6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak sem jsem to moc dávat nechtěla,ale na sexuologické se asi moc odpovědi nedočkám...
Prosím ty které tím bohuel proly,jak to probíhá?Jak dlouho budu v nemocnici?Co potom?
Zatím mi nikdo nic neřekl a mám z toho strach...
Není tady
Ahoj Verčulko, byla jsem na kyretái v říjnu 2005 z důvodu zamlklého těhotenství. Druhý den po zákroku mě pustili domů, někde to dělají i ambulantně. Pak jsem na sebe dávala velký pozor - neprochladnout, ádný sexík.. V nemocnici mi řekli, e toto by se mělo dodrovat cca 3 týdny. Po zákroku mě jen troičku bolelo břicho, ale jinak celkem v pohodě, měla jsem z toho zbytečně velký strach.
Není tady
Verunko je mi to moc líto myslela jsem, e je vechno v pořádku, kdy ses tak dlouho neozvala....co se stalo?
k tvému tématu, ne jsem čekala Matýska tak jsem taky o mimi přila abyla na kyretái...leí v nemocnici cca 3-4 dny pokud je ve bez komplikací, dělá se to pod narkozou a bolesti potom nemá, tedy alespon já je neměla..pak jen chvilku krvácí jako menstruačně..no a ted to lepí o mimi jsme se mohli začít snait ji po 3 měsících
má v tom prsty crohn???
Není tady
Moc děkuji holky...
tarmiku já nevím,on mi nikdo nic neřekl.Můj Dr. mi dal inj. na podporu těhotenství a druhý mi den na to řekl,e jde o jednoznačné zamlklé těhotenství a e si mám přeléčit crohna a měla bych brát i kortikoidy,e to udělá jen dobře.Jak jsem Ti psala,měla jsem jisté obtíe a horečky,moná tím,kdo ví...
Není tady
U samotný Crohn je hrůza děs a jetě tohle...tak se dr a nějak to zkus vydret....
Není tady
Verčulko, jak píí holky - nástup do nemocnice buď v den zákroku nebo před (aby udělali nějaká základní vyetření - ale někde je nedělají), potom zákrok pod celkovou narkozou (z narkozy se probudí za chvilku - cca půl hodiny). Někde Tě pustí hned domů, někde si Tě přes noc pro jistotu nechají.... potom bys měla dodret estinedělí - aspoň první dny bez sexu (my vydreli celou dobu), trochu se etřit... den kyretáe si pak bude počítat jako 1DC - je moné, e pak bude pár dnů krvácet nebo pinit, je moné, e pinit nebude vůbec.... MS by Ti potom měla přijít do 6týdnů, následující 2cykly byste si měli dát asi pauzu od snaení... pravda je, e my jsme čekali od revize jen to estinedělí a jeden cyklus a pak jsme to malinko pokoueli.... pokud se bude cítit dobře, fakt není důvod čekat dél....
celkem patně psychicky jsem se cítila v "estinedělí", kdy mi jetě organismem cloumaly hormony... na neschopence jsem po potratu byla jetě asi 3 týdny - ale spí kvůli tomu, abych se dala dohromady psychicky - Dr mi nabízela dokonce jetě delí neschopenku....
Drím moc pěsti, a to přítě dopadne dobře a hlavně a se brzy zadaří!!!!
Není tady
Bety,Lenulko,moc děkuji,je lepí kdy vím co čekat
Není tady
AhojkyVerčo,koukám,e jsi tady, co pejsek nael se?
Upravil(a) Matali (12. 4. 2007 18:18)
Není tady
Mám po kyretái skoro měsíc. Nastoupila jsem ráno v den výkonu, na lačno a bez pití (to bylo asi nejhorí), výkon dělají v celkové narkóze a druhý den ráno jsem la domů. Ve bylo bez bolesti, jenom po zákroku trochu bolelo břicho, ale nic hrozného. Po asi 3-4 dnech po zákroku přijde krvácení, můe to být ale jen pinění nebo i vůbec (já pinila několik dní). Hormony pak s člověkem opravdu trochu cloumají...
Doporučují dodret estinedělí a hlavně nepouívat tampony.
Upravil(a) vavatu (12. 4. 2007 21:47)
Není tady
Tak to je za mnou...
Moc vám děkuji za to e jste mi napsali jaké to je,pak jsem se opravdu tolik nebála
Není tady
Veru, kdy Tě pustili domů? druhý den? ve proběhlo bez komplikací? doufám, e to bude brzo "za Tebou" a bude se moc optimisticky dívat dopředu
Není tady
Lenulko pustili mne opravdu druhý den,chtěla jsem domu jetě včera,ale krvácela jsem,tak mě pustili dnes ráno.Cítím se relativně dobře a hrozně se těím a budou ty tři měsíce za mnou
Není tady
Veri, no aspoň si Tě pohlídali - u nekrvácí? vyuije tu tříměsíční pauzu nějak na řeení toho Crohna nebo tak?
Není tady
Krvácím pořád,tak jsem dostala v nemocnici poučení jak se chovat v domácím oetření a co dělat "kdyby náhodou"
Ty tři měsíce určitě vyuiji v můj prospěch a udělám si "lékařské kolečko",u nechci znovu tohle proít,jsem poučená a teď jim budu lapat na paty a předvedou jak dobří jsou
Není tady
Ahoj Verculko. Doufam, ze nebudes mit zadne komplikace a ty tri mesice vam utecou jako voda a budete to mct zkusit znova.
Ja mam tuhle zkusenost taky za sebou, kyretaz kvuli spontannimu potratu, sla jsem domu jeste ten den po zakroku a malinko jsem spinila jen do druheho dne a za tyden jsem sla do prace, abych prisla na jine myslenky, doma bych byla cely den sama a nejspise by mi to trvalo dele, nez se vzpamatuji. Ale je to hodne individualni. Ale tenkrat, kdyz me manza odvadel do nemocnice, jsem po prve videla slzy v jeho ocich...
V kazdem pripade, ted nas za par tydnu \ceka radostna udalost a preji to i Tobe.
Upravil(a) sillwan (14. 4. 2007 11:29)
Není tady
Veru, tak se mi to líbí - jen a se mudři činí a ukáí, co umí... měli by si Tě pak pořádně pohlídat, protoe toto zaít bych nepřála nikomu a dvakrát u vůbec ne... a chodí k nějakému odborníkovi nebo teprve začne?
já jsem pár dnů krvácela a pak jetě pinila, ale Dr mi říkala, e to být můe klidně i pár týdnů....
Není tady
Sillwan,já jsem to po pravdě dost obrečela,můj přítel to také nenesl nejlíp,ale hlavně měl strach o mě,je to moje sluníčko.Asi je to divné,ale po tom zákroku se mi malinko ulevilo,u jsem nebrečela.Řekla jsem si,e nesmím,e s tím stejně nic neudělám a uírat se tím nechci!!!Naopak,začala jsem přemýlet co vechno za ty tři měsíce musím stihnout abych se dala náleitě do pořádku a nic mi nestálo v cestě za miminkem.A určitě to zvládnu jako vy vechny
Přeji rychlý a bezproblémový porod,u je to opravdu "za pár"
Lenulko ke gastro chodím,jen jsem tam teď dýl nebyla,myslela jsem jak vechno zvládnu sama a jak jsem pak letěla kdy mi bylo v těhu ouvej a to u nemohl nic dělat... Taky musím dořeit tu kostrč a astma,no prostě s tímhle vím ty tři měsíce utečou jako voda a hurá na to
S tím krvácením se to doufám srovná co nejdřív
Není tady
Veri, tak to má teda hezky natřískané tři měsíce to fakt uteče drím pěsti!!!!!
Není tady
lenulka napsal(a):
Veri, tak to má teda hezky natřískané tři měsíce to fakt uteče drím pěsti!!!!!
Lenulko to jo a moooc děkuji
A Ti dobře dopadne ta laparka a u to konečně prolomí a má to vytouené mimi
Já se vám pak zase pokusím vtírnout na snailky a budu vstřebávat nové info
Není tady
Ahoj Veru,
jsem ráda,e to bere takhle pozitivně.Doufám,e podruhé u bude vechno tak jak má být. Chtěla jsem se zeptat,jestli vymění toho doktora nebo to nechá být? A byla jsi u toho Černého? A pokud ano,řekl ti něco k tomu,e má Crohna?
Moc vám drím palce
Není tady
Ahoj Nadí,
psala jsem Ti na ICQ..
Musím to brát pozitivně,jinak bych z toho zcvokla a k ničemu,to by dalímu snaení vůbec nepomohlo a to já nechci.Přítě to vyjde a bude ve ok,věřím tomu..
No u mého rozhodně zůstat nechci,Černý mě můe vzít a v říjnu.. Černý potvrdil jen diagnosu a e mám před dalím snaením přeléčit Crohna,tak se hned v pondělí vrhnu na telefonování po Dr.
Ty se hlavně hlídej a nestresuj!!!!Bude to dobrý,s Lubou vám to přejeme
Není tady
Verčo děkuju.
Je dobře,e aspoň ví,co má dělat krok za krokem.Ten čas ti pak rychleji uteče.Podívej na mě,uteklo to jako voda,jako by se to ani nestalo.
Věřím,e kdy se vám to jednou povedlo,půjde to i podruhé. Kdy jsem otěhotněla já,otěhotní u kadá
Není tady
Nada78 napsal(a):
Verčo děkuju.
Je dobře,e aspoň ví,co má dělat krok za krokem.Ten čas ti pak rychleji uteče.Podívej na mě,uteklo to jako voda,jako by se to ani nestalo.
Věřím,e kdy se vám to jednou povedlo,půjde to i podruhé. Kdy jsem otěhotněla já,otěhotní u kadá
Nadí nevím,ale předstírám jako e jo a e jsem si tím 100% jistá
Chi chi chi,to je tedy dobré,sem Ti přece předpověděla e bude chovat dřív ne já,to ví,my čarodějnice
Není tady
No v mym případě jsem spí mlela z posledního.Váně se divím,e jsem to tak dlouho vydrela.A nejhorí na tom je,e do porodu není nic jistý,a vlastně ani po něm.
Nevim asi jsem pratěná,ale pořád se nějak nedokáu radovat.
Dokud neuvidím srdce jako zvon,neuvěřím.
Ale řeknu ti,hormony se mnou asi pěkně cloumaj
Není tady
Ahoj Verčo,
moc mě to mrzí........ psala jsem ti na meila a přála k narozeninám a ono to asi tak veselé zrovna nebylo..... Jak jsi na tom? Proběhlo ve bez komplikací? Co dalí těhu, kdy se můete zase pokouet?
Koukala jsem,e má tady velkou oporu, to je fakt super
Není tady