Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 1. 8. 2008 8:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: děložní čípek a milování

janíksu ... nového NIC MOC...obtěžuje mě poslední měsíc nšjaký uchyl - řeším to na vlákně  Schuhrací chlívek II na psycholog.  sad

jinak odjíždím zítra na dovolenou na jižní moravu tak e moc těším tam si odpočinu od toho blbečka...
a chlapy - taky nic moc ale to mě ted tak neptrápí :-))
jak to že je stále tak stěhuješ?
moc držím pěsti ohledně cytologie..!!!!!  hjarta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#177 1. 8. 2008 8:16

janísek
♥♥♥♥♥--

no, stěhovali jsme se s přítelem od rodičů do podnájmu... a ted se konečně blýská na lepší časy a mohli bychom dostat konečně ten vlastní byt (viz.na právním:když se nájemník nechce vystěhovat), takže se začne předělávat a pak hurá do vlastního.. :-)
úchyl?! mad tak to si to jdu pročíst....

tak si hezky užij dovču a odpočiň si...
zatím papa a pak se ozvi... hjartapussa

Není tady

#178 1. 8. 2008 8:21

adra
♥♥♥♥♥♥♥

a do pojízdná prodejna???? padlo to nebo to rozjíždítě?
a ještě jsem někde zaznamenala že jsi scháněla MLADE prodavačky do prodejyn se sprot.oblečením...tak jak to dopadlo???

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#179 1. 8. 2008 9:36

janísek
♥♥♥♥♥--

Ta prodejna je zatím pořád odsunuta do pozadí...butter ale v hlavě to mám pořád...

s tou prodavačkou to bylo trošku jinak.. nebyla to MLADÁ prodavačka, ale prodavačka do MLADÉHO kolektivu.. lol a to je rozdíl.. big_smile no, tenkrát jsem jí sehnala... ale zrovna hledám další...

Není tady

#180 1. 8. 2008 9:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥

aha to je opravdu podstatný rozdíl hi hi
dneska takový  mladý koletiv...je někdy fakt záhul  smilesmile

tak janísku s prodejnou přeji nějaký posun vpřed...a měj se krásně a zase někdy/brzy tady a hlavně pak napiš jak výsledky  smilesmile !!

držím pěsti a pa

Není tady

#181 4. 8. 2008 9:44

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý,
jak se máte?big_smile Já se vrátila před dvěma týdny ze Skotska, pak jela na dovču a teď jsem tu a přemýšlím, co dál big_smile Mám dnes pohovor kvůli práci v zahraničí a zároveň i na práci tady v Praze. Tak to nechám osudu, a rozhodne. cool Nějak se mi na stará kolena zachtělo cestovat lol
Musím si zároveň zajít za MUDr, aby mě zkontroloval, jestli je vše ok.

A jak se máte vy?Co je nového? hjarta hjarta hjarta pussa

Není tady

#182 15. 8. 2008 20:27

adra
♥♥♥♥♥♥♥

čauky Sandři, tak co už je jasno co dál?? mno za tech pár dnů asi ne vid? tonguetongue
a pohovory dopadly jak???
já měla taky dovolenou a v pondělí natupuju do práce a.............docela se těším!!!!!   tonguetongue

Není tady

#183 18. 8. 2008 9:33

janísek
♥♥♥♥♥--

ahoj holky... tak já jsem taky po týdnu dovči a byla to paráda.. big_smile Sandři a jaký bylo Skotsko?

Není tady

#184 6. 10. 2008 18:48

verošek
♥♥♥----
Místo: Západ

Zdravím, zjistili mi na gyndě trojku, jdu na kontrolu až v únoru, ale to co jsem se o papillomaviru dověděla, spíš přečetla na netu mi nahání hrůzu. Jinak gratuluji těm kterým se podařilo toho záškodníka zbavit. dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí