27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
jakou "rychlou půjčku" můete doporučit? Kterou naopak nedoporučit?
Děkuji,
S.
Není tady
Jaká rychlá půjčka? ádná.
Není tady
aprill napsal(a):
Zcela souhlasím.
Není tady
Divous napsal(a):
aprill napsal(a):
Zcela souhlasím.
Taky se přidávám. Rychlé půjčky vedou jen k dalím rychlým půjčkám. Vysoké úroky, velké splátky. Nela bych do toho. Rychlé půjčky to je tak trochu lichva. Ale to je můj osobní názor.
Není tady
Jen se pro blií představu se mrkni, jaké RPSN má např. profilreal(bo fi co nabízí penízky "jen za 500kč"), který ti peníze pěkně "doveze a domů". To by ti mělo vysvětlit ve. Půjčka má smysl jen krátkodobá, kdy jsi např. ve druhotné platební neschopnosti a nevykrytí něčeho by ti způsobilo velký problém, tak tehdy půjčka smysl má. Pokud ti nenapáchá víc kody jak uitku. Jinak jen zabředne do dluhů......a jede v tom
Jinak jsou nesmírně ikovní(ty firmy)- smekám. Pěkná práce - půjčovat peníze. Jak říká jára cimrman "mě to bavííí"
Upravil(a) Wiki (18. 5. 2007 13:36)
Není tady
Rychla pujcka radeji zadna, urokove sazby a RPSN podobnych produktu jsou neunosne. Pokud by se jednalo o kratkodobou zalezitost, lze takove veci resit kontokorentnim uctem nebo uverovou (kreditni) kartou. Uroky jsou take vysoke a pro klienty nevyhodne, ale jsou karty, napr. nektere karty VISA, kde pokud vratis pujcenou castku napr. do 45 dnu, neuctuji Ti zadne poplatky a uroky.
Napis mi,kdyz tak na muj mail, na co chces financni prostredky pouzit a o jakou castku by se jednalo, udelam Ti analyzu.
Hezky den preje
Lu*
Není tady
Úvěrové sazby jsou tak odliné a vyřeené bez vnějí pomoci, nael jsem tu pomocníka rychlapujcka-is.com, vdy aktuální informace a nejlepí sazby.
Upravil(a) manickaa (31. 10. 2017 9:04)
Není tady
manickaa napsal(a):
Úvěrové sazby jsou tak odliné a vyřeené bez vnějí pomoci, nael jsem tu pomocníka rychlapujcka-is.com, vdy aktuální informace a nejlepí sazby.
Na to bych úplně nesázela, odkaz mi nepřipadá zrovna důvěryhodý. Kdy u půjčku, tak od seriózní banky, alespoň teda podle mě.. Přikládám odkaz na srovnávač půjček, třeba to pomůe někomu v rozhodování https://edufi.cz/am/srovnavac-pujcek/. Jsou tam vemoné banky.
Není tady