|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Už pár dní mám pálení v pochvě při močení, nemám sexuálního partnera a nikdy předtím jsem nic podobného neměla. Výtok také nemám. Může to být mykoza?
Není tady
může to být cokoli, zeptej se raději doktora...
Není tady
podla mna to pravdepodobne bude zacinajuci zapal mocovych ciest - utekat k obvodnemu!!! taketo veci, ak sa neriesia, zvyknu mat neprijemne dosledky.
Není tady
Corel, to jsi mě docela vyděsila, problém je v tom, že mám obvodního na druhém konci republiky a hned tak se k němu nedostanu, stejně jako ke svému gynekologovi. Navíc jsem dostala menstruaci, takže ten by mi ani přiliš platný nebyl. To pálení není nějak intenzivní, je to spíš takový nepříjemný pocit a to ani ne úplně vždy.
Není tady

Pálením se může projevit zánět močových cest, doporučuji zakoupit urinal, opravdu pomáhá, či počínající mykoza. V lékárně lze zakoupit čípky a mastičku, balení je myslím na tři dny, pokud nezabere, hupky dupky k lékaři. 
Nemohla jsi někde přistydnout? Např. sezení na zemi, či zídce........ moje zkušennost.
Upravil(a) Eri (11. 4. 2007 17:19)
Není tady
Eri díky za příspěvek, myslím, že jsem nenastydla, dávám si celkem pozor. A navíc, myslím, že kdyby to byl zánět asi bych skučela víc. Sázím spíš na tu mykózu a zkusím si v lékárně něco koupit. No a až se dostanu zase do rodného kraje, zajdu si na gynekologii.
Není tady
No moja kamaratka mala s tym problemy.......najskor si to liecila cajmi z lekarne......tam jej poradili lekarnicky a pomohlo to...
no musis si davat aj pozor aby sa ti to nevracalo,lebo jej sa stalo, ze sa jej to potom zacalo vracat na 3 den po skonceni jedneho zapalu....potom si radsej zajdi k doktorovi.....
Není tady
ewe napsal(a):
Corel, to jsi mě docela vyděsila, problém je v tom, že mám obvodního na druhém konci republiky a hned tak se k němu nedostanu, stejně jako ke svému gynekologovi. Navíc jsem dostala menstruaci, takže ten by mi ani přiliš platný nebyl. To pálení není nějak intenzivní, je to spíš takový nepříjemný pocit a to ani ne úplně vždy.
...ewe, ja jsem kluk... 
Není tady
no jo...jako buk 
Není tady