29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Seli, Oxi to tu píše pokaždé . Raději to jdu vymazat
......
Upravil(a) lvice (16. 4. 2007 13:25)
Neé! Nemaž...!
Není tady
Pozdě .
Vráť to tam..! Potom môj príspevok nemá logiku!
Nabudúce budem pekne citovať, z citátov sa to nedá vymazať...
Admini sem, admini tam, keď si tu každý maže, ako sa mu zachce, musíme citovať...
Není tady
Když já už si nepamatuju, jak jsem to přesně napsala . Tak příště
.
Upravil(a) lvice (16. 4. 2007 13:31)
A co tam vlastne bolo?
Není tady
Inak, k téme - ja občas tiež si sexe(alebo skôr pri milovaní) myslím na smrť, ale skôr tak, že si uvedomím, že zažívam niečo, čo presahuje nielen nás obidvoch, ale čo presahuje aj smrť...
Není tady
Nevím, možná to zní divně, ale já se prostě smrti vůbec nebojím. Děsí mě představa, že budu jednou stará, nemohoucí, ležák v nemocnici, budu mít nějakou nemoc, která mě bude rozežírat dlouho a pomalu...... Mám před očima dědu, který umíral rok na rakovinu žaludku. Brrrrr .
Ja naozaj nemyslim nikdy na smrt, len na sex A aby bolo jasne, v poslednej dobe som mal sexu viac nez dost
A mam dojem ze to teraz bude horsie
Není tady
mě "děsí" smrt ve smyslu...proč to tak je?? dřív jsem si myslela že se "pak" potkám se všemi v "nebi"... ale jsme "jenom" duše...a potkáváme tady ty které potřebujeme ke svému rustu...no nevím děsí mě to; skutečně...
v naší firmě dělá cca 1200 lidí...za poslední měsíce jich tady tolik zemřelo...naposledy minulý týden "kluk" 35 let, tři děti, nejmladnšímu dětátku 4 měsíce.....a včera pán 48let...nerozumím tomu a ani nechci...jen mi je smutno...moc smutno:-((((
spíš si říkám jak budou žít moji blízcí až tady nebudu...nechci o tom psát ani přemýšlet...:-(((( brrrrrr.....
Upravil(a) adra (16. 4. 2007 13:46)
Není tady
Oxi myslí na smrť práve vtedy, keď má sex, lebo si povie "teraz by som mohol aj umrieť..."
tak to Oxi není sám ... také jsou chvíle, kdy jsem si říkala, teď umřít by mi vůbec nevadilo a nebe už znám ...
Není tady
Oxi napsal(a):
Ja naozaj nemyslim nikdy na smrt, len na sex
A aby bolo jasne, v poslednej dobe som mal sexu viac nez dost
A mam dojem ze to teraz bude horsie
A co to je víc než dost a proč bude hůř?? už ti to nejde 5x denně?
Upravil(a) Natynka (16. 4. 2007 14:32)
Není tady
$VicNezDost = ++$Akurat;
Mno ak tak rozmyslam tak to skor bolo "tak normal" - "dost" ani "viac nez dost" to nebolo
Natynko - ci mi to ide 5x denne? Vyskusaj uvidis
Není tady
Natynka napsal(a):
Oxi myslí na smrť práve vtedy, keď má sex, lebo si povie "teraz by som mohol aj umrieť..."
tak to Oxi není sám ... také jsou chvíle, kdy jsem si říkala, teď umřít by mi vůbec nevadilo a nebe už znám ...
Prrr! Nikdy som pri sexe nemal chut umriet - leda tak zasu.at si znova
Není tady
Oxi, kdy, v kolik (brzo po ránu) a kde??
Není tady
Natynka napsal(a):
Oxi, kdy, v kolik (brzo po ránu) a kde??
kedykolvek
preco prave brzo po ranu? ja mam rano vela prace
kdekolvek
(dnes? u mna? po 18:00?)
Upravil(a) Oxi (16. 4. 2007 14:47)
Není tady
po ránu, abysme věděli kolikrát to stihneme, doporučuji vzít si celý den dovolenou a tak by bylo lépe začít hned ráno .... urči místo sám (hlavně aby nám tam nepřišla ještě nějaká nežádoucí zvědavá osůbka ...
a ráno máš moc práce sám se sebou??
Není tady
jo to je dobrý...počítat to kolikrát za den...a dopručuji si skutečně vzít dovolenou a tu celou promr** hat
:-)))
- vlastná zkušenóst
Není tady
kuřna !!! ted koukám co je to za téma ??!! .....
Není tady
Rano mam moc prace - vyvencim psa a utekam do prace a prave rano toho mam najviac.
Na 5 cisel nepotrebujem cely den dovolenku, mam 33, nie 70
(Ale stravit cely den sexom ... to by nebolo spatne )
Nema sa kto objavit ...
Jj, rano mam aj sam so sebou plno prace, pretoze nekomunikujem(este spim) a niektori ludia co vencia to nechapu ...
Není tady
Adři, jo koukáš správně, myslíme na smrt .... ale jaksi jsme odbočili k něčemu živějšímu
Není tady
Jo 33, Kristova léta
Jak se nemá kdo objevit ?? a co takhle virtuální sex? ikdyž se u toho neuvidíme, může to být zajímavé ...
Není tady
Na virtualny ti kaslem realny - a poriadne vela!
Nema se kto objevit: ze sa tam nema objavit aka neziaduca osobka
Upravil(a) Oxi (16. 4. 2007 15:39)
Není tady
Oxi napsal(a):
Jj, rano mam aj sam so sebou plno prace, pretoze nekomunikujem(este spim) a niektori ludia co vencia to nechapu ....
Oxi, při sexu komunikovat nemusíš . Nojo spíš..... Jestli i tvůj pipinek, tak to chápu, že bys měl moc práce ho přemluvit k akci
. A když vlastně nemluvíš, tak ho nemůžeš překecat, no prostě jsi po ránu nepoužitelný
Upravil(a) lvice (16. 4. 2007 15:03)