Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#151 26. 9. 2007 14:04

janísek
♥♥♥♥♥--

Re: děložní čípek a milování

ahoj zlatíčka...

tak jsem byla konečně na tý kontrole..za čtrnáct dní si mám volat o výsledky tak jsem zvědavá...grater

Ahoj Petromilko..."vítám tě mezi nás".. I když by asi bylo milejší psát si na jiným tematu, viď..wink
taky mám tyhle problémy za sebou...psala jsem si tu o tom s holkama už dřív, takže to asi víš.. smile
Znovu to sem napíšu: i kdyby tě čekala konizace, tak neboj- nic to není- nebolí to a téměř o tom nevíš...Nejhorší je ten strach...grater
Ale psychika je strašně důležitá...snaž se na to nemyslet a bejt statečná..tummenupp

a když to nepůjde? tak nám tu ten strach všechen vypovídej a společně to všechny ustojíme...

budu ti taky držel palce...hjarta

Není tady

#152 26. 9. 2007 14:06

janísek
♥♥♥♥♥--

pussa Sandruško:hjarta:, co tvoje prácička? už se to nějak vyvrbilo? a co zdravíčko?

Není tady

#153 26. 9. 2007 14:17

sandra
♥♥♥♥♥♥-

janísek napsal(a):

pussa Sandruško:hjarta:, co tvoje prácička? už se to nějak vyvrbilo? a co zdravíčko?

Ahojky Janísku, děkuji za optání smile Posílám CV do pražských firem, ale zatím bez odezvy hmm Byla jsem v jedné aupair agentuře a hrůza. Za celé 4 dny nebyli schopní přečíst si moje požadavky a nabídli mi rodiny, které vůbec neodpovídají mým představám - jedna byla z úplně malilinkatéhé městečka a druhá má kočky - jsem na ně alergická usch Slečna mi prostě řekla, že ještě neměla čas si to přečíst. Zato mi nabídla, abych s ní hned na místě uzavřela smlouvu a zaplatila 1000 Kč poplatek rock Dneska jsem měla telefon ze Skotska, nabídli mi práci servírky v krásném hotýlku. Je ale také v malém městečku a paní mě upozornila, že je OPRAVDU malé a ať nečekám nějaký společenský ruch. A chtějí, abych pracovala o Vánocích i na Silvestra...... Zrovna na tyhle svátky jsem měla v plánu jet se podívat za rodinou a tak. Hrozně se v tom plácám.Polovina známých mi radí, ať tam jedu i na blind a zkusím to a druhá, ať dostuduji bakaláře a jedu až pak. A já fakt nevím. Jeden den jsem rozhodnutá tak, druhý jinak. Jsem asi blázen sjuk
Jinak zdraví -byla jsem teď nastydlá,ale už jsem ok.
JInak holky, dostala jsem MS a už 4. den jdou ze mě hrozně velký krevní sraženiny (pardon, pokud jsem tím někomu po*ná, ale nevím, jak jinak to popsat) - stalo se mi to poprvé. Bojím se, aby to nemělo nějakou souvislost s tím zánětem, antibiotiky, čípky, atd.... hmm

Janísku, a jak ty? Co zdraví? Budu drže palečky, ať výsledky dopadnou dobře. Jakože určo dopadnou tummenupp hjarta

Není tady

#154 3. 10. 2007 12:50

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky holky, jak se vám daří? smile
Vypadá to, že poletím příští víkend do Skotska - konečně jsem našla nějakou práci v zahraničí. Tak mi držte palce a ozvěte se! Pa pussa hjarta

Není tady

#155 4. 10. 2007 8:51

janísek
♥♥♥♥♥--

ahoj Sandruš, tak co se ti povedlo sehnat v tom Skotsku?
a jak to dopadlo se zdravíčkem?
já budu ty výsledky znát příští týden v pondělí, tak pak dám vědět...

Není tady

#156 4. 10. 2007 10:40

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

ahoj berušky....petromilko...taky tě tu vítám...idkyž jak psala janísek...kdyby to bylo jinde že jo...:-))  pussa

holky mi to tedy máme starosti že jo..:-(((((
já mám jít na kontrolu v nejbližších dnech....a nevím pořád kam????? nezbyde mi než k tomu našemu...já jsem v tomhle příšerně nerozhodná..zdá se mi že když mě posledně odbyl....a já byla tak naštvaná tak ted abych tam šla...to jsem tak splachovací???

Sandři...já první menses po operaci měla úplně v pohodě,bezbolestnou, slabou....ale druhá to mě hrozně bolelo břicho a záda a měla jsem to straěn silný....

no a já ted řešila hodně osobní problémy...a tak jsem zvedavá jestli se to na mě podespalo na zdravý...nikdy bych nevěřila jak může bolet srdce....uf......   smilesmile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#157 4. 10. 2007 10:47

janísek
♥♥♥♥♥--

ahoj Adro..tebe už jsem tu nepotkala ani nepamatuju...grater

joo, srdce, to je lump...bolet umí pořádně..kam se hrabou všechny operace, co..wink
adruš a zkoušela ses poohlídnout po nějakým jinym dr?

Není tady

#158 4. 10. 2007 10:49

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Hola hoj! big_smile

Ve skotsku budu pracovat jako servírka v italském café. Už jsem si psala s jednou holčinou, která tam odletěla před 2 týdny a prý je vše v poho...Tak uvidím smile Už mám zabukovanou letenku smile Trochu se toho bojím, ale zároveň se i těším na všechno, co mě tam čeká.... Holky, já  jsem ostuda, ale já ještě nebyla u Mudr na kontrole po tom zánětu....Nechci jít k tý krávě, takže jsem čekala na toho svýho. Hned teď se objednám. Adři, já měla MS po těch operacích taky silnější, ale já už jsem půl roku po operaci, takže si spíš myslím, že to bylo z těch čípků.....Ach jo. To jsou starosti, viďte holky...Raději bych s vámi řešila, jestli se na podzim bude nosit fialová barva nebo ne wink

Adři, doufám, že už jsou všechny problémy jak zdravotní i osobní za tebou a že už bude jen dobře... pussa pussa

Není tady

#159 4. 10. 2007 10:50

sandra
♥♥♥♥♥♥-

janísek napsal(a):

ahoj Sandruš, tak co se ti povedlo sehnat v tom Skotsku?
a jak to dopadlo se zdravíčkem?
já budu ty výsledky znát příští týden v pondělí, tak pak dám vědět...

janísku, držím palce! tummenupp

Není tady

#160 5. 10. 2007 14:03

adra
♥♥♥♥♥♥♥

holky...děkuju...mě je po psychické stránce dnes lépe...po té zdravotní se cítím taky dobře...ale čeká mě kontorla a jaksi se mu vůůůbec nechce...vidím to na příští týden....
Sandři teda ty se máš...Skotsko...to už samo o sobě zní úplně nádherně....:-))))

janísku no jo já ted řešila ouplně něco jiného...ale jsem ráda že Vás tady mám i když by bylo určitě příjemnější psát si o něčem lepším:-)))) ale i tak....hezký a příjemný víkedn berušky :pussa hjarta

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#161 9. 10. 2007 10:45

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

holky...děkuju...mě je po psychické stránce dnes lépe...po té zdravotní se cítím taky dobře...ale čeká mě kontorla a jaksi se mu vůůůbec nechce...vidím to na příští týden....
Sandři teda ty se máš...Skotsko...to už samo o sobě zní úplně nádherně....:-))))

janísku no jo já ted řešila ouplně něco jiného...ale jsem ráda že Vás tady mám i když by bylo určitě příjemnější psát si o něčem lepším:-)))) ale i tak....hezký a příjemný víkedn berušky :pussa hjarta

Ahojky holky,
tak jsem se objednala už konečně ke svému MUDr. Jdu tam ve čtvrtek, doufám, že vše bude ok... wink

Adři, jinak se snažím chovat se ke svému já lépe a nevyčítat si věci, které se už stejně staly a které nezměním...Musím říct, že se cítím lépe. Asi jsem sama sobě odpustila. smile Alespoň doufám wink

Není tady

#162 11. 10. 2007 14:30

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahojky Adři a Janísku,
kde holky lítáte? big_smile Já dneska byla na kontrole u svého MUDr. před odjezdem a musím se s vámi podělit o svou radost. Řekl mi, že to tam mám všechno krásně "čistý" big_smile Doufám, že víte, jak to myslím wink

Krásný sluníčkový den! hjarta pussa

Není tady

#163 11. 10. 2007 14:38

janísek
♥♥♥♥♥--

Sanduško,

velká gratulace...pussa  to je tím, jak jsme ti s Adruš držely palce..big_smile
Já mám taky výsledky v pořádku...tak už zbývá jen Adra a můžem změnit téma, ne..wink
Stejně toho o vás moc nevím...zatím nějak nebyl čas, povídat si o něčem jiným než o zdraví...butter
Sandruš, takže teď už ti nic nebrání, aby tě přepadla cestovní horečka, viď..wink

Není tady

#164 11. 10. 2007 15:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

janísek napsal(a):

Sanduško,

velká gratulace...pussa  to je tím, jak jsme ti s Adruš držely palce..big_smile
Já mám taky výsledky v pořádku...tak už zbývá jen Adra a můžem změnit téma, ne..wink
Stejně toho o vás moc nevím...zatím nějak nebyl čas, povídat si o něčem jiným než o zdraví...butter
Sandruš, takže teď už ti nic nebrání, aby tě přepadla cestovní horečka, viď..wink

Není tady

#165 11. 10. 2007 15:06

sandra
♥♥♥♥♥♥-

To je fakt, teď už jen Adra...Adřííííííííííííííííííííí, kde jsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí? big_smile
Mně ani nepřide, že se za pár dní někam chystám.... Jsem zase nějaká nastydlá, tak se doma kurýruju sjuk

Není tady

#166 12. 10. 2007 10:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥

berušky moje....moc moc gratuluju...já jdu na kontrolu v pondělí....15.10.....a vysledky budou asi do deseti dnů...? nevím přesně...udělám ještě jeden "pokus" a půjdu k otmu mému MUDr..... uvidím....a tak mi prosím držte palečky...ano???
to jo je pravda že v celku toho moc nevíme o sobě že jo...bylo by fajn změnit téma nebo se potkávat jinde....kam chodíte tady na babinetu...?
no nebudem předbíhat...Sandři kdy odlétáš....??

a jinka taky si myslím že jsem přehodnotila u sebe určité věci...a mělo by to být v pořádku...věřím tomu...do té operace jsem prožila moc krásné tři měsíce...i když jsem se i dost natrápila ale i to bylo k nečemu dobré  smilesmilesmile
tak zatím pa berušky pussa hjarta

Upravil(a) adra (12. 10. 2007 10:27)

Není tady

#167 15. 10. 2007 8:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

berušky moje....moc moc gratuluju...já jdu na kontrolu v pondělí....15.10.....a vysledky budou asi do deseti dnů...? nevím přesně...udělám ještě jeden "pokus" a půjdu k otmu mému MUDr..... uvidím....a tak mi prosím držte palečky...ano???
to jo je pravda že v celku toho moc nevíme o sobě že jo...bylo by fajn změnit téma nebo se potkávat jinde....kam chodíte tady na babinetu...?
no nebudem předbíhat...Sandři kdy odlétáš....??

a jinka taky si myslím že jsem přehodnotila u sebe určité věci...a mělo by to být v pořádku...věřím tomu...do té operace jsem prožila moc krásné tři měsíce...i když jsem se i dost natrápila ale i to bylo k nečemu dobré  smilesmilesmile
tak zatím pa berušky pussa hjarta

Ahojky Adři, dnes máš tu kontrolu, viď? Tak držím palce smile
Já odlítám zítra....Můj kufr má mít pouhých 23 kg a věcí mám hafo. Budu to muset ještě nějak vyselektovat.... kapitulation

Hezký slunečný začátek pracovního týdne, holky smile hjarta

Není tady

#168 15. 10. 2007 9:06

janísek
♥♥♥♥♥--

dobré ráno zlatíčka...par

Adři, taky ti držím palce...snad to bude dobrý...hjarta

Sandruš už zítra?? yikes A jestlipak sis zjistila, kde tam budeš moc na net, aby ses nám pravidelně hlásila??smile budu na tebe od zítra myslet, aby se ti tam líbilo a byla si spokojená...takže se určitě koukej co nejdřív to půjde ozvat...hjarta

Není tady

#169 22. 10. 2007 8:32

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj berušky...sandři moc mě mrzí ze jsem promeškala tvuj odlet !!! va... tak jen doufám že se ozveš jakmile ti to povinosti dovolí...
holky já byla na kontrole až v pátek 19.10. (výsledky budou 4.11.) protože malej byl zase nemocný takže jsem byla doma...měl nějakou docela ošklivou virozu...horečky čtyřicýtky a průjem a zvracel....:-(((( už je to ale dobré.... drobeček.....:-)))

takže vás moc zdravím a zatím pá

Není tady

#170 22. 10. 2007 15:09

sandra
♥♥♥♥♥♥-

ahoj holky, hlasím se ze Skotska. Mám dneska po týdnu první den off, tak si užívám, že nemusím pracovat smile Práce docela jde, ale dělat servírku mě v mých 24 letech už nebaví. Navíc jsme tu samí Češi, takže anglicky se tady asi moc nenaučím....Hledám si proto jinou práci ve větším městě, abych se mohla seznámit s nějakým ne-Čechem a mluvit anglicky. Jinak pro Angličany jsme tu něco jako  Ukrajinci, mladí se smějou, že nerozumíme tomu jejich skotskýmu přízvuku a starší lidé na úrovni se bojí, aby se nás ani nedotkli a nechytili nějakou špínu... mad
A to nekecám. Dávají si velký pozor, aby se tě nemuseli dotýkat. Normálně se o nás baví, jako že jsme všichni "polish staff". Ale beru to jako zkušenost. Holky, mějte se moc krásně, držím palce s výsledkama, Adři. Zase se ozvu, pááááá big_smile pussa hjarta

Není tady

#171 23. 10. 2007 8:13

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj zdravím do Skotska Sandři:-)))
teda ale to zírám jaký o nás mají mínění no jo ...:-(( hlavně si to nebrat osobně že jo reta
tak at najdeš co nejdříve jinou práci at mužeš mrskat anglinu:-)) !!! hodně stěstí a zase písni ... papa smilesmile

Není tady

#172 20. 11. 2007 15:04

adra
♥♥♥♥♥♥♥

berušky..výdledky mám v pořádku...smilesmilesmilesmile

co je u vás nového...???

Není tady

#173 25. 7. 2008 12:34

janísek
♥♥♥♥♥--

Adruš...? Sandruš....?
na tak dlouho nám to tu umlklo.... butter Jak se máte? jak zdravotní stránka? je vše ok?
Sandruš, ještě cestuješ po světě?

Není tady

#174 25. 7. 2008 13:54

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ahooooooooj Janísku pussa jééé to je bezva smilesmile

koukám že muj poseldní příspvěkěk je kladný...a ted mužu taky napsat že jsem byla na kontrole před 14-ti dny a vysledky dobrý !!!!!!!  smilesmile

a ja Vy holky???  hjarta

Není tady

#175 29. 7. 2008 15:21

janísek
♥♥♥♥♥--

no, já poslední cytolku měla zhoršenou.. butter teď v pondělí jsem měla jít znovu, ale protože jsem měla volno a válela se u vody, tak jsem na to uplně zapomněla... rodna tak se zítra musím objednat znovu... tak jsem zvědavá co mi poví...

ale jinak se mám fajn, mám za sebou úspěšně stěhování....i když mě za chvíli asi čeká další..lol

a co u tebe Adři nového...? kromě dobrých výsledků (ke kterým samo gratuluju...)
pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí