Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 14. 4. 2007 12:47

RenaBlond
♥♥-----

ochrnutý trojklanný nerv

Mám zákaznici která chodí na akupunkturu s 10let zanedbaným ochrn.trojkl.nervem-stalo se to z průvanu.Slíbila jsem jí že to tu nahodím a někdo pomůže jinou metodu.Akupunktura pomáhá velice málo.Děkuji

Není tady

#2 20. 4. 2007 23:20

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Re: ochrnutý trojklanný nerv

Pokud by měla zájem užívat bylinky,tak doporučuji King Kong,později Korolen,na potírání krém Ruticelit.Jinak sehnat někoho,kdo provdí Dornovu metodu a Breussovu masáž,aby se na to podíval.
Jsem terapeutka a poradnu s prodejnou mám na stránkách.Snad jsem trochu přispěla.
Pěkný víkend.Marta

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#3 25. 4. 2007 10:33

RenaBlond
♥♥-----

Re: ochrnutý trojklanný nerv

Děkuji za radu.Vyřídím-každý pokus stojí za to.King-kong mě předepsal kdysi homeopad.Ale já měla jiný problém.Tak ještě jednou díky stolt

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí