|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
na netu jsem to nenašla...a volala jsem na pobočku...prý to na netu není bylo to vydáno jen tiskem:-))
tak se s tím poperu a uvidíme:-)))
Není tady
janísku - je to 13 stránek...skenovat to v práci nebudu...skener je na frekventovaném místě...
ale poprosím tatku...on to bude mít za chvlíli a pošle mi to na mail...asi teda až o víkednu...furt a furt do toho koukám...-
na zadní straně je napsané že je to neprodejný výtisk...víš co prevence to jo ale aby takovýhle věci šířili TO NE!!!
tak zatím pa 
Není tady
janaísku to jsem se natrápila s tím skenování nakonce já...pošli mi mail pošlu ti to..ale jsem tu už jen zítra a pak až 10.7. nejdřív
Není tady
holky kde jste kdo, Sandři máš už výsledky???
já neště ne mám na vás dotaz depak jste????
Není tady
adra napsal(a):
holky kde jste kdo, Sandři máš už výsledky???
já neště ne mám na vás dotaz depak jste????
Ahooooooooooooj, jsem tu 
Není tady
tak už jsem tu taky..:-)
adruš, už jsem ti poslala soukromou zprávu, kam poslat ty info...ještě jednou moc děkuju...jsi zlatá, že ses trápila s tím skenováním...
jsem zvědavá co se tam dočtu...
tak copak máš za otázku...
Není tady
tak kotátka zítra, já mám dnes padla....a přijdte jo??? dík moc a pa 
janísku nešlo mi to poslat, psala jsem ti SZ...
San, más ty výsledky? ty mě napínáš kočko:-)))
Není tady
adra napsal(a):
tak kotátka zítra, já mám dnes padla....a přijdte jo??? dík moc a pa
janísku nešlo mi to poslat, psala jsem ti SZ...
San, más ty výsledky? ty mě napínáš kočko:-)))
Výsledky budu mít tenhle čtvrtek. Doktor říkal, že kdyby to nebylo dobrý, tak se mi ozvou sami. Zatím se mi nikdo neozval, takže doufám, že čtvrteční zpráva bude pozitivní
Jestli ne, tak se strašně přecpou čokoškou a skočím pod první autobus 
Není tady
já byla 2.7. na operaci a výsledky prý do 10-ti dnů...jenže byly svátky tak nevím, snad to v pátek bude....
jinak se chci zeptat, jak dlouho jste po konizaci krváceli?
mně řekla doktorka při propuštění že 14-dní nemám mít styk(žádný šestinedělí)...jenže stejně pořád špiním do toho jsem ASI dostala mensez tři dny po operaci kdy bylo krvácení silnější a bolelo mě břicho a záda, přesně jako při menses,tak jsem začala brát nové plato antikoncepce...jenže ted v pondělí jsem se zase začala krvácet víc a zase mě bolelo břicho a záda...v obou případech to byla jen taková tupější bolest ne žádný křeče a tak...ale jsem zmatená z tech prášků že jsem to asi zblba ale to mě ted tak netrápí jako to jak dlouho budu krvácet....nejsem zvyklá nosti vložky - furt tampony....a je to děsný ten pocit když nekde sedím a mám strach vstát abych nemela flek na kalhotech:-))))) fakt jo....
já vím že u každé to je jiné to krvácení, taky asi záleží na rozsahu operace....
jo a včera jsem si přečetla na vlákně očkování proti rakovině dělož.čípku docela šílený věci...jak vypadají ženy s rakovinou spodku...a bylo mi trochu dost špatně....že jsem to vubec četala včera jsem na to pak furt myslela....
Tak Sandruš!!!! držím pěsti!!!!!!!
Janísku jak to ted máš vlastně ty? chodíš na kontroly a jinak vše v pořádku?
možná jsi to psala....
Upravil(a) adra (11. 7. 2007 9:42)
Není tady
adruš, já po tý konizaci jen asi týden špinila a pak jsem měla další týden takovej hnědej výtok..ale jinak nic..a tys antikoncepci vysadila před tou operací? mě je nechali normálně celou dobu...takže jsem s menzes problém neměla...jen to bylo bolestivější a silnější...a ten problém s vložkama? taky jsem byla nesvá, ale vyřešila jsem to snadno volnýma černýma kalhotama..:-) není na nich vidět ani flíček..:-)
no a já to teď mám tak, že jdu asi v září na kontrolu- ta první proběhla v pohodě (zahojený a vše co mělo jít při konizaci pryč,tak pryč bylo..:-)) ale od té kontroly už s přítelem zase spoléháme jen na moje prášky a už žádný kondomy, tak uvidíme,jestli se něco změní nebo ne...
Není tady
jo já kravka antikoncepci vysadila!!!!!
a ted v tom mám hokej...
jo já mám taky spíš jen hnědý výtok..ted ty dva poslední dny...tak snad to už bude OK.
doktor tě normálně prohlížel prstama?...nebo ti dělal i třeba ultrazvuk?? já když si tam maličko prstama zajedu...na kraj!!! tak se mi zdá že tam mám nějka PLNO
ach jo....já tohle tak nemám ráda....
když nevíš co a jak....
Není tady
no, při tý první prohlídce- po šestinedělí- mi už dělala normální prohlídku i ten ultrazvuk...ale během toho šestinedělí vůbec- a to jsem i byla ráda- "všechno mě to bolelo"..a představa,že do mě sahne prstama- brrr...:-( ale divím se, že ti řekla jen 14 dní bez styku...všude všichní mluví o šestinedělí...
Není tady
"jak tě všechno bolelo"?? já necítím nic :-(((
no já nevím 14 dní je divný to mě taky zarazilo a překvapilo...držím to poctivě.....!!!!!!!!! 

holka já jsem tak nervní z těch výsledků....
no a jsem zvedavá jestli tam budeš mít nějaké změny když nepoužíváte kondom....
jak často se Janísku pak chodí na kontroly a to dělá vždy stěr, tedy každý tři měsíce?
Není tady
no, jak jsi napsala- měla jsem pocit, že tam mam nějak plno..:-) tak to je přesný.. takže ani na sex jsem neměla pomyšlení... neboj, to už by tě určitě kontaktovali- taky mi po operaci řekli, že budou výsledky tak za deset dní..a nakonec jsem to věděla už asi za tři dny...tak to určitě bude v poho...
no, z těch změn mám taky trochu strach, ale přece se nebudu věčně trápit s kondomem...bléé..:-(
no, kontroly by prý měly být každý tři měsíce, ale já když u doktorky byla naposled,tak mi řekla, že je to v pohodě...a že mi napíše klidně dvoje prášky (takže na půl roku) a můžu přijít až pak...takže to asi je pokaždý jinak,,,,
Není tady
Ahojky,
já jsem po té první špinila celé 4 týdny, než došla první MS. Která byla více bolestivější a silnější než normálně. Po té druhé už jsem tolik nešpinila, jen asi 14 dní, MS byla zase bolestivější a silnější. Adruš, vím, že sex je fajn, ale zkus to vydržet to šestinedělí. Já jsem to vydržela a i tak mě ten první styk trochu bolel. Všichni doktoři mi říkali, že těch 6 neděl je akorát na zotavení...TAkže bych se zbytečně do ničeho nehrnula. Nic ti neuteče 
Není tady
to jo Sandruš to já to chci a přeju si to dodržet:-)))) to ano...víš jak píšeš že tě to i po tom 6-ti nedelí trochu bolelo...může se stát že když to člověk uspěchá tak to bolí a vznikne blok.....však to známe...a mít já blok v milování...no to nééééééé
!!!!!!!!!
však to je jak na houpačce s tím krvácením dnes to není hnedé ale červené:-((( břicho nebolí ale ty vložky, ty vložky

Janísku, dnes mám na sobě černý kalhoty

holky tolik vložek co ted jsem nespotřebovala snad za poslední rok...!!! 
no tak mám za sebou pomalu 14dní....
zdravím Vás 

Není tady
adra napsal(a):
to jo Sandruš to já to chci a přeju si to dodržet:-)))) to ano...víš jak píšeš že tě to i po tom 6-ti nedelí trochu bolelo...může se stát že když to člověk uspěchá tak to bolí a vznikne blok.....však to známe...a mít já blok v milování...no to nééééééé
!!!!!!!!!
však to je jak na houpačce s tím krvácením dnes to není hnedé ale červené:-((( břicho nebolí ale ty vložky, ty vložky![]()
Janísku, dnes mám na sobě černý kalhoty![]()
holky tolik vložek co ted jsem nespotřebovala snad za poslední rok...!!!
no tak mám za sebou pomalu 14dní....
zdravím Vás
Dobré ráno
,
já jsem z těch vložek taky byla na větvi. Používala jsem vždycky jen tampony, vložky jen "na doma"
Já taky nemám bloky v sexu ráda
Hlavně netahej nic těžkýho a moc se nenamáhej. Já blázen běžela první den po propuštění z nemocnice se ségrou do divadla (slíbila jsem jí to a už jsme měli lístky). Ke konci mě tam chytly strašný křeče do podbřišku, že jsem nemohla skoro ani chodit.....Tak jsem si v duchu vynadala, na co si to tady hraju a po zbytek dní nemocenský jsem byla v klidu a nedělala skoro nic 
Není tady
Ty Sandro....to bude asi ono...já se teda zrovna nešetřím....a s tím taháním těžkých věcí....
dám si na to bacha...když to tak zpětně promítám....tak fakt musím být asi opatrná a ne dělat ZE SE NIC NESTALO....:-(((
DEKUJU....moc....:-))))
ono to člověku - mně - hned nedojde... 

Není tady
adra napsal(a):
Ty Sandro....to bude asi ono...já se teda zrovna nešetřím....a s tím taháním těžkých věcí....
dám si na to bacha...když to tak zpětně promítám....tak fakt musím být asi opatrná a ne dělat ZE SE NIC NESTALO....:-(((
DEKUJU....moc....:-))))
ono to člověku - mně - hned nedojde...
No, jasně, člověk nevidí žádný obvazy a náplasti, tak si občas ani nevzpomene, že byl na operaci. Teď jsem si vzpomněla, že nejvíc jsem se bála toho, až mi budou vytahovat tu "tamponádu".....Ta představa byla šílená, ale nakonec to bylo jen trochu nepříjemný. A v jaké nemocnici jsi byla? Určitě se šetři. Mně Dr řekl,že nemá tahat vůbec nic...Takže když jsem byla doma po operaci, tak jsem všechny "tahací" záležitosti předala ještě tehdejšímu příteli 
Není tady
Ahojky holky,
tak jsem právě volala na gynekologii a první cytologie mi dopadla dobře. Jupííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

Není tady
SANDRO!!!!!!!!
nejprve MOC A MOC gratuluji......!!!! 
a ted: jak první cytologie?? to znamená stěr z čípku?? Nebo to co ti odebrali a poslali na histologii?
chápu to tak že histologii už znáš dávno - bylo to dobré a ted jsi byla na prvním stěru z děložního čípku po operaci a ten dopadl dobře....
jsem asi fakt blbá...
a jinak jsem tady nadávala protože mě měla poučit doktorka co jo a co ne...o šetření se nezmínila řekla je že 14dni bez styku a nekoupat se:-))) jen sprcha a ne horká
jo a "tamponáž" - to my vyprávěla kamarádka....že to bylo příšernýýýýýýý...já tam žádnou neměla-jen vložku
Tak si to Sandři užívej...jaký to je pocit??? 
Není tady
adra napsal(a):
SANDRO!!!!!!!!
nejprve MOC A MOC gratuluji......!!!!
a ted: jak první cytologie?? to znamená stěr z čípku?? Nebo to co ti odebrali a poslali na histologii?
chápu to tak že histologii už znáš dávno - bylo to dobré a ted jsi byla na prvním stěru z děložního čípku po operaci a ten dopadl dobře....
jsem asi fakt blbá...
a jinak jsem tady nadávala protože mě měla poučit doktorka co jo a co ne...o šetření se nezmínila řekla je že 14dni bez styku a nekoupat se:-))) jen sprcha a ne horká
jo a "tamponáž" - to my vyprávěla kamarádka....že to bylo příšernýýýýýýý...já tam žádnou neměla-jen vložku
Tak si to Sandři užívej...jaký to je pocit???
Děkuju za gratulaci
Pocit mám skvělej, hlavně aby ty výsledky dopadly dobře i potom a potom a potom a potom a potom a.... 
První cytologie znamená první stěry z čípku po operaci a zahojení. Takhle oni vlastně zjistí, jestli už je to ok, nebo tam ještě něco je. Jelikož mám v plánu odjet koncem září pracovat do UK, tak chci jít na kontrolu ještě před odjezdem a pak přijedu na kontrolu na Vánoce. Už jsem se domluvila i s Dr, že k němu budu chodit dál.....Stejně budu jezdit domů za rodino
Tamponáda byla strašná - vycpali mi tím po zákroku břicho, takže mě to bolelo a ještě jsem si připadala jak ve 4. měsíci
Druhý den přišla sestřička a přede všema mi to začala vytahovat....Blééé Radši už na to nemyslet...NEbolí to, jen to je fakt nepříjemný...
Pak už jsem nosila taky jen vložky...
Není tady
Sandro, přidávám se ke gratulaci...
adro, na tu histologii posílají to co ti odeberou při tý operaci- ty špatný buňky a na tý histologii zjišťují, jestli je odebrali všechny atd...a cytologii dělá už normálně tvá doktorka- to je ten stěr z čípku...
Ty jsi v nemocnici tu tamponáž neměla? to ti docela závidím- já jí měla od operace do druhýho dne do vizity a bylo to ošklivý...celou dobu jsem měla pocit,že mi to tlačí a když to vyndavali- hrůza..
Není tady
ne tamponáž jsem neměla a jsem ráda že jsem ani o ničem takovým nevěděla od Vás před operací protože bych se fakt stresovala a strachovala předem a v tomto případě zbytečně...je mi to divný že jsem ji neměla a vy jo
ale takových "divností" na světe je...
hm,aha takže jedna věc je histologie a další pak nový stěr...ach jo
díky za vysvětlení 

no nebudu předbíhat, já mám volat zítra na výsledky....
Není tady
adra napsal(a):
ne tamponáž jsem neměla a jsem ráda že jsem ani o ničem takovým nevěděla od Vás před operací protože bych se fakt stresovala a strachovala předem a v tomto případě zbytečně...je mi to divný že jsem ji neměla a vy jo
ale takových "divností" na světe je...![]()
hm,aha takže jedna věc je histologie a další pak nový stěr...ach jodíky za vysvětlení
no nebudu předbíhat, já mám volat zítra na výsledky....
Já o tamponádě dopředu taky nevěděla. Když jsem se probrala po první operaci z narkozy, tak dorazila sestřička a řekla mi to. Cítila jsem se strašně "plně".... Blééé 
Není tady