29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem tu zas s novým problémem...........
Jsem sice v 7. třídě ale slyšela jsem v rádiu něco o střední škole....
Někteří říkají že můžeš dělat zkoušky jen jednou pokud se nedostaneš v 15 ti už tě nikde nevezmou a druzí říkají že můžeme podat jen jednu přihlášku.....Prosím vás jsem z toho hrozně nervní co je správně?????
Není tady
Na střední si můžeš podle mě podat přihlášku kdykoli.Třeba i ve třiceti(Musíš mít ale dokončené základní vzdělání ).A co se týče počtu přihlášek, tak my jsme si mohli podat na jednu školu.Nevím jak je to ale se soukromými školami.Školy mohou ale nemusí vyhlašovat druhý kolo.Takže pokud se člověk nedostane v prvním kole na střední, počká si na to, který školy vyhlásí druhý kolo a podle toho si napíše přihlášku na druhý kolo.To bylo před dvěma lety, takže pokud došlo k nějaké změně, tak o tom nevím.
Upravil(a) Chloe16 (10. 4. 2007 21:13)
Není tady
Gabčo, zatím se tím netrap, protože za ty dva roky, až se budeš rozhodovat, tak to zase bude úplně jinak. Všechno teď probíhá reformami, tak počkej, jak to bude, až na to přijde čas a zbytečně se nestresuj. Neboj se, že by ses na SŠ nedostala - zcela určitě dostaneš.
Není tady
Doopravdy to nemá smysl moc řešit, protože už ted hodně škol bere na průměr a je teda dost klidně možný, že za dva roky už snad ani klasický příjmačky jako jsou ted ani nebutou, třeba jen pohovor, ale co ti doporučím je navštívit veletrh středních škol, kterej bejvá vždycky na podzim v každym většim městě, zpravidla v listopadu. Jdi se tam podívat už letos, přestože budeš v osmiče, aspon budeš mit dost času na rozmyšlenou.
Není tady