6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ja viem ze toto je forum pre zeny ale predsa... Uvazoval som o kupe tej umelej vaginy a rad by som sa spytal , ze aky vy baby a zeny mate na toto nazor , uz niesom
a nemam babu....
Za prispevky dakujem
Není tady
nechapem ... ak ju chcem tak ju chcem a nazor inych ma nezaujima ... ini ju predsa nebudu pouzivat, ale ty ... nie?
Není tady
hm... umelu chces? co ja viem... ja davam prednost zivym.
Není tady
corel, rotherdam to asi berie tak, ze ak si to zratas tak ta ziva nakoniec stoji omnoho viac ako ta umela
Není tady
corel napsal(a):
ja davam prednost zivym.
tiez mrtve nemusim (umelu som neskusal ... naco, zivych je dost
)
Q: davam prednost zivym znamena ze v pripade nutnosti nepohrdnes ani mrtvou?
Upravil(a) Oxi (12. 4. 2007 15:54)
Není tady
Oxi napsal(a):
a uz ked ... tak pozri sem ... ale varit nevie
Tak to je hustý
Není tady
jj, poriadne huste, najma ako si tu "nakonfigurujes" aku chces (maju aj chlapa)
Upravil(a) Oxi (12. 4. 2007 15:59)
Není tady
Tak určitě by si člověk vybral
A jaká je cena?
Není tady
skusil som si naklikat nejaku podla mojich prestav ... a presiel ma smiech: Subtotal (US$) 6,499.00
Není tady
Sakra, za to má člověk slušný auto
Asi radši zůstanu u těch živých, to vyjde asi jevnějc
Není tady
no myslím, že je to pořád lepší než celá nafukovací panna, tedy estetičtější
Není tady
No o tom pochybujem ze <> do ruky je estetickejsia ako realdoll ktora mimochodom nieje nafukovacia
Kaliku za 130 litrov si moc slusne auto nekupis Ale za umelu <> je to dost vela
Není tady
Ty jo, jsou jako živé. Živá je sice "estetičtější", ale umělá neuteče a ani se nehne, ať s ní děláš co chceš (i když na druhou stranu, když se ani nehne, tak to pak nemá cenu, že).
Není tady
Příjde chlap na pláži k slepci a povídá: Pane, to je dost nevkusné nafukovat "andulu" na veřejné pláži, vždyť jsou ty i děti.
A slepec odpoví: Kua, tak to jsem celou zimu šu...l kajak.
Není tady
Nedávno jsem si dělal legraci z kamaráda, když mi zatelefonoval:
Dobíral jsem si ho, že je zázrak, když mi zavolá a nepoužívá ústa jen na orál.
Odpověděl mi: Orál? No, hodily by se nějaká "lačná ústa".
Upravil(a) Pelikan (12. 4. 2007 21:11)
Není tady
Pelikan napsal(a):
Dobíral jsem si ho, že je zázrak, když mi zavolá a nepoužívá ústa jen na orál.
hezkýýýýý.....
Není tady
fakt pekne babiky, vidno ze si davaju zalezat... ale asi by ma to s nimi nebavilo, ja mam rad ked sa holka aj chyta aktivity a to tieto velmi nevedia. teda aspon predpokladam ze nevedia.
Není tady
Pelikan napsal(a):
Příjde chlap na pláži k slepci a povídá: Pane, to je dost nevkusné nafukovat "andulu" na veřejné pláži, vždyť jsou ty i děti.
A slepec odpoví: Kua, tak to jsem celou zimu šu...l kajak.
tak to je bomba...
Není tady
No lepší nafukovací panna, jak obtěžovat lidi, nebo páchat trestnou činnost ! :-):-)
Není tady
Chicht! ) Rychle se dají udělat reklama v nouzi doma z běžně dostupných materiálů
)))
Upravil(a) mala.popelka (8. 3. 2012 16:20)
Není tady
corel napsal(a):
fakt pekne babiky, vidno ze si davaju zalezat... ale asi by ma to s nimi nebavilo, ja mam rad ked sa holka aj chyta aktivity a to tieto velmi nevedia. teda aspon predpokladam ze nevedia.
Pěkné sice jsou - jenže to jsou malé panenky Barbie taky... Taky si s nima moc srandy neužiješ, ale aspoň vyjdou o moc levněji a - na obdivné zírání to (podle mě) úplně stačí...
A kromě jiného... s tou velkou hračkou bych měl asi problém...
A to hned při první návštěvě, že...
Kam s ní? ... panenku Barbie schováte snadno někam do šuplíku...
Upravil(a) Vachu (18. 3. 2012 9:58)
Není tady
Umělá vagina je podle mě proti ženskému vibrátoru celkem neužitečný vynález. Je to kvůli velmi rozdílné mužské a ženské sexualitě..
Není tady
Nejlepší umělá vagína je taková, kterou můžeš ohřát v teplé vodě, aby měla teplotu jako skutečná. To jsou pak jiné požitky
Není tady
Pokud ti mohu doporučit tak tato umělá vagína https://osobnivagina.cz je ze všech nejdokonalejší. Manželka mi ji pořídila na minulé vánoce a nemohu si ji vynachválit měl jsem i jiné, ale ty nemají tak reálný materiál jako tato. Vytvořili i nějakou novinku, která přenáší pohyby do počítače a reaguje tak v po*n, ale to zatím nemám vyzkoušené.
Upravil(a) Gonycz (12. 8. 2018 14:03)
Není tady