Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 5. 12. 2013 8:26

MilanXD
♥------

Re: umela vagina

Gonycz napsal(a):

Pokud ti mohu doporučit tak tato umělá vagína http://osobnivagina.cz je ze všech nejdokonalejší. Manželka mi ji pořídila na minulé vánoce a nemohu si ji vynachválit měl jsem i jiné, ale ty nemají tak reálný materiál jako tato. Vytvořili i nějakou novinku, která přenáší pohyby do počítače a reaguje tak v po*n, ale to zatím nemám vyzkoušené.

Fleshlight je sice nejprodávanější umělá vagína na světě, ale myslím si, že je to především pro aktivní uživatele - osamocené muže. Ona se musí totiž nákladně a zdlouhavě udržovat = vymýt, vysušit, napudrovat, nechat doschnout atd. Pro toho, kdo by si to chtěl jen zkusit postačí jednorázová japonská Tonga. Ty navíc docela často nakupují manželky partnerům pro legraci. Nejčastěji se pak používá v autě, protože nehrozí znečištění oděvu.

Ještě k tomu kinetickému zařízení na Fleshlight = VStroker. Myslím si, že je to fakt kravina. Tyhle věci jsem dostával a psal jsem o nic články. Vstroker je sice na první pohled hodně atraktivní a překvapivý, ale po pár dnech už nudí.

Není tady

#27 20. 10. 2014 17:10

corel1
♥------

Fleshlight sice stojí víc ale je nejlepší http://www.fleshlight-obchod.cz/. Erotické pomůcky s číny napumpované kdoví čím bych nezkoušel

Není tady

#28 18. 11. 2015 11:57

goliath
♥------

Ahojte ja rozhodne odporúčam fleshlight. Osobne vlastním umelú vagínu fleshlight STU. A som nadmieru spokojný. Áno je pravda, že vyžaduje údržbu ako čistenie a púdrovanie kukuričným škrobom, ale takto vám dokáže vydržať pomerne dlho. Mne fleshlight pomohla zlepšiť sexuálnu výdrž, lebo pri masturbácii nie je na mňa vyvíjaný tlak. A je to omnoho lepší pocit ako s rukou. Pred použítím ale odporúčam namočiť do teplej vody.

Taktiež keď sme s partnerkou nemohli byť spolu umelá vagína poslúžila a splnila svoj účela nemyslel som tak na druhé ženy. Takže za mňa je to aj pomôcka na odstránenie nevery. Ak chcete pri masturbácii zažiť pocit ako pri reálnom sexe Umela vagina fleshlight je pomôcka, ktorá vám to umožní.

Není tady

#29 18. 11. 2015 13:18

flink
♥♥♥♥♥--

goliath napsal(a):

Ahojte ja rozhodne odporúčam fleshlight. Osobne vlastním umelú vagínu fleshlight STU. A som nadmieru spokojný. Áno je pravda, že vyžaduje údržbu ako čistenie a púdrovanie kukuričným škrobom, ale takto vám dokáže vydržať pomerne dlho. Mne fleshlight pomohla zlepšiť sexuálnu výdrž, lebo pri masturbácii nie je na mňa vyvíjaný tlak. A je to omnoho lepší pocit ako s rukou. Pred použítím ale odporúčam namočiť do teplej vody.

Taktiež keď sme s partnerkou nemohli byť spolu umelá vagína poslúžila a splnila svoj účela nemyslel som tak na druhé ženy. Takže za mňa je to aj pomôcka na odstránenie nevery. Ak chcete pri masturbácii zažiť pocit ako pri reálnom sexe Umela vagina fleshlight je pomôcka, ktorá vám to umožní.

Bože, kam jsi to vrazil rozum? big_smile

Není tady

#30 18. 11. 2015 18:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Bože, kam jsi to vrazil rozum?
No kam asi??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 8. 2. 2016 23:02

proka
♥------

Já si koupil umělou vagínu ve tvaru Avataru big_smile Fleshlightku.. takovou tu fialovou a musim říct,že docela pecka big_smile Ale je na každém, aby soudil... zkouším i jiná honítka, např. Tenga egg vajíčka, ty taky nejsou špatná, ale jsou moc malá...

Upravil(a) proka (10. 2. 2016 12:50)

Není tady

#32 7. 3. 2019 11:16

Lajla03
♥♥-----

No to by mě zajímalo jestli se to dá aspoň trochu srovnat s reálnou vagínou ? big_smile to je mazec co se dneska všechno vyrábí. To mají všechno v sexshopech jo ?

Není tady

#33 24. 4. 2019 14:36

Majki636
♥♥-----

Lajla03 napsal(a):

No to by mě zajímalo jestli se to dá aspoň trochu srovnat s reálnou vagínou ? big_smile to je mazec co se dneska všechno vyrábí. To mají všechno v sexshopech jo ?

Můj nynější přítel říkal, že ta umělá vagína je poměrně dosti srovnatelná s tou reálnou, nicméně mu k chci pořídit úplně jinou hračku.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí