|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
taky jsem to dopředu nevěděla- naštěstí...
ten den po operaci mi to tolik nevadilo- asi z překvapení, že mi nic tak strašně nebolí,jak jsem čekala...
jen bylo hrozný, že když jsem šla na záchod, tak jsem kvůli tý tamponádě nic necítila, kdybych se nepodívala, tak nevím, jestli už se můžu zvednout nebo ne, abych se náhodou nepočůrala...
ale to vyndavání bylo děsný- při kontole, přede všema a ještě to vypadalo, jako že ze mě tahá několikametrovej provaz...
Není tady
janísek napsal(a):
taky jsem to dopředu nevěděla- naštěstí...
ten den po operaci mi to tolik nevadilo- asi z překvapení, že mi nic tak strašně nebolí,jak jsem čekala...
jen bylo hrozný, že když jsem šla na záchod, tak jsem kvůli tý tamponádě nic necítila, kdybych se nepodívala, tak nevím, jestli už se můžu zvednout nebo ne, abych se náhodou nepočůrala...
ale to vyndavání bylo děsný- při kontole, přede všema a ještě to vypadalo, jako že ze mě tahá několikametrovej provaz...
Úplně stejný pocity s tamponádou jako já
Já se hlavně bála toho, že se tamponáda přilepí a až trhne, tak ....auuuu
Ale naštěstí se nic takovýho nestalo 
Není tady
jojo, já to furt říkám- ten strach na tom byl prostě nejhorší...
tak Adruš, co ty výsledky...už je víš?? řílalas, že tam máš dneska volat, ne? netrpělivě čekám,co nám povíš....
Není tady
já ještě nic nevím....!!!! prý to mám zkusit v pondělí.....
volala jsem o půl desáté a řekl mi že to tam ještě nemá tak jsem se MUSELA zeptat jestli už mu dnes přišla pošta...??
jo ale nic tady není...no tak ještě ten víkend nějak přežiju...já se vlastně přistiha že na to ted nějak nemyslím....
s tím pocitem že z vás tahai několikametrový provaz...to přesně říkala kamarádka....
janísku dala jsi nějak dohromady ten leták...??
Není tady
jojo,dala...jen mi to nešlo vytisknout, tak to postupně čtu v počítači...a je to děsně pěkně napsaný...divím se, že to nemaj někde na internetu...určitě by to spoustě holek pomohlo...
tak doufám, že se v pondělí ozveš a nebudeš nás napínat...papa
Není tady
holkýýýýýýýýý!!!!!! 

výsledky mám v pořádku!!!!! 

další kontrola za tři měsíce 

děkuju 

za pěstičky:)
:
Není tady
adruš, moooc gratuluju...
Není tady
adra napsal(a):
holkýýýýýýýýý!!!!!!
výsledky mám v pořádku!!!!!
další kontrola za tři měsíce![]()
děkujuza pěstičky:)
:
Já taky moc gratuluju

Není tady
Ahoj holky,
tak jsem zpátky se špatnou zprávou.... Měla jsem bolesti při milování, tak jsem zašla za Dr a ta mi našla "zánět jako hrom" (citace). Dostala jsem antibiotika (čípky) a v pondělí mám volat na výsledky. Musím říct, že jsem z toho už fakt na prášky. Dva roky už řeším svoje gynekologické potíže a nemůžu se dobrat konce. Že jde o zánět mě vůbec nenapadlo, jelikož jsem neměla žádný výtok. Těmi záněty to u mě všechno před 2 lety začalo, kdy do mě hustili samý antibiotika a nic nepomáhalo a nakonec jsem skončila se 2 operacemi děložního čípku.... bojím se, že se to zase bude opakovat a já půjdu znova. Čímž bych si rovnou mohla začít vyplňovat žádost o adopci. Doktorka mi totiž dneska připomněla, že budu mít problémy s otěhotěním a vůbec celým průběhem těhotenství.....

Není tady
Sandruško, to je mi líto...
co na to říct...snad jen, že na tebe budu myslet a držet ti palce...snad to bude v pořádku...a nad možností se snažit otěhotnět co nejdřív jsi nemyslela?
Není tady
janísek napsal(a):
Sandruško, to je mi líto...
co na to říct...snad jen, že na tebe budu myslet a držet ti palce...snad to bude v pořádku...a nad možností se snažit otěhotnět co nejdřív jsi nemyslela?
Děkuji, Janísku
Je mi 24 a za 6 týdnů odjíždím na zkušenou do zahraničí. Připadám si hrozně nevyzrálá na to, pořídit si teď plánovaně miminko. A to se mi dneska v noci zdál sen, že jsem těhotná - ve 4. měsíci.....
Není tady
sandruš, ty musíš nejlíp vědět, jestli miminko jo nebo ne... já když jsem na tu konizaci šla a nevěděla co bude dál, tak jsem si uvědomila, že radši mimčo hned (je mi 22) než ho nemít nikdy a pak si to vyčítat...
a kdyby ses přece jen rozhodla pro mimčo, máš k němu vhodnýho tatínka?
no a jak ten sen dopadnul?
Není tady
Sandruško...včera jsem tady byla a říkala si jak je fajn že to téma zapadlo...a dnes čtu na jiném vlákně že jsi tady byla....no holčičko...je to těžké ve 24letech není brzy mít miminko....respektive...je to jen na tobě jak se cítíš ale píšeš že se ted na to ještě necítíš...takže podle toho bych se zachovla....zánět si výléčíš...mimochodem už si nepamatuji ale ty jsi se svou gynekolog.lékařkou spokojená že? to je velké plus...!!!
co jedeš dělat do zahraničí....au-pair?? nebo jak se to píše??
jak tam budeš dlouho a nezklomplikuje ti to ten zánět???
držím ti moc pěstičky a písni!!!

Není tady
a co máš vlastně za zánět...čeho zánět a co ti doktor.předepsala????
Není tady
Ahojky holky 
Janísku, to jsem nevěděla, že je ti 22
A ty do miminka jdeš? A to máš přítele nebo už manžela? Já to mám s momentálním vztahem takový složitější (žádnej ženáč) a navíc odjíždím do té Anglie, takže by ani nemělo smysl, se o miminku bavit, respektive se o něj snažit. A navíc, já si fakt připadám ještě jako tele (pardon)..... Jinak ten sen dopadnul tak, že jsem si hladila bříško a pak si uvědomila, že je to nějaký divný, že ho mám hned takhle velký a probudila se 
Adruš, s doktorem jsem spokojená. Ale on bohužel není až do září v ordinaci, tak jsem musela jít k někomu jinému a ten přístup nebyl nic moc.
V pondělí si mám volat pro výsledky a řeknou mi, jestli je ten zánět ze mě (jestli se ve mně přemnožily bakterie) nebo zvenku..... Ach jo 
Jinak co se týče té Anglie, tak bych tam ráda jela pracovat jako servírka nebo recepční. Našla jsem teď ale docela dobrou nabídku na aupair přímo v Londýně, tak to taky zkouším. Uvidíme, co mi nakonec osud přichystá 
Není tady
Sandruš, mám přítele:hjarta:, se kterým jsem už dost dlouho na to, abych neměla strach si s ním pořizovat mimčo, kdyby to byla ta nejvhodnější varianta... Samozřejmě, že bychom chtěli ještě nějakej čas počkat...ale pokud bych měla na výběr jestli mimíska hned nebo možná už nikdy, tak bych se ani nerozmýšlela a šup do toho...
Ale to si samozřejmě každá z nás musí rozmyslet sama...podle toho, jak se na to cítí...
Doufám, že nám během dneška napíšeš, jak dopadly ty výsledky...držím palce..

Není tady
janísek napsal(a):
Sandruš, mám přítele:hjarta:, se kterým jsem už dost dlouho na to, abych neměla strach si s ním pořizovat mimčo, kdyby to byla ta nejvhodnější varianta... Samozřejmě, že bychom chtěli ještě nějakej čas počkat...ale pokud bych měla na výběr jestli mimíska hned nebo možná už nikdy, tak bych se ani nerozmýšlela a šup do toho...
Ale to si samozřejmě každá z nás musí rozmyslet sama...podle toho, jak se na to cítí...
Doufám, že nám během dneška napíšeš, jak dopadly ty výsledky...držím palce..
Ahoj, tak jsem si volala pro výsledky a na rekultivaci mám nález (co to je?
) - mám tam bakterie a kvasinky. Holky, já už se půjdu asi oběsit. Já už na to fakt nemám. Kde se ty mrchy ve mně pořád berou? Nežiji promiskuitní život, mám x let stejného sexuálního partnera a s nikým jiným jsem se "nezpustila"....A ty bakterie - já už fakt nevím. Zítra si jdu k doktorce pro další antibiotika.

Není tady
P.S. Nejhorší je, že jsem nezaznamenala žádné vnější projevy jak to tak u zánětů a kvasinek bývá - výtoky, pálení, svědění.....

Není tady
sandruš...to je divné...a ptala ses na to KDE se to bere...máš stálého partnera...nežiješ promiskuitně...to je tak nespravedlivý!!!! :-(((
Není tady
Ahoj Sandro, mám jedno doporučení, nesmělé sice - ale mohlo by ti zabrat: Koukni se na titulní stránku Babinet.cz - je tam článek o brusinkách, v něm se píše, že mají schopnost ničit bakterie jiným mechanismem, než to dělají antibiotika... (moc bych ti přál, aby ti pomohlo oboje - proto zkus ty brusinky papat hned jak dobereš antibiotika, nebo i dřív - určitě jimi nic nepokazíš). Moje přítelkyně udělala velmi dobrou zkušenost s tobolkami urologickými, které, jak jsme zjistili, obsahují jako účinnou složku hlavně koncentrát z brusinek. - Hodně štěstí!
Upravil(a) Slavek17 (28. 8. 2007 11:44)
Není tady
Ahoj všem,
tak jsem dnes byla znovu u té doktorky si pro léky na základě výsledků z testu. Dala mi nějaké tři prášky, každý na jeden týden. Co se týče těch bakterií - prý se to ve mně přemnožuje samo od sebe, jelikož mám slabou imunitu a mé tělo se s tím už neumí poprat samo. Na otázku, co mohu já sama uděla pro to, aby se tohle množení opakovalo co nejméně, se začala paní doktorka i se setřičkou hlasitě smát - vyloženě jsem je pobavila. Prý je to stejné, jako kdybych se jich ptala, jak se vyhnout chřipce.... Jsou to obě krá*y. Měla jsem tím samozřejmě na mysli, jestli se mám vyhýbat víc koupání se v létě v nádržích a přehradách, jestli mám jíst více to a to, dokoupit si nějaké vitaminy nebo tak...Ne, neřekla mi nic. Jen se mi smála. Připadala jsem si tam jak debil.(pardon) To, že mám oslabenou imunitu, vím. Ale jak jí znovu posílit, to mi neřekne. Fakt jsem naštvaná. Mně se tady nejedná o nějakou blbou chřipku, ale o to, jestli budu moct mít jednou v budoucnu děti nebo ne, sakra!!!!!

Není tady
Sandruš, nenech si zkazit náladu nějakou takovou kravkou (pardon)...
zkoušela jsi už třeba bylinkový směsi- čaje? já je dostala na posílení imunity i na gynekologický problémy a řekla bych, že to pomohlo..nebo mám jen štěstí a teď se mi problémy vyhýbají,,,
Taky jsem se s tímhle lékařským přístupem setkala...je to hnus...
neboj, až půjdeš ke svojí dr, tak ta ti určitě poví víc- říkala jsi , že ta je fajn, ne?
budu na tebe myslet... 
Není tady
ahojky Sandrušk...mrkla jsem dnes na net a na duchovní jsem zahlédla téma jak posílit imunitu a říkala si že se k tomu vrátím ale ted že musím sem...a koukám že ty témata souvisí...
no doktoři - jsou taky lidi a někdy prostě uvažují jak...škoda mluvit....
jsou to trable já vím...to zdravíčko je prostě hrozně MOC důlěžité!!!!
akorát mi nějak uniklo jestli to byla ta "tvoje" doktorka" nebo ne?? 
Upravil(a) adra (29. 8. 2007 8:26)
Není tady
Sandro - motáš se v kruhu ! Jaké bakterie? Ty by tě měla zajímat, i kvasinek se dá zbavit, ale za určitých okolností, ale to bys musela jít k doktorce a ne takové krávě, kde chodíš! Tak já bych asi změnila lékaře. Je vidět, že platy mají dobré a na pacientech jim evidentně nezáleží. Okopíruj si výsledky - laboratoř a dej dotaz na www.chlamydie.info tam se probírají infekce/borelie,chlamydie,mykoplasma,momonukleoza a další/ Jsi v bludném kruhu a bez tvých informací si z tebe budou dělat lékaři srandu, protože zdravotnictví je dle mého názoru byznys - ne poslání ! A právo na život má každý, na zdraví ne ! Ty jsi po dvou operacích dělož. čípku ? A proč ti je dělaly?
Není tady
Aneri, Sandra chodí k jiné dr, se kterou je spokojená- tohle byl jen nějaký záskok místo dovolené....řešili jsme to o pár stránek zpátky.. :-)
Adruš a jak je to s tebou, ty jsi teď v pořádku?
Já mám jít asi za 14dní na další kontrolu, tak jsem na to zvědavá...:-(
Není tady