6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,kdy jste zacaly zas sexikovat po porodu? Az po kontrole po sestinedeli,nebo driv? Uz mame 5 tyden a nekrvacim,tak by nato klidne hopla, ale nejak se bojim toho,jak mi tam dole visi ta svalovina posevni steny.
Není tady
na tu svaovinu musí cvičit Haňulko- posilovat pánevní dno. A o tom sexíku, nás učili a po estinedělí, ale potom jsem od jíných lidí slyela, e stačí pokud je ti dobře a nekrvácí. Já bych to nechala na dobu, kdy je ti dobře a cítí se na to, co u u nás bylo
Není tady
no madli, tak kdyz ani ty nedodrzujes sestinedeli cele, tak nato taky asi vletime . Manza rika,ze aspon u toho procvicime tu svalovinu
Není tady
hani u máme sex za sebou. První byl minulý víkend, take vlastně 3 týdny po porodu, já se na to cítila a bylo to super
Není tady
Jejda, tak toho se krapet bojím. Nebolí mě jizva, ale celý spodek, hlavně ty kosti
Není tady
Holky já u se taky nemůu dočkat, ale ty vy pořád cítím docela dost, chjo....
Není tady
Hani taky jsme to prubli během estinedělí, ale pro mě záitek nijaký. Bolelo mě to. Ale jak píou holky jestli se cítí tak do toho!!!
Není tady
jetě chci podotknout e jsme pouili lubrikační gel a prezervativy, já se bojím dalího mimča, to ne ne ne
Není tady
Děvčata a jakou teď budete pouívat antikoncepci?? Říkala jsem si, e si dám asi DANU, dalí mimčo bychom chtěli, ale a tak za 3-4roky... práky jsem brala 10let, tak teď nevím...
Není tady
pupicek napsal(a):
jetě chci podotknout e jsme pouili lubrikační gel a prezervativy, já se bojím dalího mimča, to ne ne ne
Pupí... bylo to tak hrozný? Bojim bojim jdu si najít tvoji slohovku
Není tady
Čauky, my jsme myslím dodreli estinedělí. Ale stejně to bolelo. Od té doby jsme se milovali tolikrát, e bych to spočítala na obouch rukách Take nic moc. Nemám vůbec chu a jsem taky víc unavená ne v těhu. Kolikrát mám i výčitky vůči manelovi. Ale tomu to prý nevadí.
Iva
Není tady
Prvni sexik po sestinedeli. Ale chteli jsem drive, ale nejak jsem jeste nebyla zahojena a v 5t. jsem byla u Dr. a myslale si, ze uz jsem ale jak do me hrabl tak jsem vedela ze to ve vnitr jeste neni o.k. Ale pak to bylo supr. Jinak taky ted sex nic moc jako kvalita je super, ale kvantita rapidne klesla. Natalda blbe spi takze se to dost blbe dela u rvouciho ditete a taky unava dela svoje:(
Není tady
Upravil(a) potvurkapodivna (15. 10. 2014 11:42)
Tak u nás byl první sexík tři týdny po porodu a bylo to supr Stejně jak teď frekvence je myslím dost často a líbí se mi to daleko víc ne před těhu
A takový to hlazení a ......bylo hned po příchodu z porodnice
Není tady
tak uz jsme to prubli,docela to slo,akorat ten prvni steh na hrazi dost bolel,ale snad se to behem dalsich sexiku roztahne, trosku mi Dr.zmensila pri siti dirku
Není tady
jinak s tou antikoncepci taky nevim,prasky mi dost rozhodily cyklus,kdyz jsem je vysadila a pak jsem mela problemy s tehu,tak nevim jestli nezustanem jen u kondomu,at pak nejsou problemy s druhym mimcem
Není tady
No nevim, ale u mě je tedy asi něco patně. U jsem půl roku po porodu a při sexu mě to bolí jako čert. Jako kdybych tam měla nějakou překáku a jetě k tomu mění dirku. Pak nemůu ani chodit, protoe mi přijde e jí mám 2x větí a tahne mě k zami.
Závidím vem kdo můete bez problémů..
Není tady
Já po 4 týdnech a to jsem měla dost velký problémy s nástřihem. Tak jestli u nekrvácí a cítí se na to tak to určitě prubni. Bud to pujde nebo nepujde.
Není tady
Milé maminky, pokud jste nyní po porodu a máte své vytouené miminko nebo děátko do dvou let, budu moc ráda, kdy se Vám bude chtít vyplnit dotazník na téma Sex po porodu:
https://www.surveymonkey.com/s/NYP3RRG
Dotazník je anonymní, neuvádíte své jméno, příjmení, atd.
Potřebuji zjistit názory maminek pro jeden nový článek. Vem zúčastněným moc děkuji:)
Není tady