29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Snažíme se o miminko. Takže jsem v teď v takovém stavu, že nevím jak na tom zrovna jsem však to znáte. Jsem teď ale trochu víc nachlazená, není mi moc dobře a nevím, zda si můžu vzít nějaké léky, protože co kdyby...
Jak jste to řešili vy? K doktorce se mi moc nechce, protože mám teď hodně zařizování kvůli novému bydlení a další uvolňování v práci by asi neviděli moc rádi.
Upravil(a) madelain (11. 4. 2007 9:15)
Není tady
Madelain, ja to vzdy resila tak,ze jsem si vzala par dni dovolene a vylezela to s teplym cajikem a medem bez leku....Pokud jsem silene nekaslala a nemela zrovna horecku....ale i to jsem nakonec prezila a vylezela bez leku....ono to neni moc hezke,ale rika se,ze kdyby jsi byla tehulka a leky nejak ublizili miminku,tak se to takto v rannem stadiu neudrzi a odejde to samo...ale to nechci strasit ani nic zakazovat, Dr. mi v prvnim mesici tehotenstvi tohle rekl a rikal,ze Paralen 1-2 denne mohu, kdyz to takto nebudu praktikovat tyden ci dva tydny...narazove ano, ne dlouhodobe a pritom nekteri berou i antibiotika v tehu a vse je v poradku, je to u kazdeho asi individualni....ale kdyz clovek za kazdou cenu nemusi, tak je to lepsi....
Není tady
madelain napsal(a):
Snažíme se o miminko. Takže jsem v teď v takovém stavu, že nevím jak na tom zrovna jsem
však to znáte. Jsem teď ale trochu víc nachlazená, není mi moc dobře a nevím, zda si můžu vzít nějaké léky, protože co kdyby...
Jak jste to řešili vy? K doktorce se mi moc nechce, protože mám teď hodně zařizování kvůli novému bydlení a další uvolňování v práci by asi neviděli moc rádi.
Sem na tom stejně právě ležím doma v posteli a řeším to cucvejma pastilkama,na krk sem měla bioparox(ale to je lokální antibiotika) jinak baštím jitrocelovej sirup a černej bez a šípky.Prášky do sebe prostě nechci taky si říkám co by kdyby:-)
Není tady
Horečky nemám, nějak na ně ani netrpím, ale mám čím dál horší dávivý kašel a už vážně nevím co, asi k té doktorce budu muset.
Taky si myslím, jestli to nemám z alergie. Jsem alergik hlavně na pyly, hlavně břízu a ta má teď sezonu, beru Zodac, ale ten se taky bojím vzít.
Není tady
Tak potom se porad s Dr. vzdy existuje nejake reseni, co Tobe pomuze a miminku neublizi....
Není tady