29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
jakou "rychlou půjčku" můžete doporučit? Kterou naopak nedoporučit?
Děkuji,
S.
Není tady
Jaká rychlá půjčka? Žádná.
Není tady
aprill napsal(a):
Zcela souhlasím.
Není tady
Divous napsal(a):
aprill napsal(a):
Zcela souhlasím.
Taky se přidávám. Rychlé půjčky vedou jen k dalším rychlým půjčkám. Vysoké úroky, velké splátky. Nešla bych do toho. Rychlé půjčky to je tak trochu lichva. Ale to je můj osobní názor.
Není tady
Jen se pro bližší představu se mrkni, jaké RPSN má např. profilreal(bo fi co nabízí penízky "jen za 500kč"), který ti peníze pěkně "doveze až domů". To by ti mělo vysvětlit vše. Půjčka má smysl jen krátkodobá, když jsi např. ve druhotné platební neschopnosti a nevykrytí něčeho by ti způsobilo velký problém, tak tehdy půjčka smysl má. Pokud ti nenapáchá víc škody jak užitku. Jinak jen zabředneš do dluhů......a jedeš v tom
Jinak jsou nesmírně šikovní(ty firmy)- smekám. Pěkná práce - půjčovat peníze. Jak říká jára cimrman "mě to bavííí"
Upravil(a) Wiki (18. 5. 2007 13:36)
Není tady
Rychla pujcka radeji zadna, urokove sazby a RPSN podobnych produktu jsou neunosne. Pokud by se jednalo o kratkodobou zalezitost, lze takove veci resit kontokorentnim uctem nebo uverovou (kreditni) kartou. Uroky jsou take vysoke a pro klienty nevyhodne, ale jsou karty, napr. nektere karty VISA, kde pokud vratis pujcenou castku napr. do 45 dnu, neuctuji Ti zadne poplatky a uroky.
Napis mi,kdyz tak na muj mail, na co chces financni prostredky pouzit a o jakou castku by se jednalo, udelam Ti analyzu.
Hezky den preje
Lu*
Není tady
Úvěrové sazby jsou tak odlišné a vyřešené bez vnější pomoci, našel jsem tu pomocníka rychlapujcka-is.com, vždy aktuální informace a nejlepší sazby.
Upravil(a) manickaa (31. 10. 2017 9:04)
Není tady
manickaa napsal(a):
Úvěrové sazby jsou tak odlišné a vyřešené bez vnější pomoci, našel jsem tu pomocníka rychlapujcka-is.com, vždy aktuální informace a nejlepší sazby.
Na to bych úplně nesázela, odkaz mi nepřipadá zrovna důvěryhodý. Když už půjčku, tak od seriózní banky, alespoň teda podle mě.. Přikládám odkaz na srovnávač půjček, třeba to pomůže někomu v rozhodování https://edufi.cz/am/srovnavac-pujcek/. Jsou tam všemožné banky.
Není tady