29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
.... najskor plne prsty kecov a potom by uz presla radsej na virtualny ... lepi ti, co?
Není tady
Občas mi je líto těch tisíců potencionálních životů, co je promrháno při těch číslech...To je asi moje jediná asociace smrti při sexu. Jo, a chtěla bych radši zemřít při milování než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.to jsem si vypůjčila).
Není tady
To je fakt, když si vzpomenu, co potencionálních životů uschne, je spláchnuto při sprchování, utopeno při společné koupeli. . Hrůza
Regina: Chudák protějšek ale! (mám smysl pro černý humor)
Není tady
Náhodou, co když by to byl potencionální nekrofil :coll:
Není tady
Wow! To by musel bejt nadšenej....mmch - víš, co má rád pedofilní nekrofil? .......studenou dvanáctku
Není tady
Ale pořád lepší je to žabí sperma, co si k té dvanáctce občas dám.
Není tady
Žabí sperma ?
...hmm.....zkusím hádat, jo? .....zelenou? .... co? ... uhádla jsem?
Není tady
to co radia aby som sla k psychologovi-mam z toho strach a povazovala by som to za svoje osobne zlyhanie
Není tady
sunny prave preto by som siel k psychologovi - aby si potom neplakala ze namiesto zivota si sa placala v "osobnom zlyhani"
chodil som k psychologovi a za osobne zlyhanie som to nepovazoval - pomohlo mi to pozriet sa na svoj problem inak a uvedomit si vela veci
Není tady
co ak mi povie ze som prisla uplne zbytocne,ze moj problem nie je az taky vazny aby sa nim zaoberal..neviem,nemam moc doveru k lekarom..
Není tady
Sunny, tohle ti psycholog nikdy neřekne !!!!!!!!! Neboj se, on tě neukousne ...... co ztratíš tím, že tam půjdeš?
asi je to smiesne ale ked tam pridem a posadim sa k tym ludom v cakarni,budem sa citit dost trapne,keby to slo nejako anonymne,okrem toho nechcem ani aby sa to dozvedeli moji rodicia a to im hovorim vsetko takze by bol problem im takuto vec zatajit..
Není tady
sunny mozes sa objednat telefonicky - este sa mi nestalo ze by som sa "stretol s niekym v cakarni". Vzdy som tam bol sam - ale bol som objednany.
Není tady
Natynko - to sa nehra, takto zbabelo utiect
Upravil(a) Oxi (16. 4. 2007 16:02)
Není tady
ale ked sa mi tieto stavy vyskutuju len malokedy,aj tak by som mala psychologa navstivit?nechcem dopadnut tak ze vzdy ked sa mi v zivote naskytne problem,budem bezat k psychologovi..
Není tady
Milá Sunny, chodila jsem k psychiatrovi a brala léky - cca před 5 lety, kdy jsem byla po jednom vztahu totálně na dně. Vedle mně seděla sympatická starší paní kolem 55. Jak jsme tak tak seděly a čekaly, dala se se mnou do řeči a povídá mi: Nikdy jsem si nemyslela, že se octnu u psychiatra, připadám si jako blázen, ale zabil se mi syn na motorce a já to prostě sama nezvládám. Připadám si trapně, že tady vůbec sedím. Souhlasně jsem jí přikyvovala a řekla jsem jí totéž, jen ten důvod byl jiný. Spiklenecky jsme se na sebe usmály a mrkly na sebe, ve stylu: Nejsme blázni, jen jsme totálně s nervama a psychikou v háji a potřebujeme odbornou pomoc. Nejsme žádné zkrachovalé existence........
ved jasne,kazdy obcas potrebuje nejaku pomoc a kazdy ju hlada inde,niekto u psychologa,nemyslim ze je na tom nieco zle...len mam z toho trochu strach
Není tady
Neboj se toho. Uvidíš, že ti to pomůže. Tak si dej třeba panáka, než tam půjdeš, abys překonala ten svůj strach .
Minulý rok mě srazilo auto a když mě přivezli do nemocnice, byla jsem celá pomlácená a zkrvavená, nevěděla jsem vůbec co se mnou bude. V tu chvíli jsem se strašně bála smrti a modlila se, at tu můžu ještě chvíli zůstat...
Nebylo to příjemný, ale jednou se tomu nevyhneme. Proto je lepší se tím ted nezaobírat, vždyt po smrti nás čeká jistě ještě něco hezkýho. Nebo alespon já tomu věřím.
Není tady
sunny napsal(a):
co ak mi povie ze som prisla uplne zbytocne,ze moj problem nie je az taky vazny aby sa nim zaoberal..neviem,nemam moc doveru k lekarom..
Ak ti to povie, tak to budeš riešiť, ale prečo teraz ty rozhoduješ vlastne aj zaňho? respektíve vkladáš mu svoje vlasnté obavy a myšlienky...?!
Není tady
Sunny, keď som mala 18 rokov, tak mi v tom období zomreli 3 kamaráti. Jeden na rakovinu lymfatických uzlín, jeden bol pilot vrtulníka a o dva týždne sa mu mal narodiť syn, jeden mal rakovinu jedného vajíčka. A aby to nebolo všetko, pred maturitou mi zomrela moja najmladšia teta, ktorá mi bola veľmi blízka. ......začala som sa báť tmy, mala som stiesnené pocity v noci, keď som sa zobudila, nemohla som opäť zaspať, nedalo sa, lebo sa mi zdalo, že ležím v rakve. Môj panický strach sa začal prejavovať aj v bežnom živote. Niekam som cestovala v električke a celým telom ma opantala panika, strach, stiesnenosť. Začalo mi biť srdce a samozrejme, že som sa rozhodla vrátiť sa domov a nikam neísť. Raz mi mama povedala, že ma objednala na psychiatriu do FN. Bolo mi povedané, že ak bude potrebné, tak si ma tam nechajú. Prišla som tam - do čakárne a čakala som. Otvorili sa dvere a v nich sa objavila zvláštna, veľká ženská s neporiadnymi, rozcuchanými, kučeravými vlasmi s čelenkou na čele. Začala sa ma zhurta vypypovať na moje detstvo, čo sa mi vlastne prihodilo a na mňa to bolo nejako rýchlo. Pochopila som, že nemá na mňa čas a ja sa neviem tak rýchlo otvoriť človeku, ktorý pôsobí na mňa ako keby bol sám bláznom. Tak som sa rozhodla, že tam už nepôjdem a vyriešim si to sama. Keď sa mi vracali v noci a aj cez deň stavy úzkosti, vždy som sa ukľudňovala, utišovala a myslela som na ostatných spiacich pokojným, hlbokým spánkom. Cez deň som to predýchavala pravidelným hlbokým nádychom a výdychom. Časom to prešlo a už sa to nevrátilo.
A ak niekedy mám naozaj strach, keď napr. chodím po horách a som nad priepasťou alebo musím prejsť lavínovým žľabom, tak vždy pracujem so svojou mysľou a dodávam si odvahy a sily. ...neopúšťam sa.
Neviem, či ti to pomôže, ale naozaj urob pre seba to najlepšie a to, čo sa ti ponúka. Skús vyskúšať všetko, nevieš čo na teba zaberie...
Není tady
Nemá smysl se nad smrtí zamýšlet, páč je to jediná jistota v životě, o tom není potřeba přemýšlet a řešit. Já se docela na smrt i těším (tedy na rychlou smrt), člověk konečně pozná, co je tam, na druhé straně, je to dobrodružství
Není tady
oxi...kdo tady mluvil o 5-ti číslech za den při dovolené???
Není tady