6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj zlatíčka...
tak jsem byla konečně na tý kontrole..za čtrnáct dní si mám volat o výsledky tak jsem zvědavá...
Ahoj Petromilko..."vítám tě mezi nás".. I když by asi bylo milejší psát si na jiným tematu, viď..
taky mám tyhle problémy za sebou...psala jsem si tu o tom s holkama už dřív, takže to asi víš..
Znovu to sem napíšu: i kdyby tě čekala konizace, tak neboj- nic to není- nebolí to a téměř o tom nevíš...Nejhorší je ten strach...
Ale psychika je strašně důležitá...snaž se na to nemyslet a bejt statečná..
a když to nepůjde? tak nám tu ten strach všechen vypovídej a společně to všechny ustojíme...
budu ti taky držel palce...
Není tady
Sandruško:hjarta:, co tvoje prácička? už se to nějak vyvrbilo? a co zdravíčko?
Není tady
janísek napsal(a):
Sandruško:hjarta:, co tvoje prácička? už se to nějak vyvrbilo? a co zdravíčko?
Ahojky Janísku, děkuji za optání Posílám CV do pražských firem, ale zatím bez odezvy Byla jsem v jedné aupair agentuře a hrůza. Za celé 4 dny nebyli schopní přečíst si moje požadavky a nabídli mi rodiny, které vůbec neodpovídají mým představám - jedna byla z úplně malilinkatéhé městečka a druhá má kočky - jsem na ně alergická Slečna mi prostě řekla, že ještě neměla čas si to přečíst. Zato mi nabídla, abych s ní hned na místě uzavřela smlouvu a zaplatila 1000 Kč poplatek Dneska jsem měla telefon ze Skotska, nabídli mi práci servírky v krásném hotýlku. Je ale také v malém městečku a paní mě upozornila, že je OPRAVDU malé a ať nečekám nějaký společenský ruch. A chtějí, abych pracovala o Vánocích i na Silvestra...... Zrovna na tyhle svátky jsem měla v plánu jet se podívat za rodinou a tak. Hrozně se v tom plácám.Polovina známých mi radí, ať tam jedu i na blind a zkusím to a druhá, ať dostuduji bakaláře a jedu až pak. A já fakt nevím. Jeden den jsem rozhodnutá tak, druhý jinak. Jsem asi blázen
Jinak zdraví -byla jsem teď nastydlá,ale už jsem ok.
JInak holky, dostala jsem MS a už 4. den jdou ze mě hrozně velký krevní sraženiny (pardon, pokud jsem tím někomu po*ná, ale nevím, jak jinak to popsat) - stalo se mi to poprvé. Bojím se, aby to nemělo nějakou souvislost s tím zánětem, antibiotiky, čípky, atd....
Janísku, a jak ty? Co zdraví? Budu drže palečky, ať výsledky dopadnou dobře. Jakože určo dopadnou
Není tady
Ahojky holky, jak se vám daří?
Vypadá to, že poletím příští víkend do Skotska - konečně jsem našla nějakou práci v zahraničí. Tak mi držte palce a ozvěte se! Pa
Není tady
ahoj Sandruš, tak co se ti povedlo sehnat v tom Skotsku?
a jak to dopadlo se zdravíčkem?
já budu ty výsledky znát příští týden v pondělí, tak pak dám vědět...
Není tady
ahoj berušky....petromilko...taky tě tu vítám...idkyž jak psala janísek...kdyby to bylo jinde že jo...:-))
holky mi to tedy máme starosti že jo..:-(((((
já mám jít na kontrolu v nejbližších dnech....a nevím pořád kam????? nezbyde mi než k tomu našemu...já jsem v tomhle příšerně nerozhodná..zdá se mi že když mě posledně odbyl....a já byla tak naštvaná tak ted abych tam šla...to jsem tak splachovací???
Sandři...já první menses po operaci měla úplně v pohodě,bezbolestnou, slabou....ale druhá to mě hrozně bolelo břicho a záda a měla jsem to straěn silný....
no a já ted řešila hodně osobní problémy...a tak jsem zvedavá jestli se to na mě podespalo na zdravý...nikdy bych nevěřila jak může bolet srdce....uf......
Není tady
ahoj Adro..tebe už jsem tu nepotkala ani nepamatuju...
joo, srdce, to je lump...bolet umí pořádně..kam se hrabou všechny operace, co..
adruš a zkoušela ses poohlídnout po nějakým jinym dr?
Není tady
Hola hoj!
Ve skotsku budu pracovat jako servírka v italském café. Už jsem si psala s jednou holčinou, která tam odletěla před 2 týdny a prý je vše v poho...Tak uvidím Už mám zabukovanou letenku Trochu se toho bojím, ale zároveň se i těším na všechno, co mě tam čeká.... Holky, já jsem ostuda, ale já ještě nebyla u Mudr na kontrole po tom zánětu....Nechci jít k tý krávě, takže jsem čekala na toho svýho. Hned teď se objednám. Adři, já měla MS po těch operacích taky silnější, ale já už jsem půl roku po operaci, takže si spíš myslím, že to bylo z těch čípků.....Ach jo. To jsou starosti, viďte holky...Raději bych s vámi řešila, jestli se na podzim bude nosit fialová barva nebo ne
Adři, doufám, že už jsou všechny problémy jak zdravotní i osobní za tebou a že už bude jen dobře...
Není tady
janísek napsal(a):
ahoj Sandruš, tak co se ti povedlo sehnat v tom Skotsku?
a jak to dopadlo se zdravíčkem?
já budu ty výsledky znát příští týden v pondělí, tak pak dám vědět...
janísku, držím palce!
Není tady
holky...děkuju...mě je po psychické stránce dnes lépe...po té zdravotní se cítím taky dobře...ale čeká mě kontorla a jaksi se mu vůůůbec nechce...vidím to na příští týden....
Sandři teda ty se máš...Skotsko...to už samo o sobě zní úplně nádherně....:-))))
janísku no jo já ted řešila ouplně něco jiného...ale jsem ráda že Vás tady mám i když by bylo určitě příjemnější psát si o něčem lepším:-)))) ale i tak....hezký a příjemný víkedn berušky :pussa
Není tady
adra napsal(a):
holky...děkuju...mě je po psychické stránce dnes lépe...po té zdravotní se cítím taky dobře...ale čeká mě kontorla a jaksi se mu vůůůbec nechce...vidím to na příští týden....
Sandři teda ty se máš...Skotsko...to už samo o sobě zní úplně nádherně....:-))))
janísku no jo já ted řešila ouplně něco jiného...ale jsem ráda že Vás tady mám i když by bylo určitě příjemnější psát si o něčem lepším:-)))) ale i tak....hezký a příjemný víkedn berušky :pussa
Ahojky holky,
tak jsem se objednala už konečně ke svému MUDr. Jdu tam ve čtvrtek, doufám, že vše bude ok...
Adři, jinak se snažím chovat se ke svému já lépe a nevyčítat si věci, které se už stejně staly a které nezměním...Musím říct, že se cítím lépe. Asi jsem sama sobě odpustila. Alespoň doufám
Není tady
Ahojky Adři a Janísku,
kde holky lítáte? Já dneska byla na kontrole u svého MUDr. před odjezdem a musím se s vámi podělit o svou radost. Řekl mi, že to tam mám všechno krásně "čistý" Doufám, že víte, jak to myslím
Krásný sluníčkový den!
Není tady
Sanduško,
velká gratulace... to je tím, jak jsme ti s Adruš držely palce..
Já mám taky výsledky v pořádku...tak už zbývá jen Adra a můžem změnit téma, ne..
Stejně toho o vás moc nevím...zatím nějak nebyl čas, povídat si o něčem jiným než o zdraví...
Sandruš, takže teď už ti nic nebrání, aby tě přepadla cestovní horečka, viď..
Není tady
janísek napsal(a):
Sanduško,
velká gratulace... to je tím, jak jsme ti s Adruš držely palce..
Já mám taky výsledky v pořádku...tak už zbývá jen Adra a můžem změnit téma, ne..
Stejně toho o vás moc nevím...zatím nějak nebyl čas, povídat si o něčem jiným než o zdraví...
Sandruš, takže teď už ti nic nebrání, aby tě přepadla cestovní horečka, viď..
Není tady
To je fakt, teď už jen Adra...Adřííííííííííííííííííííí, kde jsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí?
Mně ani nepřide, že se za pár dní někam chystám.... Jsem zase nějaká nastydlá, tak se doma kurýruju
Není tady
berušky moje....moc moc gratuluju...já jdu na kontrolu v pondělí....15.10.....a vysledky budou asi do deseti dnů...? nevím přesně...udělám ještě jeden "pokus" a půjdu k otmu mému MUDr..... uvidím....a tak mi prosím držte palečky...ano???
to jo je pravda že v celku toho moc nevíme o sobě že jo...bylo by fajn změnit téma nebo se potkávat jinde....kam chodíte tady na babinetu...?
no nebudem předbíhat...Sandři kdy odlétáš....??
a jinka taky si myslím že jsem přehodnotila u sebe určité věci...a mělo by to být v pořádku...věřím tomu...do té operace jsem prožila moc krásné tři měsíce...i když jsem se i dost natrápila ale i to bylo k nečemu dobré
tak zatím pa berušky
Upravil(a) adra (12. 10. 2007 10:27)
Není tady
adra napsal(a):
berušky moje....moc moc gratuluju...já jdu na kontrolu v pondělí....15.10.....a vysledky budou asi do deseti dnů...? nevím přesně...udělám ještě jeden "pokus" a půjdu k otmu mému MUDr..... uvidím....a tak mi prosím držte palečky...ano???
to jo je pravda že v celku toho moc nevíme o sobě že jo...bylo by fajn změnit téma nebo se potkávat jinde....kam chodíte tady na babinetu...?
no nebudem předbíhat...Sandři kdy odlétáš....??
a jinka taky si myslím že jsem přehodnotila u sebe určité věci...a mělo by to být v pořádku...věřím tomu...do té operace jsem prožila moc krásné tři měsíce...i když jsem se i dost natrápila ale i to bylo k nečemu dobré
tak zatím pa berušky
Ahojky Adři, dnes máš tu kontrolu, viď? Tak držím palce
Já odlítám zítra....Můj kufr má mít pouhých 23 kg a věcí mám hafo. Budu to muset ještě nějak vyselektovat....
Hezký slunečný začátek pracovního týdne, holky
Není tady
dobré ráno zlatíčka...
Adři, taky ti držím palce...snad to bude dobrý...
Sandruš už zítra?? A jestlipak sis zjistila, kde tam budeš moc na net, aby ses nám pravidelně hlásila?? budu na tebe od zítra myslet, aby se ti tam líbilo a byla si spokojená...takže se určitě koukej co nejdřív to půjde ozvat...
Není tady
ahoj berušky...sandři moc mě mrzí ze jsem promeškala tvuj odlet !!! ... tak jen doufám že se ozveš jakmile ti to povinosti dovolí...
holky já byla na kontrole až v pátek 19.10. (výsledky budou 4.11.) protože malej byl zase nemocný takže jsem byla doma...měl nějakou docela ošklivou virozu...horečky čtyřicýtky a průjem a zvracel....:-(((( už je to ale dobré.... drobeček.....:-)))
takže vás moc zdravím a zatím pá
Není tady
ahoj holky, hlasím se ze Skotska. Mám dneska po týdnu první den off, tak si užívám, že nemusím pracovat Práce docela jde, ale dělat servírku mě v mých 24 letech už nebaví. Navíc jsme tu samí Češi, takže anglicky se tady asi moc nenaučím....Hledám si proto jinou práci ve větším městě, abych se mohla seznámit s nějakým ne-Čechem a mluvit anglicky. Jinak pro Angličany jsme tu něco jako Ukrajinci, mladí se smějou, že nerozumíme tomu jejich skotskýmu přízvuku a starší lidé na úrovni se bojí, aby se nás ani nedotkli a nechytili nějakou špínu...
A to nekecám. Dávají si velký pozor, aby se tě nemuseli dotýkat. Normálně se o nás baví, jako že jsme všichni "polish staff". Ale beru to jako zkušenost. Holky, mějte se moc krásně, držím palce s výsledkama, Adři. Zase se ozvu, pááááá
Není tady
Ahoj zdravím do Skotska Sandři:-)))
teda ale to zírám jaký o nás mají mínění no jo ...:-(( hlavně si to nebrat osobně že jo
tak at najdeš co nejdříve jinou práci at mužeš mrskat anglinu:-)) !!! hodně stěstí a zase písni ... papa
Není tady
berušky..výdledky mám v pořádku...
co je u vás nového...???
Není tady
Adruš...? Sandruš....?
na tak dlouho nám to tu umlklo.... Jak se máte? jak zdravotní stránka? je vše ok?
Sandruš, ještě cestuješ po světě?
Není tady
ahooooooooj Janísku jééé to je bezva
koukám že muj poseldní příspvěkěk je kladný...a ted mužu taky napsat že jsem byla na kontrole před 14-ti dny a vysledky dobrý !!!!!!!
a ja Vy holky???
Není tady
no, já poslední cytolku měla zhoršenou.. teď v pondělí jsem měla jít znovu, ale protože jsem měla volno a válela se u vody, tak jsem na to uplně zapomněla... tak se zítra musím objednat znovu... tak jsem zvědavá co mi poví...
ale jinak se mám fajn, mám za sebou úspěšně stěhování....i když mě za chvíli asi čeká další..
a co u tebe Adři nového...? kromě dobrých výsledků (ke kterým samo gratuluju...)
Není tady