1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Seznámila jsem se s jedním fajn klukem, zatím mezi náma kromě polibků nic nebylo. Ale psali jsme si včera hodně erotické sms,a v jedné bylo něco v tom smyslu, e by mi chtěl po orálu pomoct očistit pusu....Myslel tím prostě to ze mě slízat. Tak mě to docela zarazilo, jetě jsem se s tím nesetkala, větinou to byl pravý opak, e se chlapi po tom nechtěli ani líbat...Myslíte e je to normální?Nebo mám vzít nohy na ramena a utíkat?:-)
Není tady
To je přeci supr, tak v tom nehledej problém
Není tady
Cindy,
nejprve bych ti chtěla říct, e jsem si taky občas s někým psala hodně erotické a "po*né" sms a větinou pak skutek buď nebyl nebo byl nic moc. Tedy - moje zkuenost, kdo to skutečně umí a rád dělá, tak to moc nepíe a přejde raději rovnou k činu. Moná jen sem tam naznačí...
Jinak ten skutek samotný, e to chtěl z tebe slízat, to bych neřeila, je to normál. Aspoň vidí, e má sám k sobě kladný vztah )) A buď ráda. Protoe to vypadá, e nebude zamindrákovanej
)) dělají se věci .... tak se olízáte nevzájem - to je pak takové maximální spojení. Tak si to hezky uij
Upravil(a) Natynka (10. 4. 2007 11:28)
Není tady
Pokud ti to nevadí tak proč ne? Pokud druhá strana souhlasí nenormální neexistuje...
Není tady
Cindy1 napsal(a):
Seznámila jsem se s jedním fajn klukem, zatím mezi náma kromě polibků nic nebylo. Ale psali jsme si včera hodně erotické sms,a v jedné bylo něco v tom smyslu, e by mi chtěl po orálu pomoct očistit pusu....Myslel tím prostě to ze mě slízat. Tak mě to docela zarazilo, jetě jsem se s tím nesetkala, větinou to byl pravý opak, e se chlapi po tom nechtěli ani líbat...Myslíte e je to normální?Nebo mám vzít nohy na ramena a utíkat?:-)
Hmm... a to jako chce utíkat proč? Protoe by ti rád olízl ze rtů svoje sperma?? Holka, já nevím, ale pokud chce do pusy (na pusu) jeho sperma - neměl by utíkat on?
Vidí, jak to zní debilně?)) Tak buď ráda, e kluk je hravej a asi bude mít i docela dost fantazie a málo zábran...
Není tady
no, ptala jsem se, protoe jsem se s tím jetě nesetkala... můj poslední kluk se málem pozvracel z toho kdy měl svoje sperma na svým břichu:-( Ale díky za reakce:-)
Není tady
pozvracel kdyz to mel na svym brichu... dost divne, teda aspon podla mna... fajn ze je prec, fajn pre teba, povedal by som
Není tady
Cindy1 napsal(a):
no, ptala jsem se, protoe jsem se s tím jetě nesetkala... můj poslední kluk se málem pozvracel z toho kdy měl svoje sperma na svým břichu:-( Ale díky za reakce:-)
Tak ten byl váně hoooodně divnej
Není tady
Ber vema 10. Vdycky mně "fascinovalo" e chlapi chtějí po holkách polykat ap. a sami by neochutnali ani za nic. Tohle (ač chlap) nechápu. Pro ouraly........vím jakou chu má moje (zvědavost).
Natynka napsal(a):
Cindy,
nejprve bych ti chtěla říct, e jsem si taky občas s někým psala hodně erotické a "po*né" sms a větinou pak skutek buď nebyl nebo byl nic moc. Tedy - moje zkuenost, kdo to skutečně umí a rád dělá, tak to moc nepíe a přejde raději rovnou k činu. Moná jen sem tam naznačí...
Jinak ten skutek samotný, e to chtěl z tebe slízat, to bych neřeila, je to normál...
absolutně souhlasím!
Není tady
ale jasne ze to je normalne a ty sa nicoho neboj, chlapec vyzera, ze ma fantaziu a ta sa pri milovani veeeeelmi ceni
Není tady
bud ráda:)můj přítel to miluje..ale ířká, e jen to svoje:Dtaky jsem nikoho komu by to tak chutnalo předtím neměla..ale je to fakt vzruující
Není tady
Cindy1 napsal(a):
....Myslel tím prostě to ze mě slízat. ...Myslíte e je to normální?....
100%tně ale na druhou stranu je to i dost sobecké
Ne vázne je to normalni, respektive neni na tom nic spatnyho, spise naopak - normalni to ale mozna neni neb za normu to zrejme mnoho muzu nepovazuje.....Ale proc by ses mela ridit nejakou nepochopitelnou normou od chlapů?
Není tady