6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
janíksu ... nového NIC MOC...obtěuje mě poslední měsíc njaký uchyl - řeím to na vlákně Schuhrací chlívek II na psycholog.
jinak odjídím zítra na dovolenou na jiní moravu tak e moc těím tam si odpočinu od toho blbečka...
a chlapy - taky nic moc ale to mě ted tak neptrápí :-))
jak to e je stále tak stěhuje?
moc drím pěsti ohledně cytologie..!!!!!
Není tady
no, stěhovali jsme se s přítelem od rodičů do podnájmu... a ted se konečně blýská na lepí časy a mohli bychom dostat konečně ten vlastní byt (viz.na právním:kdy se nájemník nechce vystěhovat), take se začne předělávat a pak hurá do vlastního.. :-)
úchyl?! tak to si to jdu pročíst....
tak si hezky uij dovču a odpočiň si...
zatím papa a pak se ozvi...
Není tady
a do pojízdná prodejna???? padlo to nebo to rozjídítě?
a jetě jsem někde zaznamenala e jsi scháněla MLADE prodavačky do prodejyn se sprot.oblečením...tak jak to dopadlo???
Není tady
Ta prodejna je zatím pořád odsunuta do pozadí... ale v hlavě to mám pořád...
s tou prodavačkou to bylo troku jinak.. nebyla to MLADÁ prodavačka, ale prodavačka do MLADÉHO kolektivu.. a to je rozdíl.. no, tenkrát jsem jí sehnala... ale zrovna hledám dalí...
Není tady
aha to je opravdu podstatný rozdíl hi hi
dneska takový mladý koletiv...je někdy fakt záhul
tak janísku s prodejnou přeji nějaký posun vpřed...a měj se krásně a zase někdy/brzy tady a hlavně pak napi jak výsledky !!
drím pěsti a pa
Není tady
Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj holkýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý,
jak se máte? Já se vrátila před dvěma týdny ze Skotska, pak jela na dovču a teď jsem tu a přemýlím, co dál Mám dnes pohovor kvůli práci v zahraničí a zároveň i na práci tady v Praze. Tak to nechám osudu, a rozhodne. Nějak se mi na stará kolena zachtělo cestovat
Musím si zároveň zajít za MUDr, aby mě zkontroloval, jestli je ve ok.
A jak se máte vy?Co je nového?
Není tady
čauky Sandři, tak co u je jasno co dál?? mno za tech pár dnů asi ne vid?
a pohovory dopadly jak???
já měla taky dovolenou a v pondělí natupuju do práce a.............docela se těím!!!!!
Není tady
ahoj holky... tak já jsem taky po týdnu dovči a byla to paráda.. Sandři a jaký bylo Skotsko?
Není tady
Zdravím, zjistili mi na gyndě trojku, jdu na kontrolu a v únoru, ale to co jsem se o papillomaviru dověděla, spí přečetla na netu mi nahání hrůzu. Jinak gratuluji těm kterým se podařilo toho zákodníka zbavit.
Není tady