Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 10. 4. 2007 10:47

Cindy1
♥------

Je to normální?

Seznámila jsem se s jedním fajn klukem, zatím mezi náma kromě polibků nic nebylo. Ale psali jsme si včera hodně erotické sms,a v jedné bylo něco v tom smyslu, že by mi chtěl po orálu pomoct očistit pusu....Myslel tím prostě to ze mě slízat. Tak mě to docela zarazilo, ještě jsem se s tím nesetkala, většinou to byl pravý opak, že se chlapi po tom nechtěli ani líbat...Myslíte že je to normální?Nebo mám vzít nohy na ramena a utíkat?:-)

Není tady

#2 10. 4. 2007 10:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Je to normální?

To je přeci supr, tak v tom nehledej problém tummenupp

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#3 10. 4. 2007 11:27

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Cindy,

nejprve bych ti chtěla říct, že jsem si taky občas s někým psala hodně erotické až "po*né" sms a většinou pak skutek buď nebyl nebo byl nic moc. Tedy  - moje zkušenost, kdo to skutečně umí a rád dělá,  tak to moc nepíše a přejde raději rovnou k činu. Možná jen sem tam naznačí...   
Jinak ten skutek samotný, že to chtěl z tebe slízat, to bych neřešila, je to normál. Aspoň vidíš, že má sám k sobě kladný vztah smile)) A buď ráda. Protože to vypadá, že nebude zamindrákovanej smile)) dělají se věci ....  tak  se olízáte nevzájem - to je pak takové maximální spojení. Tak si to hezky užij smile

Upravil(a) Natynka (10. 4. 2007 11:28)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, a je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#4 10. 4. 2007 11:33

o2
♥♥-----

Pokud ti to nevadí tak proč ne? Pokud druhá strana souhlasí nenormální neexistuje...

Není tady

#5 11. 4. 2007 12:22

Wayway
♥♥-----

Cindy1 napsal(a):

Seznámila jsem se s jedním fajn klukem, zatím mezi náma kromě polibků nic nebylo. Ale psali jsme si včera hodně erotické sms,a v jedné bylo něco v tom smyslu, že by mi chtěl po orálu pomoct očistit pusu....Myslel tím prostě to ze mě slízat. Tak mě to docela zarazilo, ještě jsem se s tím nesetkala, většinou to byl pravý opak, že se chlapi po tom nechtěli ani líbat...Myslíte že je to normální?Nebo mám vzít nohy na ramena a utíkat?:-)

Hmm... a to jako chceš utíkat proč? Protože  by ti rád olízl ze rtů svoje sperma?? Holka, já nevím, ale pokud chceš  do pusy (na pusu) jeho sperma - neměl by utíkat on?smile
Vidíš, jak to zní  debilně?smile))  Tak buď ráda, že kluk je hravej a asi bude mít i docela dost fantazie a málo zábran...smile

Není tady

#6 11. 4. 2007 14:10

Cindy1
♥------

no, ptala jsem se, protože jsem se s tím ještě nesetkala... můj poslední kluk se málem pozvracel z toho když měl svoje sperma na svým břichu:-(  Ale díky za reakce:-)

Není tady

#7 11. 4. 2007 14:16

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

pozvracel kdyz to mel na svym brichu... dost divne, teda aspon podla mna... fajn ze je prec, fajn pre teba, povedal by som

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#8 11. 4. 2007 15:19

Santala
♥♥♥♥♥♥-

Cindy1 napsal(a):

no, ptala jsem se, protože jsem se s tím ještě nesetkala... můj poslední kluk se málem pozvracel z toho když měl svoje sperma na svým břichu:-(  Ale díky za reakce:-)

Tak ten byl vážně hoooodně divnej lol

Do života je třeba mít připravený rozum, nebo provaz yikes)

Není tady

#9 11. 4. 2007 15:24

Blackie
Host

Ber všema 10. tummenupp Vždycky mně "fascinovalo" že chlapi chtějí po holkách polykat ap. a sami by neochutnali ani za nic. Tohle (ač chlap) nechápu. Pro šouraly........vím jakou chu má moje (zvědavost).  wink

#10 12. 4. 2007 10:23

Me
♥♥♥♥♥♥-

Natynka napsal(a):

Cindy,

nejprve bych ti chtěla říct, že jsem si taky občas s někým psala hodně erotické až "po*né" sms a většinou pak skutek buď nebyl nebo byl nic moc. Tedy  - moje zkušenost, kdo to skutečně umí a rád dělá,  tak to moc nepíše a přejde raději rovnou k činu. Možná jen sem tam naznačí...   
Jinak ten skutek samotný, že to chtěl z tebe slízat, to bych neřešila, je to normál...

absolutně souhlasím!

Není tady

#11 12. 4. 2007 11:54

corel
♥♥♥♥---
Místo: blaaaava, neee

ale jasne ze to je normalne a ty sa nicoho neboj, chlapec vyzera, ze ma fantaziu a ta sa pri milovani veeeeelmi ceni

Milujem a som milovaný. Kto je viac?

Není tady

#12 12. 4. 2007 15:57

mondiale
♥♥-----

bud ráda:)můj přítel to miluje..ale ířká, že jen to svoje:Dtaky jsem nikoho komu by to tak chutnalo předtím neměla..ale je to fakt vzrušující

Není tady

#13 12. 4. 2007 16:44

DR.voštěp
♥♥-----

Cindy1 napsal(a):

....Myslel tím prostě to ze mě slízat. ...Myslíte že je to normální?....

100%tně ale na druhou stranu je to i dost sobecké lol

Ne vázne je to normalni, respektive neni na tom nic spatnyho, spise naopak - normalni to ale mozna neni neb za normu to zrejme mnoho muzu nepovazuje.....Ale proc by ses mela ridit nejakou nepochopitelnou normou od chlapů? smile

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí