dělat celý život a on se jen viděl v té blondýně jakou měla krásnou postavu, ale byla fakt prima a úplně mě dostala tou hláškou že čekala statek ale jinýho statkáře
Pro mě tentokrát obě holky byly úžasný i na policajty jsem změnila názor - nemusej být všichni tupci
Není tady