|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
KALIK napsal(a):
Nemá smysl se nad smrtí zamýšlet, páč je to jediná jistota v životě, o tom není potřeba přemýšlet a řešit. Já se docela na smrt i těším (tedy na rychlou smrt), člověk konečně pozná, co je tam, na druhé straně, je to dobrodružství
Přesně tak. Ne že bych se na smrt těšila, to tedy ne, ale když někdo mluví o dobrodružství, je můj člověk. 
Není tady
no já jsem si to taky říkala že když člověk umře je tam " na druhým břehu"...ale po zjištění že duše cestuje a dostává se do jiného těla...a furt a furt než si všechno splní...si říkám že je to pěkná fuška

a pořád a stále to NECHAPU...prostě se to vymyký memu chápání.......
Není tady
adra napsal(a):
oxi...kdo tady mluvil o 5-ti číslech za den při dovolené???
kto? Natynka preca, nee? 
Upravil(a) Oxi (17. 4. 2007 12:14)
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady

Člověk přeci nemůže vědět, co je na druhém břehu, jen si něco myslí, fantazíruje, ale skutečnost bude určitě mnohem víc zajímavější 
Není tady
Viděla jsem film s Robinem Williamsem, jsmenovalo se to nějak Jak se malují sny nebo tak nějak, bylo to o tom, jak se mu při havárii zabila manželka s dcerou. Manželka překrásně malovala a Williams se dostal skrze její obraz na druhý břeh, kde ho potkal černošský průvodce. Williams zpočátku nechápal, že ten svět funguje jinak (barva, perspektiva, možnost létání), ale pokud by onen svět vypadal jako tam, tak se smrti nebojím. Z toho černocha se pak vyklubala jeho dcera. A pak Williams muse zase přes obraz zachránit duši své ženy, která se při smrti obvinila , že tu autonehodu zavinila, a dostala se do očistce. Williams ji chtěl zachránit a musel projít dost morbidími a drsnými místy (např. hlavy zakopané do země), a manželku našel v rozbořeném starém promočeném domě plném špíny, pavučin a černých cárů čehosi, světelná atmosféra zářivek (nemám ráda zářivkové světlo, je tak jedovaté a studené) tomu dodávala punc naprosté beznaděje a bezútěšnosti.
Samozřejmě to mělo téměř happyend, když pomyslím, že on byl živý a jeho milovaní mrtví...Vyšlo z toho to, že už se nebál zemřít, protože věděl, že se tam setká se svými blízkými.
Není tady
Regi, ten film jsem viděla také, jmenuje se Jak přicházejí sny (http://film.osobnosti.cz/jak-prichazeji-sny.php ), mám ho natočený. Viděla jsem ho několikrát a slzy mi při něm tekly proudem. Nádherný film, skutečně, doporučuji.
Mě tak v 16 přepadaly zase silný pocity, že umřu mladá. Prostě tak 25 a šlus. A dost jsem tomu i začínala věřit. Myslím, že to není předtucha, je to jen strach, možná ze ztráty lásky a tak podobně.
Normálně jsem to i narozdíl od vás i sdělila rodičům a tak. Ať s tím počítají. A divila jsem se, že říkali, že je to blbost a ať neblazním a podobně. Přišlo mi to přirozený, jakože když vím, že mám hlad tak vím, že brzy umřu. Necítila jsem z toho žádnou úzkost, možná trošku mi to bylo líto, že nebudu mít děti a tak podobně. Ale holt, co se dá dělat. Tak nějak to přešlo v pocity, že žádný věci s plánem do budoucnosti nemají smysl, protože se toho už nedožiju. 
Přešlo to naštěstí. Nebo spíš, teď už myslím, že budu žít celkem dlouho, asi ... nebo spíš na to nemyslím.
Po smrti si myslím, že žádný převozník není. Jen jen nekonečný klid a mír. Celkem příjemný stav.
Což je celkem opak toho dobrodružství
takže každý máme asi něco jinýho po smrti
Někdo nebe a peklo a někdo očistěc a někdo převozníka a někdo tunel, asi to zaleží od člověka 

Není tady

tak tunel by se v ráji šiknul 
Není tady

Není tady
Kaliku

V raji si ja osobne nejaké adrenalínové dobrodružstvá nepredstavujem... Ale ktovie, možno exisutje niečo osobný raj pre každého - podľa povahy, náplne života, skutkov...?
Není tady
Já se spíš bojim toho, co nastane potom.. Že už tu zkrátka nebudu, neuvidím svý blízký, už nezažiju tohle a támhleto.. Zkrátka že najednou nebude nic. Vůbec nic. Už nebudu svým pánem, už zkrátka nebudu. Kdyby byla nějaká jistota toho, co je potom, bylo by to možná jednodušší.. Takhle je to jedna velká neznámá. Nicméně musim říct, že teď už jsem na tom mnohem líp než před rokem, nějak jsem se z těch pocitů dokázala vyhrabat a přicházejí čím dál míň, což jsem fakt ráda
A mimochodem, Jak přicházejí sny je vážně strašně krásnej film 

Není tady
já si teda, když už tak myslím že nějaký adrenalinové dobrodružství se po smrti cítit nedá...jen právě tak věčnost a klid, prostě "jen" bytí té duše.nevím jestli mi rozumíte...ale nějakej adrenalin nebo jakýkoliv pocity...ale vlastně nééé to až po to kdy si moje dušička splní vše...pak nastává to všeopepínající blaho:-)))
Není tady

Já ti rozumím adro, takovej věčnej a všeobepínající orgasmus 
Není tady
BINGO!!!!! zase jsi mě dostal:-))) ale nic jsem necítila:-))) 

Není tady
akorát si nedovedu představit mít nekonečnej orgasmus...asi bych umřela...vlastně to bych uř umřelá byla...takže zase nic 
Není tady

Dobře adro, občas by si měla čas na oddych 
Není tady
Když jsem byla malá, zadržovala jsem dech, abych si vyzkoušela jaký to bude až nebudu dýchat a snažila jsem se na nic nemyslet. Nešlo to. Měla jsem ze smrti strach. Teď už z ní mám strach jen pokud by se měla dotknout mé rodiny, dětí, manžela, táty.
Tímto dětským strachem ze smrti trpěl i můj muž i starší syn.
Nebojím se jí ve vztahu ke mně, ale mám z ní respekt a snažím se jí nedráždit.
Není tady

je to stav, keď necítiš ani orgazmus, ale ani ptorebu mať ho. Necítiš sa viazaná na nikoho a na nič. Komunikuješ myšlienkami s tými, čo sú podobne vyladení(jendo, či sú živí, v kóme, alebo mŕtvi..
. Nemáš žiadne potreby, ktoré treba uspokojiť, žiadne búrlivé emócie. Všetko pozoruješ ako film, ktorý sa ťa netýka. Tak si to predstavujem.
Není tady
Sel, ano, klid, mír, harmonie, setkávání s blízkými, létání, barvy, vůně....a převtělení- říká se, že si vybíráme rodiče, takže jako staronová duše, co se hodlá vtělit do právě zplozeného potomka dole na Zemi už ví, do čeho jde
. Nechápu duše, které se chtěly narodit hloupým a zlým lidem...
Není tady
To mi připomnělo, že mám podobnou představu, že nic člověk nepotřebuje, ale já jsem ve smrti tak nějak sama. Ani komunikace ani vyladění. Něco jako relaxovat uprostřed oceánu, kde nehrozí žádný nebezpečí ani bouře :)není zima ani teplo, není žízeň ani hlad, nejsou lidé a není tam prostě nic.. ani světlo ani tma... ale je to příjemné, vyvážené, nekonečné...
s tou duší, to já teda chápala tak, že duše potřebuje udělat nějakou zkušenost na zemi, a proto si vybere ty určitý rodiče, ne že když je mimo tento svět, ja vlastně jako v obchoďáku a vybírá si kam zaletí 

Není tady
Přála bych si, aby po smrti "něco" bylo, ráj, nebe nebo to stěhování duší, ale bohužel tomu nedokážu až tak uvěřit. Spíš si myslím, že po smrti není nic. Je to prostě konec, člověk přestane existovat a už nikdy se nenarodí znovu. Takže ze smrti dobrý pocit nemám, ani se na ni netěším. Bojím se hlavně umírání, bolesti, bezmoci, beznaděje. Pamatuji si, jak umíral můj táta - byl nešťastný a zoufalý, moc se bál, nechtěl umřít. Strašně se bojím smrti mých blízkých. Kdybych věřila, že se s nimi ještě po smrti shledám, byla bych šťastnější. Takhle vím, že je to beznadějné. Ale smrt je holt součást života, každého jednou čeká a tak se snažím na ni nemyslet.
Není tady

Ivi, tak to "vieš" teda viac než ja. Ja len predpokladám, domnievam sa, a ty "vieš"... Už si smrť zažila, že si si taká istá?
Není tady
Smrt nevede k žádnému odpočinku nebo snad dokonce sladkému spánku. Naopak, je to přechod k rychlejšímu prožívání. Protože "tam" je to svět o daleko vyšších vibracích než je náš hmotný svět. Myšlenka, která zde se plní pomalu, tam se plní okamžitě.
Jakkákoliv touha, žádostivost, připoutanost tě váže okamžitou a obrovskou silou k objektu lpění.
Po vstupu na onen svět se podle svých dominantních myšlenek a podle zákona stejnorodého okamžitě dostáváš do prostředí které je charakterem vyzařování stejné. Kdo šíří zlo a nenávist zůstává v nejníže vibrujících sférách, a to se sobě rovnými, kdo naplněn láskou ten se dostává do světlých, rychleji vibrujících sfér. Tam se pokračuje ve vývoji tam kde každý skončil zde, na zemi, a to do té doby než dojde k další inkarnaci na zemi. Kde se zase všichni pomícháme, abychom se mohli navzájem učit.
Tam nahoře trávíš učební čas se "svou skupinou", která je na stejné úrovni vibrací. Tady na zemi členy té skupiny potkáváš jako své spřízněné duše, takový ten pocit: ....tebe já už znám strašně dlouho, okamžitě jsme si padli do oka, miloval jsem ji od první chvíle, rozumíme si beze slov.... to jsou vlákna, která trvají mnoho životů.
Tady na zemi díky tomu že se myšlenky díky pomalejším vibracím plní většinou ne hned ale se zpožděním, je možno se mnoho naučit, mohu sám sobě díky svým myšlenkám a záměrům zrychlit či zpomalit vibrace vlastního vyzařování a tím určit způsob a prostředí své existence "nahoře".
Takže myslete s láskou a pozitivně, ať vás tam všechny potkám. 
Není tady
Někdy si tak říkám, jak moc lpíme na hmotných věcech, ale přitom nazí se narodíme a s sebou si nic neodneseme...... Přesto se stále pachtíme a pachtíme být VIP.......