18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
[Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký vysavač je tedy lepí zakoupit - sáčkový nebo bezsáčkový? V čem je výhoda a nevýhoda? Děkuji
Není tady
Zdravíčko já mám doma obyčejný sáčkový vysavač CONCEPT VP-8111 Polo zakoupený před pár lety ve slevě a jsem s ním velmi spokojená. Bezsáčkový vysavač má máti a nevím, příjde mi s tím naopak více práce take za mě určitě palec nahoru pro sáčkový vysavač
Není tady
Ahojky, my máme tento Elektrolux , kupovaný v akci a jsem maximálně spokojená, ale pravda je, e to máme spí místo smetáku.... )
Není tady
Kdy jsme si spočítali, kolik by nás vyly sáčky. Pořídili jsme si vysavaček za necelých 900 Kč bez sáčků v Tescu. Malý a lehký s prohledným krytem, take vidíme kolik u je zaplněno.. Jediný problém můe nastat, pokud se títe bordelu, který je třeba vysypat. Potom doporučuji vysavač se sáčkem. Sáčky navíc mívají záklopku a nebo to mají vysvače. take kdy vysajete nějekou tu havět tak vám nevyleze ven. Na to ej dobé se podívat a nebo vysavač skladovat někde mimo., kde Vám enbude vadit, e sem tam nějaký ten pavouček vyleze ven. také se nabízí hned po vysávání vysvač vysypat a vyčistit.
Není tady
My jsme li do bezsáčkového, od RL: https://www.royaltyline.cz/elektro/bezs … m-1600-65/. li jsme mimo hlavní proud značek, zdají se nám zbytečně drahé, ale přesto jsme li k ověřené.
Bezsáčkový vysavač NESMRDÍ. A pokud je v domácnosti kompresor (co na barákách větinou bývá), není nejmení problém s čitěním. Po kadém pouití je jako nový.
Upravil(a) Daniela Obrová (12. 12. 2016 19:33)
Není tady
ahoj,
trápí nás stejná otázka, do teď jsme měli jen nějaký základní klasický sáčkový, mám pocit ze serveru ****** , byl tenkrát ve slevě za super cenu, jinak nic uplne premioveho .. nicméně, nyní bychom chtěli bezsackovy, někdo nějaké nové postřehy? :-) děkuju moc !
Upravil(a) AndreaP. (29. 1. 2018 9:18)
Není tady
Bezsáčkový u bych nikdy neměnila
Není tady
AliTero napsal(a):
Bezsáčkový u bych nikdy neměnila
Za co?
Není tady