29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
nemate prosim s timto pripravkem nektera zkusenosti?
Dnes mi jej nabidla moje mudra, kdyz videla, jaky mam strije po porodu, pry je to dost ucinny, ale je to sakra drahy, 200 ml necely 3000 Kc
Takze nez bych vubec zacala uvazovat, ze do toho ty prachy nacpu, rada bych vedela, jestli s tim mate zkusenosti.
Diky moc a hezky den preje Majka
Není tady
strije jsou potrhané podkoží, jsou to jizvy, žádným krémem ani olejem je neodstraníš...až to vymažeš tak co, koupíš nový???
Není tady
ja vim, co jsou strie a ze nikdy uplne nezmizi, tenhle pripravek je ma redukovt, resp. zahladit co nejvic to jde..
..mudra mi rikala, ze to chce cas, asi 2 baleni (1 baleni vystaci pry na 1/2 roku)..
Není tady
Na celkové posílení i proti stryjím je nová Colvita. je to kolagen q 5- 26 v kapslích. PARABEN FREE
http://obchudek.blog.cz
Není tady