Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 4. 2007 10:51

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: děložní čípek a milování

a nechodíš k Alešovi z Ordinace nebo ke Gitě?? big_smile tongue? ne promin....ale doktora máš teda fajn podle toho co píšeš!!
takže 2-3týdny nervů jo??? no jo...to nějak vydržím...ach jo.....-(((
takže v pondělí  se snad domluvíme na termínu.... :-((

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 20. 4. 2007 12:06

janísek
♥♥♥♥♥--

adro, víš, vždycky jsem se smála, když jsem viděla jak v " Růžovce" jsou všichni milí, ochotní atd...a pak jsem začla chodit k jinej doktorce a nestačila jsem zírat, že je to možný i ve skutečnosti...ale je to tak...tak se zkus porozhlídnout, třeba taky někoho takovýho najdeš..:-)

Není tady

#28 20. 4. 2007 13:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

a nechodíš k Alešovi z Ordinace nebo ke Gitě?? big_smile tongue? ne promin....ale doktora máš teda fajn podle toho co píšeš!!
takže 2-3týdny nervů jo??? no jo...to nějak vydržím...ach jo.....-(((
takže v pondělí  se snad domluvíme na termínu.... :-((

Ne,ne, tam nechodím big_smile Pro mě to zas takový nervy, věděla jsem, že se to buď potvrdí nebo nepotvrdí. Ale dle všech naznáků mýho těla jsem věděla, že to opravdu na tu operaci bude....kapitulation

Není tady

#29 20. 4. 2007 13:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥

chtěla jsi sandro napsat že to pro tebe zase takový nervy nebyly...že jo???
no jak říkám při styku mě TO občas hodně zabolí...
1.tak ještě se chci zeptat - cystologie je stěr z děložního čípku?
2.a jestli ten zákrok na který se chystám - kdy mi něco vezmou jestli to už je ta konizace kdy je "estinedělí"

a četla jsem něco na netu...a dost mě šokovalo info o tom že to mužou přenášet partneři -muži,jak střídají partnerky....ale že pro chlapy to není životu nebezpečné...

no přestala jsem kouřit...jako bych něco tušila dumbom

jo janísku, věřím tomu že takový dokroři existují.... smilesmile to jsem řekla s nadsázkou ale musí to být skvělé kdyžn na někoho takového narazíš!!!! tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#30 20. 4. 2007 13:52

adra
♥♥♥♥♥♥♥

připadám si jak blázen :-((((((((

Není tady

#31 20. 4. 2007 14:13

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

chtěla jsi sandro napsat že to pro tebe zase takový nervy nebyly...že jo???
no jak říkám při styku mě TO občas hodně zabolí...
1.tak ještě se chci zeptat - cystologie je stěr z děložního čípku?
2.a jestli ten zákrok na který se chystám - kdy mi něco vezmou jestli to už je ta konizace kdy je "estinedělí"

a četla jsem něco na netu...a dost mě šokovalo info o tom že to mužou přenášet partneři -muži,jak střídají partnerky....ale že pro chlapy to není životu nebezpečné...

no přestala jsem kouřit...jako bych něco tušila dumbom

jo janísku, věřím tomu že takový dokroři existují.... smilesmile to jsem řekla s nadsázkou ale musí to být skvělé kdyžn na někoho takového narazíš!!!! tummenupp

Adro, přesně takhle jsem to myslela. Píšu z práce a dělám u toho ješě x věcí smile
Ano, cytologie je stěr z děložního čípku.
Jestli ti vezmou kousek z tkáně děložního čípku, tak se na tebe šestinedělí bude vztahovat. Ale určitě se na to zeptej ještě doktora.
No, já se po prvním zákroku ptala mýho dr, jestli se můžu před další možnou nákazou nějak chránit. Na to mi řekl, že bohužel ne. Že mi v tom nepomůže ani kondom. A že chlapi to mít v sobě můžou, aniž by měli nějaké vnější příznaky. A aby se zjistilo, zda to chlap má nebo ne,  je zapotřebí speciálního vyšetření. Už jsem o tom psala někde jinde. Chtěla jsem na to vyšetření poslat svého přítele, ale jelikož už jsme se rozešli, tak to nemá cenu. Musím říct, že díky těmto operacím vyplavaly na povrch v našem vztahu věci, který jsem tušila, ale nechtěla jsem si je připustit. Takže platí, že všechno zlý je k něčemu dobrý. Jen nevím, co dělat, až si budu někoho hledat. Takovou tu obavu v sobě nějak mám, aby "to" budoucí přítel / partner neměl. Ale kdo se bojí,nesmí do lesa smile

Není tady

#32 20. 4. 2007 14:26

adra
♥♥♥♥♥♥♥

týýýý jo...já se po*eru...fakt jo...myslím jak píšeš to že kvuli tomu vypluly na provrch nekterý věci ve vašem vztahu.....nevěra?
ale nedá se přeci s jistotou říct že za to mohl on?? že se to sice přenáší stykem, kfyž partner střídá partnerky ale je to jedna z možností....
a tože neochrání ani kondom...jsem v šoku:-(((((
jo samozřejmě že všechno zlé je pro něco dboré...respektive všechno se deje pro něco ...pro naše dobro...ach jo....
sandři moc ti děkuju že si se mnou píšeš:-))))) hjarta

Není tady

#33 20. 4. 2007 14:34

janísek
♥♥♥♥♥--

sandro, to jsme řešily spolu..:-) no, tím, že neochrání ani kondom jsi mi dost vzala vítr z plachet...už mám to "šestinedělí" za sebou a sázela jsem na ně...tak nevím co jinýho dělat...přece není jediné řešení sexuální abstinence :-(

Není tady

#34 20. 4. 2007 14:47

adra
♥♥♥♥♥♥♥

janísku!!!! i  Tobě moc děkuju že jsi tu byla dnes se mnou!!!!!! hjarta
holky za chvíli odcházím...v podnělí odpol.jdu k lékaři tak v úterý budu něco vědet, termín aspon...

ty más janísku dítě a stálého partnera?

Není tady

#35 20. 4. 2007 14:57

janísek
♥♥♥♥♥--

stálého partnera ano, ale dítě zatím bohužel ne...grater
vůbec nemáš za co děkovat, to je přece jasný...já už si tím prošla, tak ti můžu poradit co a jak...
budu ti držet palečky a určitě se ozvi co a jak...

Není tady

#36 20. 4. 2007 15:19

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

týýýý jo...já se po*eru...fakt jo...myslím jak píšeš to že kvuli tomu vypluly na provrch nekterý věci ve vašem vztahu.....nevěra?
ale nedá se přeci s jistotou říct že za to mohl on?? že se to sice přenáší stykem, kfyž partner střídá partnerky ale je to jedna z možností....
a tože neochrání ani kondom...jsem v šoku:-(((((
jo samozřejmě že všechno zlé je pro něco dboré...respektive všechno se deje pro něco ...pro naše dobro...ach jo....
sandři moc ti děkuju že si se mnou píšeš:-))))) hjarta

Adro, to ne. Žádná nevěra neproběhla, nebo o ní alespoň nevím. U nás už to nebylo dobrý ve všech ohledech delší dobu a po těch operacích to všechno vykouklo ven "v celé své kráse". hmm Já už jsem měla gynekologický problémy asi tak rok a půl před první operací, takže si myslím, že tohle bylo jen vyvrcholením všech těch zánětů, oslabené imunity, atd atd.
Budu drže v pondělí palce tummenupp hjarta

Není tady

#37 20. 4. 2007 15:23

sandra
♥♥♥♥♥♥-

janísek napsal(a):

sandro, to jsme řešily spolu..:-) no, tím, že neochrání ani kondom jsi mi dost vzala vítr z plachet...už mám to "šestinedělí" za sebou a sázela jsem na ně...tak nevím co jinýho dělat...přece není jediné řešení sexuální abstinence :-(

No, já z toho byla taky v šoku. I proto jsem chtěla, aby šel můj teď už bývalý přítel na ty testy. Jen jsem si říkala, co budu dělat, když to mít bude? Já si myslím, že takhle ale člověk přemýšlet nemůže,jinak by se z toho zbláznil. Já teď nikoho nemám a ani nehledám, ale taky se bojím, že ten nový "to" bude mít. A co pak? Jenomže nemůžu se ho na to ptát na první schůzce nebo ho hnát hned k dr na testy.

Není tady

#38 20. 4. 2007 15:39

janísek
♥♥♥♥♥--

sandro asi máš pravdu...tak já prostě budu doufat, že to můj partner nemá...nevím co bych dělala, kdybych zjistila, že jo...asi radši budu žít v nevědomosti..:-)

Není tady

#39 20. 4. 2007 17:22

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Rakovinné buňky se holky dají likvidovat,pokud to není v pokročilém stádiu bylinkami.Nikomu nezávidím,jelikož se s tím setkávám jako terapeutka dosti často.Za rakovinu si bohužel můžeme sami,neobjeví se jen tak.je to z toxických naplavenin organismu,z toho co jíme.Dnes je strava více chemická a plná solí a emulgátorů,proto bychom občas měly pomoci organismu pomocí bylinek,divily by jste se jak dovedou dát organismus dohromady.Nic proti práškům,ropzhodně mají své místo,ale navíc zatěžují játra i ledviny a stavy se vrací(potom jsou horší)Samozřejmě tomu věřit nemusíte...ale alterna má něco do sebe,když se s ní umí zacházet.
Pokud chcete pomoci,klidně se podívejte na mé stránky,mám tam i zkušenosti klientů.Posílám bylinky po celém česku a mám vždy radost,když mi napíší,že se stav lepší.
Držím pěsti všem.Marta

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#40 20. 4. 2007 17:25

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Ještě maličkost,za některé potíže mohou samozřejmě i muži,pokud nedodržují hygienu,případně je jim věrnost cizí....to je potom každá rada drahá,musí se dát do pořádku také chlap,jinak se to vrací..

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#41 23. 4. 2007 9:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem hodně času o víkendu probrečela....:-((( k tomu jsem TO dostala tak jestli i nálada šla kvuli tomu dolůůů nevím; to se ukáže jestli budu "pobrekávat" i v týdnu  grater ....:-))))dnes je to lepšííí, taky jsem si zase něco přečetla....roll
a začala jsem brát novou antikoncepci, tak jsem zvedavá jestli to bude v pořádku zatím jsem měla dvě tabeltky a z toho se mo soudit nedá....ale nohy ZATIM nebolí....dnes mám jít k lékaři odpoledne domluvit si termín....
ale chtěla bych ještě něco vyzkoušet než vlezu na operační stul....ale když nevím CO mi přesně je...jsem na rozpacích...máte někdo zkušenonst s bylinkami?? va

Upravil(a) adra (23. 4. 2007 9:19)

Není tady

#42 24. 4. 2007 12:54

janísek
♥♥♥♥♥--

ADRO, tak co, jak jsi dopadla u doktora...?

Není tady

#43 24. 4. 2007 13:50

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Janísku to bude dlouhé, a děkuji za optání : -)))
Včera mi jedna hodná dušička z babinetu doporučila jednu paní, ať ji OKAMZITE zavolám a odvolám se na tu hodnou dušičku…nevěděla jsem komu budu volat, zda je to doktorka,léčitelka, čarodějka…a prostě jsem to číslo vytočila…..a zjistila že je to paní, která se zabývá čínskou medicínou…
Řekla jsem ji co mě trápí a ona mi doporučila kapičky, a jak je aplikovat často….prostě takovou několikadenní kůru… s tím že by bylo dobré se na zákrok do nemocnice objednat nejdříve za tři týdny…- po té kůře a ještě si pak po té kůře nechat udělat znova stěr u doktora No nevěděla jsem moc co doktorovi říct teda jak říct, že chci na operaci až po další menstruaci …
Doktor  mi vysvětlil co mě čeká, nakreslil mi to!! Ptala jsem se jestli mě čeká konizace a on se zamračil že tohle ne ,  že se mi vezmou  kousek čípku, protože ten ster je jen „setření“ z čípku ale ten vzorek co mi vezmou pod narkózou je průřez celou tkání…a pošlou to do laborky. A prý kdy chci na to jít jestli teď nebo až po dalším mense, čím mi pěkně nahrál: -))))
A že výsledky budou bud (ted to napíšu hodně laicky) bud1,2nebo 3….přičemž 3 je nejhorší…když to bude 1 tak prý nic,když to bude 2 tak prý taky nic…NO A KDXZ T BUDE 3 tak TAKY NIC ALE MUSÍ SE TO HLIDAT!!!!! Protože za 10-15let by z toho mohla být rakovina….tak jsem tam tak seděla v šoku…a nevěděla jestli si mám oddechnout nebo raději ne……
Takže vyzkouším ty kapičky…za to „nic“ nedám  a uvidíme…čas jsem získala i tím že mi po prvním špatném stěru řekl že by další měl udělat na doporučení laboratoře až za tři měsíce ale že tak dlouho čekat nechce…takže mám „náskok“ …. No a ještě jsem se ptala nebo mi to spíš sám řekl, že kdyby to bylo teď hodně špatné(rakovinotvorné) tak by to věděli dávno že chodím na kontroly pravidelně….
Takže dnes si jedu pro kapky a držte mi pěsti!!!!!

Není tady

#44 25. 4. 2007 17:19

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Janísku to bude dlouhé, a děkuji za optání : -)))
Včera mi jedna hodná dušička z babinetu doporučila jednu paní, ať ji OKAMZITE zavolám a odvolám se na tu hodnou dušičku…nevěděla jsem komu budu volat, zda je to doktorka,léčitelka, čarodějka…a prostě jsem to číslo vytočila…..a zjistila že je to paní, která se zabývá čínskou medicínou…
Řekla jsem ji co mě trápí a ona mi doporučila kapičky, a jak je aplikovat často….prostě takovou několikadenní kůru… s tím že by bylo dobré se na zákrok do nemocnice objednat nejdříve za tři týdny…- po té kůře a ještě si pak po té kůře nechat udělat znova stěr u doktora No nevěděla jsem moc co doktorovi říct teda jak říct, že chci na operaci až po další menstruaci …
Doktor  mi vysvětlil co mě čeká, nakreslil mi to!! Ptala jsem se jestli mě čeká konizace a on se zamračil že tohle ne ,  že se mi vezmou  kousek čípku, protože ten ster je jen „setření“ z čípku ale ten vzorek co mi vezmou pod narkózou je průřez celou tkání…a pošlou to do laborky. A prý kdy chci na to jít jestli teď nebo až po dalším mense, čím mi pěkně nahrál: -))))
A že výsledky budou bud (ted to napíšu hodně laicky) bud1,2nebo 3….přičemž 3 je nejhorší…když to bude 1 tak prý nic,když to bude 2 tak prý taky nic…NO A KDXZ T BUDE 3 tak TAKY NIC ALE MUSÍ SE TO HLIDAT!!!!! Protože za 10-15let by z toho mohla být rakovina….tak jsem tam tak seděla v šoku…a nevěděla jestli si mám oddechnout nebo raději ne……
Takže vyzkouším ty kapičky…za to „nic“ nedám  a uvidíme…čas jsem získala i tím že mi po prvním špatném stěru řekl že by další měl udělat na doporučení laboratoře až za tři měsíce ale že tak dlouho čekat nechce…takže mám „náskok“ …. No a ještě jsem se ptala nebo mi to spíš sám řekl, že kdyby to bylo teď hodně špatné(rakovinotvorné) tak by to věděli dávno že chodím na kontroly pravidelně….
Takže dnes si jedu pro kapky a držte mi pěsti!!!!!

Ahojky Adro,
tak teď jsem z toho jelen. va Co ti tedy budou dělat, když ne konizaci? Ne, že bych ti jí přála, to vůbec ne. Ptám se jen ze zvědavosti, jestli existuje ještě třeba jiný způsob, jak to zjistit.
Drž se, pa hjarta
S.

Není tady

#45 26. 4. 2007 9:46

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Sandruš....ten stěr co mi dělali byl jen STER jakoby "setření" bunek z čípku jako když po tom přejedeš po tom čípku a něco z něj setřeš...
a když to nebylo dobré...tak mě chtějí pod narkozou kousek čípku doslova uříznout...protože tíma jak to uříznou, udělají pruřez celým čípkem-tkání-a tím zjistí víc
tak snad jsem to napsala srozumitelně  smile
no a ted "beru" ty kapky a než pujdu na ten zákrok, budu chtít udělat ještě před tím znova ambulantně ster a až po výsledcích půjdu do nemocnice....chci tomu věřit že to bude dobré a do nemocnice nebudu muset vubec:-((((
ale nechci předbíhat...:-((

Není tady

#46 27. 4. 2007 8:24

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

Sandruš....ten stěr co mi dělali byl jen STER jakoby "setření" bunek z čípku jako když po tom přejedeš po tom čípku a něco z něj setřeš...
a když to nebylo dobré...tak mě chtějí pod narkozou kousek čípku doslova uříznout...protože tíma jak to uříznou, udělají pruřez celým čípkem-tkání-a tím zjistí víc
tak snad jsem to napsala srozumitelně  smile
no a ted "beru" ty kapky a než pujdu na ten zákrok, budu chtít udělat ještě před tím znova ambulantně ster a až po výsledcích půjdu do nemocnice....chci tomu věřit že to bude dobré a do nemocnice nebudu muset vubec:-((((
ale nechci předbíhat...:-((

Adři,
tak já jsem to asi nějak popletla. Každopádně ti moc držím palce, aby kapky "zabraly" a tys nemusela jít do nemocnice hjarta hjarta Určitě dej o sobě vědět, S.

Není tady

#47 27. 4. 2007 8:32

adra
♥♥♥♥♥♥♥

ale asi nepopletla....já jsem vubec nevedela co mě čeká v nemocnici...myslela jsem že nic než konizaci po STERU nedelají....poradila jsi mi jak sji nelépe dovedla a HLAVNE JSI TU BYLA SE MNOU!!! smilesmile

dám vědět určite

mám kamarádku která mě pořád "láme" at jedu s ní do nemocnie do Jablonce - ona má tetu gynekoložku...tak tam asi pojedu..pro klid...po aplikaci tech kapiček tam pojedu s ní a nechám si udělat kontrolní ster...at je to jak to je přeci jen známosti dělají svoje....
tak zatím pa a díky hjarta

Upravil(a) adra (27. 4. 2007 8:34)

Není tady

#48 4. 5. 2007 7:51

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

ale asi nepopletla....já jsem vubec nevedela co mě čeká v nemocnici...myslela jsem že nic než konizaci po STERU nedelají....poradila jsi mi jak sji nelépe dovedla a HLAVNE JSI TU BYLA SE MNOU!!! smilesmile

dám vědět určite

mám kamarádku která mě pořád "láme" at jedu s ní do nemocnie do Jablonce - ona má tetu gynekoložku...tak tam asi pojedu..pro klid...po aplikaci tech kapiček tam pojedu s ní a nechám si udělat kontrolní ster...at je to jak to je přeci jen známosti dělají svoje....
tak zatím pa a díky hjarta

Ahojky Adro,
tak co kapky? Nějaké pozitivní zprávy? smile

Není tady

#49 10. 5. 2007 8:46

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak tedy,zatím nic nového...ale cítím divné pálení...jako na zánět močových cest....pořád mě to nutí na čůrání...ale přitom "nic" ...je to nepříjemné...mám takové tabletty na zapíjení - VitalBucha je to bylinkové takvo želatinové kapsle, mám to od minule...měla jsem zánět mčových cest před rokem a půl...a když to do zítřka nepřejde zajdu doktorce...

jinak kapičky jsem užila jsem jak měla...ted čekám na menses a pak k doktorovi zda by mi udělal znova ster...to nevím jek mu řeknu-prostě na rovinu že jsem zkusila přírodní léčbu, čínskou a zda je ochotný mi udělat ster znova....jak se bude tvářit...no a když blbě, nezbyde mi než jít jinam:-(((

Upravil(a) adra (10. 5. 2007 8:47)

Není tady

#50 10. 5. 2007 9:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

adra napsal(a):

tak tedy,zatím nic nového...ale cítím divné pálení...jako na zánět močových cest....pořád mě to nutí na čůrání...ale přitom "nic" ...je to nepříjemné...mám takové tabletty na zapíjení - VitalBucha je to bylinkové takvo želatinové kapsle, mám to od minule...měla jsem zánět mčových cest před rokem a půl...a když to do zítřka nepřejde zajdu doktorce...

jinak kapičky jsem užila jsem jak měla...ted čekám na menses a pak k doktorovi zda by mi udělal znova ster...to nevím jek mu řeknu-prostě na rovinu že jsem zkusila přírodní léčbu, čínskou a zda je ochotný mi udělat ster znova....jak se bude tvářit...no a když blbě, nezbyde mi než jít jinam:-(((

Adro,
určitě doktora popros ještě o jeden stěr. Kdyby ti ho nechtěl udělat, tak jdi k jinýmu,přesně jak říkáš. Moc bych ti přála, aby ti dopadly výsledky dobře a ty tam nemusela jít pussa

Já jdu za měsíc na první cytologii po tom druhém zákroku. Doufám, že bude ok, jinak skočím pod nejbližší bus wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí