Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 4. 2007 9:14

madelain
♥♥♥----

Snažení a nemoc

Snažíme se o miminko. Takže jsem v teď v takovém stavu, že nevím jak na tom zrovna jsem smile však to znáte. Jsem teď ale trochu víc nachlazená, není mi moc dobře a nevím, zda si můžu vzít nějaké léky, protože co kdyby...  wink Jak jste to řešili vy? K doktorce se mi moc nechce, protože mám teď hodně zařizování kvůli novému bydlení a další uvolňování v práci by asi neviděli moc rádi.  hmm

Upravil(a) madelain (11. 4. 2007 9:15)

Není tady

#2 11. 4. 2007 9:16

jitka2
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Snažení a nemoc

Já si myslím, že paralen si vzít můžeš, já ho brala i při kojení, když jsem měla zánět prsu, takže ten asi nevadí, jinak hodně ovocného čaje s citrónem, bylinky radši né.

Není tady

#3 11. 4. 2007 9:44

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Madelain, ja to vzdy resila tak,ze jsem si vzala par dni dovolene a vylezela to s teplym cajikem a medem bez leku....Pokud jsem silene nekaslala a nemela zrovna horecku....ale i to jsem nakonec prezila a vylezela bez leku....ono to neni moc hezke,ale rika se,ze kdyby jsi byla tehulka a leky nejak ublizili miminku,tak se to takto v rannem stadiu neudrzi a odejde to samo...ale to nechci strasit ani nic zakazovat, Dr. mi v prvnim mesici tehotenstvi tohle rekl a rikal,ze Paralen 1-2 denne mohu, kdyz to takto nebudu praktikovat tyden ci dva tydny...narazove ano, ne dlouhodobe a pritom nekteri berou i antibiotika v tehu a vse je v poradku, je to u kazdeho asi individualni....ale kdyz clovek za kazdou cenu nemusi, tak je to lepsi....

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

#4 11. 4. 2007 11:30

Bublina
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

madelain napsal(a):

Snažíme se o miminko. Takže jsem v teď v takovém stavu, že nevím jak na tom zrovna jsem smile však to znáte. Jsem teď ale trochu víc nachlazená, není mi moc dobře a nevím, zda si můžu vzít nějaké léky, protože co kdyby...  wink Jak jste to řešili vy? K doktorce se mi moc nechce, protože mám teď hodně zařizování kvůli novému bydlení a další uvolňování v práci by asi neviděli moc rádi.  hmm

Sem na tom stejně právě ležím doma v posteli a řeším to cucvejma pastilkama,na krk sem měla bioparox(ale to je lokální antibiotika) jinak baštím jitrocelovej sirup a černej bez a šípky.Prášky do sebe prostě nechci taky si říkám co by kdyby:-)

Není tady

#5 11. 4. 2007 12:16

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

holky, zkuste homeopatika. Ty můžete i v těhu... Na cucavý pastilky bacha, většina v nich se v těhu nesmí!

Upravil(a) Gabrielle (11. 4. 2007 12:17)

Není tady

#6 12. 4. 2007 9:09

madelain
♥♥♥----

Horečky nemám, nějak na ně ani netrpím, ale mám čím dál horší dávivý kašel a už vážně nevím co, asi k té doktorce budu muset.
Taky si myslím, jestli to nemám z alergie. Jsem alergik hlavně na pyly, hlavně břízu a ta má teď sezonu, beru Zodac, ale ten se taky bojím vzít. sad

Není tady

#7 12. 4. 2007 9:32

Slniečko
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno-Praha-Brno

Tak potom se porad s Dr. vzdy existuje nejake reseni, co Tobe pomuze a miminku neublizi....smilehjarta

"Nikdo si nezaslouží Tvé slzy či pláč a ten, kdo si je zaslouží, Tě nikdy nerozpláče..."
http://lbyf.lilypie.com/r1htp1.png
1. ROK: 8,570 kg, 74 cm, 2. ROK: 11,0 kg, 86 cm, 3. ROK: 12,0 kg, 93 cm
http://lb2f.lilypie.com/lQfmp1.png
1.ROK: 7,400 kg, 72 cm, 2. ROK: 9,6 kg, 81 cm

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí