6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no janísku já to psala na duchovní na Sandry vlákno...jak posílit imunitu...já ted dobrý, cítím se dobře a na kontrolu jdu za dva měsíce...ještě nevím ke komu tem "muj" gynekolog mi nevyhovuje a v okolí je to bída...musím se rozhodnout kam chodit
jinak aha ty jsi mi odpověděla za Sandru...to byl záskok ta "dochorka" u Sandry
četla jsem o tech brusinkách a asi si je koupím
Není tady
Ahoj
Slávku, děkuji za brusinkový tip Určitě to zkusím. Jen mě napadá, jestli to není spíše na urologické problémy?
Aneri, já vím, točím se v kruhu. Můj doktor (dobrý doktor) tam není, až v září a já už ty bolesti chtěla vyřešit a tak jsem šla k této doktorce. Jakmile doberu léčbu, půjdu asi ještě k ní na kontrolu a požádám o kopii výsledků testů a pošlu je na tu internetovu adresu. Děkuji za dobrý nápad
Holky, moc vám přeju, aby vám ty výsledky dopadly dobře a nemusely tím procházet znovu
Mě drží nad vodou pracovní změna - odjíždím začátkem září do Anglie - těším se na to a bojím zároveň Ale pro mě je to výzva
Není tady
Sandruško...ozvi se určitě z té Anglie...půjde to??
jen slůvkem abysme o Tobě věděli:-)))
a děkuju že nám držíš pěsti s těma výsledkama...dělám totéž!!
na Vánoce budeš doma,že??
ty jo to uteče jak voda!!!
Není tady
adra napsal(a):
Sandruško...ozvi se určitě z té Anglie...půjde to??
jen slůvkem abysme o Tobě věděli:-)))
a děkuju že nám držíš pěsti s těma výsledkama...dělám totéž!!
na Vánoce budeš doma,že??
ty jo to uteče jak voda!!!
Pokud budu v Londýně, tak tam budu mít zajištěnej přístup hned od začátku a když v Oxfordu, tak asi jen nárazově.
Teď jsem zjistila, že jsem vás mystifikovala - neodjíždím začátkem září ale až začátkem října...Pardon Takže ještě měsíc tu budu s vámi
Není tady
Ty Sandro!!!
tak až za měsíc...tak to budeš mít fousově do Vánoc ne???
já jsem si říkala, nebo mi spíš proběhlo hlavou že jsi tak v klidu....když máš za pár dní odjíždět....
takže ještě mámě měsíc na povídání......
Není tady
Ahojky holky ,
jak se máte? Já o víkendu omylem vyhodila čípky, které mi předepsala paní doktorka, tak jsem si šla dnes pro nový recepis. Někdo mi vyloženě nepřeje,abych se uzdravila
Jinak co se týče Anglie - dostala jsem od kámošky z Oxfordu "skvělou" zprávu - vrací se tenhle týden do Čech!!
Přitom jsme už přes měsíc domluvený na tom, že tam za ní přijedu, budu u ní bydlet a hledat si práci. Slíbila mi to na 100 %,tudíž jsem ani nic nesháněla přes agentury. Sama mi řekla, ať ty peníze za zprostředkování dám raději na nájem. Takže za měsíc končím ve firmě a nevím, co budu dělat. Vím, že jsou horší věci, nehroutím se, ale absolutně nevím,co bude . Odjet chci, ale na poslední chvíli asi nic neseženu...
Není tady
ahoj holky...
teda Sandruš, ty máš fakt pech... ty taky kdyby sis koupila trpaslíka, tak ti vyroste a budeš ho muset živit, co...
a zkoušelas nějaký ty agentury, jestli by nešlo narychlo něco sehnat?
a co jinak, už víš, kdy půjdeš ke svej dr?
Není tady
ahojk holky...já jdu na kontrolu za měsíc...ne za dva jak jsem psala...ale furt ještě stále nemám novýho doktora...!!! ....
jinak sandruš...co jsi u dokrora řekla...že to normoš vyhodila ... ??? no co že jo stane se...to musel být úklid!!! , ne promin
a co že si to ta kámoška rozmyslela??? jak to zduvodnila nebo co ji vedlo k tomu že se vrací...??
ono měsíc je na něco dlouhá doba...uvidíš...nech to den dva uležet...a pak se uvidí...mě napadají nejlepší věci před usnutím...nebo těsně při probuzení ráno......
tak držím pěstičky
Není tady
Ahojky holky ,
no, nějak se mi moje plány hroutí, ale nevzdávám se
Oslovila jsem ještě jednu agenturu a pozítří tam jdu na pohovor - budou mě zkoušet z angličtiny, aby mi pak mohli říct, jestli je má AJ dostačující na tu a tu pozici. Pak jsem ještě rozeslala svoje CV do hotelů v Londýně. Zavítala jsem rovněž na jobs.cz a poslala CV na pozici, která by mě mohla bavit. Takže bojuji na všech frontách
Co se týče těch čípků - tak jsem to naštěstí nemusela vysvětlovat doktorce ale jen sestřičce a ta se smála, takže pohoda Na kontrolu půjdu až týden po dobrání čípků, což vychází na konec září, takže uvidím, jestli už tam bude můj doktor.
Kámoška v Oxfordu mi napsala, že má ze všecho depky (šéfová v kavárně na ní byla fakt hnusná a to je to Slovenka!) a že kdybych tam byla s ní už teď,tak tam určitě vydrží dýl.
TAkže teď mám dvě varianty:
a.) když si najdu nějakou práci v Uk, tak tam určitě odjedu
b.) když nenajdu, najdu si práci v Praze a dostuduji si bakaláře a za rok se uvidí
Krásný slunečný den!
Není tady
sandři...krásně se to čte...jsi šikovná a máš výbornou náturu...
nevzdáváš se a jsi optimistka...nebo-li všechno "zlé" je k něčemu dobré!!!!!!
Není tady
adra napsal(a):
sandři...krásně se to čte...jsi šikovná a máš výbornou náturu...
nevzdáváš se a jsi optimistka...nebo-li všechno "zlé" je k něčemu dobré!!!!!!
Děkuji za pochvalu, ale občas jsem taky pěknej srabík
Zrovna teď si říkám, že když zůstanu v ČR a dostuduji si Bc., jestli už nebudu na odjezd do ciziny moc stará - příští rok mi bude už 25 (čtvrtstoletí!!!!!)....
Není tady
tý jo...stará...Sandro ale jdi ty...mně je....o 6 víc...a mít možnost taky bych uvažovala o nějaké té zkušenosti v zahraničí....
každej má občas blbý dny...týdny...ale ty máš hlavu vzhuru a to se mi moc líbí...:-)))
čím je člověk starší, pravda, tím víc zvažuje co by kdyby...a ty když nevyjde jedno tak neházíš flintu do žita ale máš v záloze další a další vyrianty...
víš dnes mám spíš takovou zkušenost že ty mladí tedy ještě mladší - tak okolo 19,20-ti let si představují že jim všechno spadne do klína...a ZADARMo...samo ne všem....jsou vyjímky jako ve všem....
takže Ty se mi jevíš jako holka
Není tady
adra napsal(a):
tý jo...stará...Sandro ale jdi ty...mně je....o 6 víc...a mít možnost taky bych uvažovala o nějaké té zkušenosti v zahraničí....
každej má občas blbý dny...týdny...ale ty máš hlavu vzhuru a to se mi moc líbí...:-)))
čím je člověk starší, pravda, tím víc zvažuje co by kdyby...a ty když nevyjde jedno tak neházíš flintu do žita ale máš v záloze další a další vyrianty...
víš dnes mám spíš takovou zkušenost že ty mladí tedy ještě mladší - tak okolo 19,20-ti let si představují že jim všechno spadne do klína...a ZADARMo...samo ne všem....jsou vyjímky jako ve všem....
takže Ty se mi jevíš jako holka
Jéé, tak to děkuji
Není tady
ja mam stejny problemjako ty Krepelko a uprimne receno i po peti letech a trech zmenach doktora mi s tim nikdo nic neudelal:(
Není tady
Ahojky holky,
tak se hlásím zase po pár dnech. Situace je u mě taková, že: nemám ani nabídku práce do Anglie, ani nabídku práce v ČR.... V práci nám končí obchodní rok, strašně práce a já fakt nestíhám sjíždět net a hledat pracovní nabídky....Takže mi opět zůstává jen jedna jistota: a sice, že za (teď už) 14 dní končím ve stávájícím zaměstnání....To je vše....
Zatím se ještě nehroutím, ale je možný, že to teprve přijde Co se týče mého zdraví, tak čípky jsem úspěšně dobrala a při milování mě to bolí pořád - sice ne tolik a na levé straně, teď mě to bolí více vzadu - u děložního čípku. Jsem z toho jelen. Na kontrolu jdu už ke svému Mudr,k té blbce už nechci.
Jak jste na tom vy? Doufám, že mnohem lépe a že těch jistot máte víc než já
Není tady
ahoj holky, taky jsem to psaní teď nějak flákala... měla jsem dovolenou...
Teda Sandro ještě včera jsem si ve slabé depresivní chvilce říkala, že se mi všechno sype na hlavu...ale když tak čtu co ty...
Sandruš a v jakém oboru sháníš práci? když to tak čtu, tak se asi opravdu nenudíš, viď..
jsem zvědavá co se dozvíš od tý svý dr...
já se už tejden přemlouvám, že se objednám na další kontrolu a nějak se mi do toho nechce.. tak snad začátkem příštího tejdne...
Není tady
janísek napsal(a):
ahoj holky, taky jsem to psaní teď nějak flákala... měla jsem dovolenou...
Teda Sandro ještě včera jsem si ve slabé depresivní chvilce říkala, že se mi všechno sype na hlavu...ale když tak čtu co ty...
Sandruš a v jakém oboru sháníš práci? když to tak čtu, tak se asi opravdu nenudíš, viď..
jsem zvědavá co se dozvíš od tý svý dr...
já se už tejden přemlouvám, že se objednám na další kontrolu a nějak se mi do toho nechce.. tak snad začátkem příštího tejdne...
Ahojky Janísku a jaká byla dovča? Já v současné práci pracuji v marketingu a ráda bych u toho zůstala Jdu dnes na pohovor od 16 hod. Jinak dostala jsem nabídku z Anglie od jedné známé - dělat aupair pro 4 děti....Jsou v blbém věku - 2 jsou mezi 8 -10 lety a pak jsou dvojčata - 14 let. Bylo by to psycho. Na to asi fakt nemám A ještě mají dva velké psy a velkých psů se já bojím, protože mě jeden kousnul do zadku, když jsem byla menší....
Janísku, objednej se co nejdříve, ať to máš z krku a nemusíš na to pořád myslet Já se taky zkusím objednat už dnes
Krásný začátek pracovního týdne,holky
Není tady
holky ahóóóóój....já si prodělala angínu současně s malým...začal chodit do 1.třídy...tak jsem se doma splou učili...
jinka po antibiotikách mám saozřejmě výtok....:-(((((
a 2.10.mám jít na kontrolu....tak jsem zvedavá...mě TO někdy taky při styku bolí ale tak přesně jako ty Sandři to teda definovat nedokážu...jen to že zálšží hodně u mě na poloze,náladě,chuti a všem....někdy stejná poloha bolí..někdy naopka vubec...a jak to máš tedy s prací...??? co nového??
janísku depak jsi se dovolenkovala...???
Není tady
ahoj holky...bohužel jsem dovolenkovala jen na chatě- přítel má pořád bolavý ty záda, takže jsem dělala pečovatelku a rehabilitační sestru v jednou...
jinak to nestojí za řeč, nějak se mi sesypalo moc problémů najednou, takže jsem se docela těšila do práce..
ale konečně už jsem se objednala k dr na kontrolu- jdu příští týden...ale bojim bojim- zas už mám nějakej výtok... tak uvidím...
Není tady
no jo janísku a tak jak přítel a ty jeho záda...??? asi nic moc co??
a mohli jste to....no tentononc...????šak víš...????
já teda byla domý týden a taky jsem se těšila do práce....vubec prostě ven a mezi lidi
Není tady
no, zatím běhá po doktorek, rehabilitacích a tak...takže nic moc..
co jestli jsme mohli...? no, šlo to...ale víš jak to je...furt jsem čekala, kdy začne ječet, že mu v těch zádech ruplo..takže taky nic moc...
přesně tak, už jsem se těšila mezi lidi... já bych nemohla být žena v domácnosti...
Není tady
jéžiši a já ...mě to doma tááááák neba....!!!!
tak zatím páček kočulky
Není tady
Ahojky krásky ,
jak se máte při pátku? Já jsem na tom stále stejně - nemám ani práci v ČR ani v UK....Už začínám trochu panikařit, ale jen trochu
Byla jsem na jednom pohovoru v pražské firmě - pozice to byla úplně nádherná, ale oni naznali, že potřebuji někoho s většími zkušenostmi...Přitom peníze nebyly tak závratný, aby jim tam za ně někdo s většími zkušenostmi šel pracovat.. V úterý mám schůzku v aupair agentuře, mají tam docela dobrou nabídku ke dvěma malým dětem přímo do Londýna.
A jak jste na tom zdravotně? Já se bojím, že jsem se ještě úplně z toho zánětu nevyléčila A je fakt dost blbý, odjíždět do Anglie s nevyléčeným zánětem. Ach bože, chci být zdravá aspoň rok v kuse.
No, nic, bábulky. Mějte se krásně a užívejte si sluníčkový víkend
Není tady
ahoj holky,
ja mam podobny problem jako vy tady a jsem i vdecna zato, ze tato diskuse existuje, protoze jsem na prašky :-( .3 roky se plácám v gynekologickych problemech, zanety, zanety, zanety.Preleceni ATB a pak se to vraci znovu. Pak bez partnera klid a kdyz se po roku zamiluji zacne ten hnusny kolotoc znova. Moje babicka zemrela na rakovinu delohy, takze na vysetreni chodim poctive.
Ted mi poprve v zivote zjistili spatnou cytolu 2 s vykricnikem. Nic semnou nechteli delat pry pockame tri mesice..
Jenomze jsem se tech vysledku lekla a sla jsem na kontrolni cytolu k jinemu lekari. Ten mi rekl, ze mam zanety a ty mohou shorsit vysledky cytologie. Dnes jsem byla na krvi na chladymie atd..a zitra stery na HPV. Ja se tak bojim :-(..Ale kdyz to tady ctu alespon malinko me zahreje pocit, ze jste tady semnou a pochopite kdyz napisu, ze moje psychika je na tom hodne spatne :-(..
Dekuji za vasi prispevky, drzi me nad vodou.
Hezky den preje Slovenka co se uci a snazi psat cesky..Prominte mi hrubky :-).
Není tady
petromilka napsal(a):
ahoj holky,
ja mam podobny problem jako vy tady a jsem i vdecna zato, ze tato diskuse existuje, protoze jsem na prašky :-( .3 roky se plácám v gynekologickych problemech, zanety, zanety, zanety.Preleceni ATB a pak se to vraci znovu. Pak bez partnera klid a kdyz se po roku zamiluji zacne ten hnusny kolotoc znova. Moje babicka zemrela na rakovinu delohy, takze na vysetreni chodim poctive.
Ted mi poprve v zivote zjistili spatnou cytolu 2 s vykricnikem. Nic semnou nechteli delat pry pockame tri mesice..
Jenomze jsem se tech vysledku lekla a sla jsem na kontrolni cytolu k jinemu lekari. Ten mi rekl, ze mam zanety a ty mohou shorsit vysledky cytologie. Dnes jsem byla na krvi na chladymie atd..a zitra stery na HPV. Ja se tak bojim :-(..Ale kdyz to tady ctu alespon malinko me zahreje pocit, ze jste tady semnou a pochopite kdyz napisu, ze moje psychika je na tom hodne spatne :-(..
Dekuji za vasi prispevky, drzi me nad vodou.
Hezky den preje Slovenka co se uci a snazi psat cesky..Prominte mi hrubky :-).
Ahojky Petromilko,
píšeš česky krásně. Rozhodně líp,než já slovensky
Já jsem byla na operaci děložního čípku už dvakrát (je mi 24) a musím upřímně říct, že po té druhé operaci jsem na tom psychicky taky nebyla nejlépe. Vyloženě jsem se odrážela ode dna. Ale nakonec jsem se vzchopila. Já jsem dřív udělala něco, co nebylo moc dobrý pro mě a mám tudíž pocit,že všechny tyhle problémy jsou mým trestem. Možná to zní moc duchovně, ale já v tom tu souvislost vidím. Dost o mě
Je super, že jsi zašla ještě za jiným doktorem.Já to udělala taky a hned jsem šupajdila na operaci. Neboj se ničeho, všechno zvládneš. Jsi určitě statečná holka!
Zkusila jsi jít třeba za nějakým přírodním léčitelem? Já to mám v plánu. TAky se v tom plácám už dost dlouho a "zdravý" konec v nedohlednu. Držím ti palce
Není tady