6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mam dvě děti, jedno je skoro puberťák a druhé půjde do školky, nebo nepůjde ale má ten věk.(tzn.3roky), ale chystám se studovat dálkově, budu tedy přes týden doma a o sobotách si něco študýrovat(dokud mě nevyhodí , ba né), ale mam z toho vítr, takže bych ráda narazila na nějakou podobně rozhodnutou duši, která by se chtěla o tomto tématu zdílet, díky......jo, co chci studovat: učitelství pro MŠ, zatím, jsem neudělala přijímačky (dělají se v červnu), ale jakobych to udělala (už mě jednou vzali, ale právě jsem se dozvěděla o svém novém stavu, tak jsem nenastoupila (zbaběle), jenže tenkrát to nešlo(stěhování a další starosti) tak jsem to odkládala, odkládala teď je mi 31 a myslím, že teď , nebo nikdy....
Není tady
na túto tému je tu toho veľa.aj v tomto fóre myslím, a určite na psychologickej tiež. len v starších príspevkoch
Není tady
Taky mám dvě děti a chystám se dálkově studovat VOŠ v Praze, jen ještě na mateřské,protože mladšímu byl teď rok.Stejně jako Tebe mě čekají přijímačky v červnu a v podstatě nevím do čeho jdu.Střední jsem ukončila pře čtrnácti lety.Mám přesně ten pocit,teď a nebo už nikdy.Bude mi 32let.Pracovala jsem jako zubní instrumentářka a chtěla bych vystudovat dentální hygienistku.
Z čeho přesně máš strach?
Není tady
Pripojuji se clankem o studiu pri diteti a zamestnani http://trishamad.blog.cz/0709/jak-se-st … zamestnani
Není tady