29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hosteska:Ale tak pohl.choroby se týkají i mladších...
I když moje kamarádka měla za přítele 40letého chlapa, byl to její první a zatím jediný chlap, a odnesla si od něho taky "pěknou"nemoc, nějaký latinský název,není to ani moc známé, ale bude kvůli tomu mít problémy do konce života, bude mít hlavně velký problém otěhotnět,a pokud se jí to náhodou podaří, je vysoké riziko různých komplikací, jako mimoděložní těhot., potrat apod.
To je hnus! I když je to trochu
Není tady
Zdravim, je mi 19 a jsem porád bez zkuseností....Myslíte ze by mi pomohlo kdybych "zasunul" nekde u nejaky prostitutky abych se zbavil ostychu? Nejsem zadnej pubertak ale rikam si, ze bych alespon se trochu nekam posunul...Ne a ne furt najit holku
Není tady
Neviem posúdiť... Nemám skúsenosti s prostitútkou. Ale ja by som ešte skúšala tie, čo sú zadara.
Není tady
Tak jí je prý 40 a nemá zkušenosti s prostitutkou, je to možné v dnešní době? Kam ten svět spěje!
To alk: můžeš s ní jen mluvit, není nutné zasunovat...pokud ti jde teda o ten ostyh, to je určitě užitečnější...já to řešil takhle, ale bylo mě víc než tobě.
Není tady
Alku, když mně bylo 17, chodila jsem s pánem, kterému táhlo na padesát... je asi pravda, že společnost vnímá trochu jinak vztah mladá holka / starší chlap než naopak, ale to je holt riziko podnikání.
Nakonec jsem malinko slevila a teď v pětadvaceti jsem přesedlala na čtyřicátníky... jsem zvědavá, jací chlapi mně budou brát v šedesáti ;o) Snad nebudu mlsně obcházet základky ;o)))
Není tady
Fatimah napsal(a):
Alku, když mně bylo 17, chodila jsem s pánem, kterému táhlo na padesát... je asi pravda, že společnost vnímá trochu jinak vztah mladá holka / starší chlap než naopak, ale to je holt riziko podnikání.
Nakonec jsem malinko slevila a teď v pětadvaceti jsem přesedlala na čtyřicátníky... jsem zvědavá, jací chlapi mně budou brát v šedesáti ;o) Snad nebudu mlsně obcházet základky ;o)))
Já si myslím, že společnosti je po tom pendrek.
Upravil(a) Bellagambi (14. 12. 2007 16:00)
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Tak jí je prý 40 a nemá zkušenosti s prostitutkou, je to možné v dnešní době? Kam ten svět spěje!
To alk: můžeš s ní jen mluvit, není nutné zasunovat...pokud ti jde teda o ten ostyh, to je určitě užitečnější...já to řešil takhle, ale bylo mě víc než tobě.
Vek dámy(dá-mi?) sa neprezrádza!
Není tady
Selima napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
To alk: můžeš s ní jen mluvit, není nutné zasunovat...pokud ti jde teda o ten ostyh, to je určitě užitečnější...já to řešil takhle, ale bylo mě víc než tobě.Vek dámy(dá-mi?) sa neprezrádza!
To bylo v dobrém úmyslu nasměrovat Alka k správnému cíli.
Není tady
Bellagambi napsal(a):
Selima napsal(a):
Bellagambi napsal(a):
To alk: můžeš s ní jen mluvit, není nutné zasunovat...pokud ti jde teda o ten ostyh, to je určitě užitečnější...já to řešil takhle, ale bylo mě víc než tobě.Vek dámy(dá-mi?) sa neprezrádza!
To bylo v dobrém úmyslu nasměrovat Alka k správnému cíli.
Vy sice z toho máte srandu,ale me to prijde jako reseni. Je mi 19 a zkuaenost s holkama prost skoro neni. Resil to taky nkdo takhle? Jakej máte názor?
Není tady
Ja nie som chlap, ale na "prvý raz" alebo "prvé razy" by som odporúčala možno staršiu ženu, ale asi nie profesionálku. Pri tej sa veľa o tele ženy a hlavne o jej chutiach a preciťovaní nenaučíš... Naučíš sa rýchlo urobiť -ak je to to, čo hľadáš...
Není tady
A hlavně mladej a nezkušenej je přizpůsobivej a snaživej a je nevymazlenej
Upravil(a) dzifdayly (15. 12. 2007 19:44)
Není tady
Alk napsal(a):
Zdravim, je mi 19 a jsem porád bez zkuseností....Myslíte ze by mi pomohlo kdybych "zasunul" nekde u nejaky prostitutky abych se zbavil ostychu? Nejsem zadnej pubertak ale rikam si, ze bych alespon se trochu nekam posunul...Ne a ne furt najit holku
Zdravím Alku i ostatní, taky se mi od mládí líbily zralé ženy (a spíš plnějších tvarů) a tato záliba mi zůstala. V cca třiceti jsem si báječně užil s dámou, které bylo přes šedesát (vypadala tak na 45) a když píšu užil, myslím tím UŽIL. Její vitalita, vášeň a zkušenost mi přinesla sexuální zážitek, na který se jen tak nezapomíná.
Zkusit premiéru u profiny by určitě šlo, ale nehrň se do toho bez rozmyslu a bez informací. Nabízí to možnost vyzkoušet i to co Tě láká na internetu - zralou ženu. S tím, že jsem to párkrát v životě zkusil Ti mohu říct, že to může být parádní, vzrušující a uspokojující zážitek stejně jako totální propadák který by Tě mohl na nějakou dobu totálně znechutit (o zdravotním riziku nemluvě).
O profi holkách se toho i dost ví, existují i fóra jejich vyznavačů, kde se člověk dozví dost, aby si nenaběhl.
Myslím, že tohle téma tu asi nebude veřejně populární, ale máš-li zájem, můžeme to probrat třeba přes SZ.
Není tady
Je mi 21, klidně bych šel do nějakého vztahu se starší ženou. Nemám nápad, kde takovou najít, kde se seznámit... Poradíte?
Není tady
Alk napsal(a):
Je mi 21, klidně bych šel do nějakého vztahu se starší ženou. Nemám nápad, kde takovou najít, kde se seznámit... Poradíte?
Alku, tak teď už to nevypadá jako dotaz do poradny, ale spíš jako seznamovací inzerát...
A tedy nevím, zda se nepletu, ale neřešil jsi tohle téma (rád bych se zaučil s nějakou starší) už na nějakém předchozím vlákně? Proč to tedy otvírat znovu a znovu?
Jinak k prvotní otázce: To, že mladého kluka (muže) přitahují o cca generaci i více starší ženy, s tím jsem se setkala. Taky mě velmi překvapilo, když jsem před pár lety měla seznamovací inzerát a odpovídali mi na něj mimo jiné i chlapci o cca čtvrtstoletí mladší... Nejdřív jsem na to koukala nějak takhle:
, pak jsem se dotyčných vždy zeptala, jestli nepřehlédli, kolik je mě a kolik jim je. Překvapilo mě, že nepřehlédli - nebyl to omyl, bylo to cílené. Tak jsem z toho vycouvala, mě tohle neláká.
Ale i jeden kamarád mi vyprávěl, že nejlepší jeho erotický zážitek v životě bylo, když ho coby studenta svedla jeho "velmi zralá" bytná...dodnes na to prý rád vzpomíná a co do kvality zážitku to údajně bylo nedostižné...
Takže - když se najdou dva podobně naladění - mladý muž a zralá žena - proč ne?
Kde ale takovou ženu najít, kde se seznámit?
Není tady
Blossom napsal(a):
A tedy nevím, zda se nepletu, ale neřešil jsi tohle téma (rád bych se zaučil s nějakou starší) už na nějakém předchozím vlákně? Proč to tedy otvírat znovu a znovu?
Protože ho asi ještě žádná nezaučila
Není tady
Alk napsal(a):
Kde ale takovou ženu najít, kde se seznámit?
Probůh, Alku, to fakt potřebuješ takhle vodit za ručičku?
Pokud ve tvém okolí taková dáma reálně není, tak zkus: www.libimseti.cz, www.seznamit.cz, www.stesti.cz, anebo nějakou další z fůry seznamek. Zaregistruješ se, napíšeš inzerát, a pak odpovídáš na odpovědi, případně se scházíš... Kapišto?
Nebo potřebuješ ještě nějaký podrobnější návod??
Blossom napsal(a):
...anebo nějakou další z fůry seznamek...
www.rande.cz, www.seznamka.cz... možností je plno a divil bych se, kdyby se Alk aspoň na jedné z nich "nechyt"...
Není tady