29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Milé a drahé sluníčko,nejsem z těch,co by si pořád naříkaly na váhu,jsem z těch,co si naříkají o samotě.Do teď to bylo jakž takž,brečela jsem jen pro sebe a nikoho jsem tím neobtěžovala,ale teď musím a to tebe.Radíš všem,poraď i mě.Je to hodně komplikované a tak na rovinu.Napiš mi prosím odpověď na mail chackinka@email.cz protože jakmile tuto stránku vypnu,už se na ni nedostanu...Proč?to je teď vedlejší...Takže měřím 170 cm,vážím 95 kg ,do teď bylo vše v pořádku,pohoda,teď mám ale zdravotní púroblémy,páteř,dýchání,žaludek.Hlavně páteř...Lékař mi zdůraznil,že musím,opakuji "musím" do konce prázdnin schodit nejméně 10-15 kg,abych nešla na operaci.Zdůrazňuji,že jsem mladý člověk a na operaci nepůjdu,ani kdyby mě tam měly nabrat vidlemi a odhodit.Je to nezdravé,nikdy jsem to nedělala,ale teď tě prosím,nebo kohokoli,kdo tohle moje fňukáníčko bude číst a bude mi chtít pomoci,napište mi na mail.Prosííííííííííííííííííííííííííííím.Nevím,co mám dělat a sama se nedonutím,ani nevím,jak mám jíst.Jsem sebevědomá žena,žádná puberťačka,ale už to dál nevydržím...Prosííííííííííííím.Budu netrpělivě čekat na jakoukoli odpověď.
Není tady
VYDŽ, UŽ SE ŘÍTÍM!!!
Není tady
Dobrý den,
tímto bych Vás chtěla požádat o vyplnění následujícího dotazníku k mé diplomové práci na téma Faktory prodejnosti masných výrobků. Vyplnění dotazníku Vám zabere 5 - 10 minut.
Dotazník je anonymní a veškeré údaje budou použity pouze pro mou práci.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp … w/viewform
Předem Vám velmi děkuji za Váš čas.
Není tady