1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dobrý den,
jakou "rychlou půjčku" můete doporučit? Kterou naopak nedoporučit?
Děkuji,
S.
Není tady
ádnou nebrat !!! Jsou to lichváři a zničilo to mnoho rodin i lidí !!! Naučit se počítat.
Není tady
Aneri napsal(a):
ádnou nebrat !!! Jsou to lichváři a zničilo to mnoho rodin i lidí !!! Naučit se počítat.
To bych ráda. Ale bohuel se mi objevil jeden nečekaný výdaj, který musím zaplatit.... Nejsem typ, co utrácí a pak si půjčuje.
Není tady
Není lepí si půjčit od známých? Potvrzuji, e na úrocích se "nedoplatíte".
Není tady
taky se přikláním k tomu půjčit si od známÝch,nebo v bance.Proboha jen NE LICHVU.
Upravil(a) romina (12. 4. 2007 18:45)
Není tady
Zrovna včera o tom byl pořad koda,e jste se nekoukala.Zkuste to opravdu radi jinde.
Není tady
http://www.mesec.cz/clanky/pujcka-bez-udani-ucelu/
Ta Komerční vypadá asi nejlíp...Hlavně nechoď do nebankovního sektoru...!
Není tady
Tak my jsme bohuel taky několikrát museli řeit nečekané výdaje. Byli jsme spokojení v ČSOB i ČS, půjčka byla opravdu rychlá, vdy s moností předčasného splacení.
Není tady
Hlavně ne Provident a dalí nebankovní půjčky. Kdy u, tak do banky.
Není tady
Souhlasím, ale i tak si ve pečlivě pročti a prokalkuluj, ne se upíe. Co se týče Providentu a spol. tak, kdy mi z novin vypadne letáček, nebo vidím nabídky přilíplé někde na kandelábru atd., tak vidím rudě a lituji kadého, kdo jim naletí.
Není tady
Děkuju vem moc za příspěvky.
Určitě si chci půjčit u banky, ádný lichváři....Zkusím tu KB, jeliko mám u ní účet. Známá si brala půjčku u Raiffeisenbank a byla docela spokojená. Kadopádně jetě jednou děkuji a přeji vám hezký slunečný víkend
Není tady
rozsáhlý spam, banuju
Upravil(a) AndreaP. (14. 10. 2015 17:44)
Není tady
A zase reklama...jsi normální ????
Není tady
Já bych nedoporučovala ádnou rychlou půjčku. Já tomu nevěřím. Větina těch subjetků jsou pěkní zmetci.
Není tady
Nejlepí rychlá půjčka je s kuklou na hlavě a kudlou v ruce v bance. Tam má aspoň nějakou naději, e tě neoebračej exekutoři....
Upravil(a) Dorka (11. 1. 2016 11:32)
Není tady