29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
LeeLoo napsal(a):
Ja si myslim, ze jestlize je tehotna 10 tydnu + 1 den - je tehotna JEDENACTYM TYDNEM, to znamena, ze je V JEDENACTYM TYDNU.
mno jo no... si to taky tak myslím..... ale myslet neznamená vědět.... až něco zjistím, dám vědět.
Není tady
Tigger napsal(a):
LeeLoo napsal(a):
Ja si myslim, ze jestlize je tehotna 10 tydnu + 1 den - je tehotna JEDENACTYM TYDNEM, to znamena, ze je V JEDENACTYM TYDNU.
mno jo no... si to taky tak myslím..... ale myslet neznamená vědět....
až něco zjistím, dám vědět.
ja to predpokladam podle toho, ze se rika, "jsem ve tretim mesici" i kdyz mas napr. 2 mes+3 tydny+1den
Není tady
Tigger - můžu Tě poprosit zapsat na nástěnku, že čekáme kluka a jméno ALEX Děkujuuuuu
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Tigger - můžu Tě poprosit zapsat na nástěnku, že čekáme kluka a jméno ALEX
Děkujuuuuu
Moc hezké jméno
Píšu...
Není tady
Ahoj Renky, no já většinou dávám těhulky až na jejich vlastní žádost, některé si to nepřejí z různých důvodů příliš brzy, některé chtějí hned, je to individuální a já je nechci "obíhat" anebo nahánět, sledovat. Kdo chce, ať si řekne.
Díky za pozvání, určitě se připojím po 4.6. a ideálně ještě s někým ze snažilek, nejlépe s Mufinou. Ano, počkám na Mufinu!
Upravil(a) Tigger (25. 5. 2007 15:02)
Není tady
Ahojda Tigger, prosím Tě, pozměň u mě na nástěnce můj nick...dušička mi to kdysi napsala jako Berta Takže TP 10/6, Bára
, 23let, Praha, 1.mimčo - kluk (Matýsek) Moc moc moc děkuji!
Není tady
Ahoj Tigger.Změn mi prosím na nástěnce informace:TP je 13.11. je mi 23let, jsem z Teplic a čekám první mimi a jména Daniel a Anetka.
Děkuju.
Pa pa
Není tady