19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Gonycz napsal(a):
Pokud ti mohu doporučit tak tato umělá vagína http://osobnivagina.cz je ze vech nejdokonalejí. Manelka mi ji pořídila na minulé vánoce a nemohu si ji vynachválit měl jsem i jiné, ale ty nemají tak reálný materiál jako tato. Vytvořili i nějakou novinku, která přenáí pohyby do počítače a reaguje tak v po*n, ale to zatím nemám vyzkouené.
Fleshlight je sice nejprodávanějí umělá vagína na světě, ale myslím si, e je to předevím pro aktivní uivatele - osamocené mue. Ona se musí toti nákladně a zdlouhavě udrovat = vymýt, vysuit, napudrovat, nechat doschnout atd. Pro toho, kdo by si to chtěl jen zkusit postačí jednorázová japonská Tonga. Ty navíc docela často nakupují manelky partnerům pro legraci. Nejčastěji se pak pouívá v autě, protoe nehrozí znečitění oděvu.
Jetě k tomu kinetickému zařízení na Fleshlight = VStroker. Myslím si, e je to fakt kravina. Tyhle věci jsem dostával a psal jsem o nic články. Vstroker je sice na první pohled hodně atraktivní a překvapivý, ale po pár dnech u nudí.
Není tady
Fleshlight sice stojí víc ale je nejlepí http://www.fleshlight-obchod.cz/. Erotické pomůcky s číny napumpované kdoví čím bych nezkouel
Není tady
Ahojte ja rozhodne odporúčam fleshlight. Osobne vlastním umelú vagínu fleshlight STU. A som nadmieru spokojný. Áno je pravda, e vyaduje údrbu ako čistenie a púdrovanie kukuričným krobom, ale takto vám dokáe vydra pomerne dlho. Mne fleshlight pomohla zlepi sexuálnu výdr, lebo pri masturbácii nie je na mňa vyvíjaný tlak. A je to omnoho lepí pocit ako s rukou. Pred pouítím ale odporúčam namoči do teplej vody.
Taktie keď sme s partnerkou nemohli by spolu umelá vagína poslúila a splnila svoj účela nemyslel som tak na druhé eny. Take za mňa je to aj pomôcka na odstránenie nevery. Ak chcete pri masturbácii zai pocit ako pri reálnom sexe Umela vagina fleshlight je pomôcka, ktorá vám to umoní.
Není tady
goliath napsal(a):
Ahojte ja rozhodne odporúčam fleshlight. Osobne vlastním umelú vagínu fleshlight STU. A som nadmieru spokojný. Áno je pravda, e vyaduje údrbu ako čistenie a púdrovanie kukuričným krobom, ale takto vám dokáe vydra pomerne dlho. Mne fleshlight pomohla zlepi sexuálnu výdr, lebo pri masturbácii nie je na mňa vyvíjaný tlak. A je to omnoho lepí pocit ako s rukou. Pred pouítím ale odporúčam namoči do teplej vody.
Taktie keď sme s partnerkou nemohli by spolu umelá vagína poslúila a splnila svoj účela nemyslel som tak na druhé eny. Take za mňa je to aj pomôcka na odstránenie nevery. Ak chcete pri masturbácii zai pocit ako pri reálnom sexe Umela vagina fleshlight je pomôcka, ktorá vám to umoní.
Boe, kam jsi to vrazil rozum?
Není tady
Boe, kam jsi to vrazil rozum?
No kam asi???
Není tady
Já si koupil umělou vagínu ve tvaru Avataru Fleshlightku.. takovou tu fialovou a musim říct,e docela pecka
Ale je na kadém, aby soudil... zkouím i jiná honítka, např. Tenga egg vajíčka, ty taky nejsou patná, ale jsou moc malá...
Upravil(a) proka (10. 2. 2016 12:50)
Není tady
No to by mě zajímalo jestli se to dá aspoň trochu srovnat s reálnou vagínou ? to je mazec co se dneska vechno vyrábí. To mají vechno v sexshopech jo ?
Není tady
Lajla03 napsal(a):
No to by mě zajímalo jestli se to dá aspoň trochu srovnat s reálnou vagínou ?
to je mazec co se dneska vechno vyrábí. To mají vechno v sexshopech jo ?
Můj nynějí přítel říkal, e ta umělá vagína je poměrně dosti srovnatelná s tou reálnou, nicméně mu k chci pořídit úplně jinou hračku.
Není tady